1. Uitgespeeld over Beta's

Uitgespeeld over Beta's

Uitgespeeld over Beta's

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hahah gaylord! Geweldig. 3 keer terug spoelen of ik dat goed had haha! Geweldig.  Jullie kijken gelukkig exact het zelfde als mij op beta's. Ik vind eigenlijk dat deze term misbruikt wordt en evenals als jullie, als marketing tool wordt gebruikt. Jammer, gezien het vroeger een functionele term was.  Vraag: Wat vinden jullie van de hedendaagse FPS games? De meeste games gaan de arcade style op, waaronder de nieuwste Modern Warfare 2, Medal of Honor en naar alle waarschijnlijkheid ook de aankomende Black Ops. De instapdrempel wordt lager en het skillniveau ook. FPS op Super Mario niveau? Hell no.


 • Ben het er volledig mee eens, bèta's leveren tegenwoordig welhaast de kwaliteit van de game zoals die uiteindelijk in de rekken ligt. Het is gewoon een vorm van publiciteit en reclame. Pure marketing inderdaad, een grote release kan zich geen slechte bèta veroorloven, waar dat vroeger wel het geval was.

  Op zich vind ik het helemaal niet slecht zo, je krijgt gewoon gratis toegang tot een deel van de multiplayer, en kan je op die manier een beter beeld van de game vormen. De laatste jaren heb ik behoorlijk wat béta's gespeeld. Vaak kunnen ze het beter multiplayer demo noemen, want dat is het eigenlijk. Blur is daar zeker een goed voorbeeld van. Een vroege bèta kan best closed of intern gehouden worden.  Vraag voor de redactie:

  Misschien wat vroeg om het al over te hebben, maar wat vinden jullie van de grafische wending, en gameplay wijzigingen van de Dragon Age franchise naar de toekomst (Dragon Age 2) toe. Mij lijkt het een knieval voor het console publiek. De ziel en kwaliteit van Dragon Age Origins lag bij de pc versie, maar de verkoopcijfers en winsten lagen hoger voor de console versies. Kan hieruit geconcludeerd worden, dat de beperkingen van consoles er regelmatig voor zorgen dat games aan kwaliteit inboeten? Ik ben hier alvast van overtuigd, ik zou wel eens willen weten wat de mening van IG hierover is. Lijkt het nieuwe opzet van Dragon Age jullie geslaagd of niet?


 • Wederom een erg leuke aflevering, leuk om te horen tot welke groep COD spelers jullie behoren, ik val er zelf ook een beetje tussenin (hangt ook beetje af van m'n bui). En youri, ik vond je mening over de voetbalgames wel erg interessant hoor! :P

 • Misschien wat vroeg om het al over te hebben, maar wat vinden jullie van de grafische wending, en gameplay wijzigingen van de Dragon Age franchise naar de toekomst (Dragon Age 2) toe. Mij lijkt het een knieval voor het console publiek. De ziel en kwaliteit van Dragon Age Origins lag bij de pc versie, maar de verkoopcijfers en winsten lagen hoger voor de console versies. Kan hieruit geconcludeerd worden, dat de beperkingen van consoles er regelmatig voor zorgen dat games aan kwaliteit inboeten? Ik ben hier alvast van overtuigd, ik zou wel eens willen weten wat de mening van IG hierover is. Lijkt het nieuwe opzet van Dragon Age jullie geslaagd of niet?  Logisch gevolg van u vraagt, wij draaien.  Gaming is een massaproduct geworden. Iedereen moet het kunnen, het mag niet te moeilijk zijn want niemand mag afgeschrikt worden. Vergelijk games van 20 jaar geleden eens met games van nu. Dat was gewoon 100 keer moeilijker. Iedereen zegt nu dat Demon's Souls moeilijk is, vroeger had het spel niet eens opgevallen qua moeilijkheidsgraad.  Dat spellen nu meer gericht zijn op de consoles hebben de pc gamers zelf veroorzaakt met de piraterij. Daarover kun je dus klagen bij je collega pc gamers die alles downloaden zonder betalen.  Daarbij, pc gamen is toch voor nerds.


 • Ja ja weer een leuke uitgespeeld, nice jongens. Ik heb ook een vraag.  Vraag: Spelen jullie liever games op PC of op een Console zoals Xbox 360 of PS3? Zo ja, waarom?  jaja XD


 • Leuk video  speel ook beta's

 • Demo's doe ik eigenlijk niks mee.

  Sommige titels wil ik gewoon niks van weten (final fantasy bijvoorbeeld) voordat ik het kan spelen anders is het nogal verpest voor me.  Beta's waar de feedback ook echt gebruikt wordt door de developer om het spel te verbeteren vind ik wel erg belangrijk. Patches die na de release uitkomen om bugs te verwijderen die in de beta al aan bod zouden komen heb ik een hekel aan (wel goed dat het gebeurt hoor) maar een beta laat je de game een beetje verkennen (of het goed draait op je systeem). Closed beta's vind ik zelf leuker, maar invite daar voor krijgen is soms lastig.

  Heel af en toe gebruik ik een open beta ook als demo moet ik toegeven. Dit wanneer ik niet zeker weet of ik het spel wel wil aanschaffen dan beslis ik of de game wat is (dan laat ik het aantal bugs even buiten beschouwing natuurlijk).


 • Bèèèèhtaaah

 • beta

 • ik vind beta's wel chill . heb pas de beta van spec ops the line gespeeld. die is best wel bagger kan ik je zeggen, als je het mij vraag kunnen ze beter weer van scratch af aan beginnen……..  maar goed lees net dat kz3 beta alleen voor de psn + gebruikers te spellen is.ik denk dat je op de ps3 nog weinig beta s hoeft te verwachten als je geen + heb.laast was er namelijk nog een beta alleen voor + (ben de naam van die game ff vergeten).in principe betaal je dan om een beta te spellen of niet???.

 • Sega had Sega Virtua Striker op de dreamcast..

 • eindelijk respect voor mijn naam  ik heb trouwens ook een beta key(van jullie)

  dus dan spelen we daar een keer samen :P  ik speel op trollbane en realid is idd je battlenet inlogmail. • Sensible Soccer, dat waren pas hippe footies.

 • Hey jelle ik speel ook op Turalyon, 80 dwarf warrior :) Ik heb je toegevoegd.

 • IK ben het met jullie eens dat de meeste beta's inderdaad demo's zijn. Het voordeel is natuurlijk hiervan de marketing, maar het grote nadeel is in mijn mening dat juist als een ontwikkelaar het gaat gebruiken waar het ooit voor bedoelt was, mensen afhaken. Zoals jullie al aanhaalden Medal of Honor beta maar volgens mij is de bedoeling van de Gears of War 3 beta ook nog echt testen. Mensen moeten het gewoon zien als een manier om een game te testen en er aan mee te helpen. Maar op de PC's werken beta's juist wel weer goed, misschien ligt het toch ook aan me communitys. En inderdaad is Blizzard wel echt goed met beta's. Mensen worden eerst geinvite en na een tijde steeds meer acties voor beta's keys etc, maar dan is de game al lang niet meer zo buggy. En ik ben btw ArGroenewegen op twitter :P

 • Leuke uitgespeeld.  Weet even geen vraag dat is toevallig :-P (dit meen ik)  Als er een demo is dan download ik hem altijd behalve als ik al weet dat het een kut game is  En Jelle het leven zit vol vragen :-)
 • Vraag: Wat heeft iedereen tegen de nieuwe medal of honor? Ik heb de beta gespeelt en vind het een heel goede game. Maar op elke site die ik vind krijgt deze game slechte commentaar.

 • ik vind t altijd wel leuk als youri erin zit hij's droog!

  goed item jongens Shootout!

 • jullie zijn geweldig net zoals de bèta's van de laatste tijd.

  ik hoop dat jullie weer keys gaan weg geven net als toen bij Medal of Honor.

 • Bèta's moeten gewoon teruggaan naar de 'roots', ik vind dat ze net als MoH gewoon gespeeld moeten worden zodat gamers hun mening/visie kunnen geven. Dit helpt de ontwikkelaar bij het verder ontwikkelen van z'n game en stemt de gamer ook weer tevreden. De Bèta neemt nu onderhand de demo over, aangezien het gewoon een stuk populairder is.  Gaylord! :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren