1. Uitgespeeld over Dead Rising 2

Uitgespeeld over Dead Rising 2

Uitgespeeld over Dead Rising 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • jeeej, ik hou van iedere dag een uitgespeeld :D ga zo door! En van harte Chris :P

 • super eens

 • Wat vinden jullie van kotick die een abonnement wil voor call of duty?

  En komt er nog een trailer van de nieuwe zombie mode in black ops?

  En Kris gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!


 • ten eerste chris hartelijk gefeliciteerd.

  en bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag.  dan nog een vraag, deze is iets minder serieus :P  chris hoe jong ben je geworden gast? • Goeie uitgespeeld alweer :)

 • Jullie vergeten natuurlijk nog een groten topper in het najaar Gran turismo 5! Wat zouden jullie er eigenlijk van vinden als een EA , Activision of een andere groot bedrijf in de game industrie zelf met een console of handheld op de markt komt?

 • Jammer dat jullie de videorecensies schrappen. Het is soms gewoon fijn om even kort naar een videorecensie te kijken. Nu voel ik me zo verplicht om 20 minuten een verhaal te luisteren die grotendeels ook al gepost is op de site. Ook zijn de onderwerpen wat aan de saaie kant. Nu is het een leuk idee, maar ik denk dat jullie gemeelbal op de bank een stuk beter is.  Uitgespeeld is een goed concept, maar het voelt zo.. kwee niet "saai" tbh. Gooi desnoods je stagaires voor de camera en laat ze de videorecensies doen. Leren zij wat en zien wij onze recensies weer. Nu wordt alles zo verdeelt en zijn de titels van uitgespeeld nooit wat ze lijken.

 • Nu jullie het toch hadden over dat gezeik rondom games dat het niet mag en kan en dat ze telkens games willen verbieden.. Doe dan voor de lol een top 5 of 10 of 300 van domste uitspraken wat bijvoorbeeld uit de 2e kamer komt over games..  Kunnen we tenminste lachen..  @Vendetta222

  Er word in het filmpje gezegt dat hij nu 25 is geworden.. • Eigenlijk wel heel erg dat iedereen Kris z'n naam verkeerd spelt :S

  Van harte! Erg leuke uitgespeeld ook. :)

 • Alleereerst van Harte gefeliciteerd Kris!!  Nu wat puntjes over de Uitgespeeld ik ben het wel eens met sommige members dat het nieuwe concept waar jullie nu zijn ingeslaan met Uitgespeeld te veel onderwerpen bevat en het soms een lang eind aan gepraat is voordat er een onderwerp komt wat bijvoorbeeld ik weer interesant vind.

  Is het wellicht niet beter om de Uitgespeeld in hoofdtukken te verdelen en dus in aparte filmpjes ge-edit worden zodat je als member de keus hebt om een onderwerp er uit te lichten?  Op het verhaal van de Taliban het zal mij een worst wezen maar je moet ook kunnen begrijpen dat wij in een andere cultuur leven. Amerikanen hebben hun trots en Engelse tja die zijn nu helemaal vol van zichzelf.  En mijn andere vraag is welke titel Fifa 11 of Pes 11 zal beter verkopen en is deze titel dan ook wel de beste titel op de markt op dat moment?

 • Gratz Kris :)

 • Gefeliciteerd!:D  Dagelijks Uitgespeeld is een super stap! Echt geweldig!:D

 • Kunnen jullie een keer een aflevering doen met FIFA 11 VS. PES 2011

  als ze uit zijn? Vorig jaar erg genoten van die aflevering. Verder leuke aflevering.

 • gefeliciteerd en ik vond echt die opmerking van Kris over Taliban in Medal of Honor helemaal geweldig hahaha

 • Gratz Chris :)  En wederom weer een leuke aflevering :)

  Ga zo door!

 • Moeten jullie nog een keer af van die posters op de achtergrond? ;)

 • kris gefeliciteerd

  en jonguns weer uber vette uitgespeeld

  keep it on

 • Goede uitgespeeld weer! Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag, ik ben tevreden ;)  Tot maandag

 • Als eerste, Kris gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben het volledig eens met jullie visie op Dead Rising 2, ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Ik heb de game nu sinds dinsdag, ben behoorlijk op weg en ben op zich tevreden over wat het is (namelijk nog meer van wat deel 1 al was) maar heb het idee dat innovatie en vernieuwing echt HET punt is wat aan deze game mist. Ik ben het er dan ook mee eens dat het echt een goede game is, en de mensen die deel 1 met plezier gespeeld hebben zullen het zeker weer een goede game vinden, maar het is jammer dat ze in 4 jaar op zoveel vlakken geen vooruitgang hebben geboekt terwijl dit wel had gekund.  @Kijkersvragen: Ik ben het ook volledig eens met jullie antwoord op mijn vraag, ik word er altijd zo misselijk van dat mensen die totaal geen verstand hebben (zoals Kotick uiteraard en als goed voorbeeld dan de Britse minister) van alles wat zich op entertainment en multimedia gebied afspeelt, wel van alles proberen te verbieden omdat ze denken dat het fout is. Terwijl diezelfde mensen er niks om geven als bijv de Britten in het echt door Taliban worden doodgeschoten of als er weer slachtoffers zijn van bernbommen of terroristische aanslagen op vliegvelden (denk aan modern warfare 2). Leuk om jullie mening hierover te horen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren