1. Halo: Reach - Deliver Hope Extended

Halo: Reach - Deliver Hope Extended

Halo: Reach - Deliver Hope Extended

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • echt mooi gemaakt deze trailer

 • ziet er echt mooi uit

  jammer dat ie alleen voor xbox 360 is

 • De muziek is echt heel nais. ^_^

 • Dit is de langere versie van de trailer die eerder al op de site stond. Deze heeft ongeveer een minuut aan extra beelden :)

 • Zo hoort het spel eruit te zien, waarom maken ze wel zoveel detail in deze filmpjes maar in het spel vergeten ze het en komt het spel meer over als een wannabe Unreal Tournament, unreal zijn pure arena's waar ze in vechten zonder detail zonder niks. Unreal mag dat, maar Halo wil echt een wereld laten zien, dat kan je niet laten zien met lege gebouwen en een kale planeet zoals in Unreal.

  Dat is ook 1 van de reden dat ik niet in het verhaal kan komen, er mist gewoon zoveel detail. Neem halo3 het laatste level……. enough said. Hopen dat Reach dit keer wel veel detail heeft maar ik heb de beta gespeeld en zag eigenlijk geen verschil.

  Bla bla bla, spel zal vast wel goed zijn aangezien zoveel mensen het kopen en spelen, maar dit is 1 van de weinige fps games waar ik echt helemaal niks voor voel. Misschien komt het door de Sci Fi , alhoewel ik killzone wel weer tof vind maar die gebruiken ook wat meer detail in hun levels. Games die claimen een goed verhaal te hebben maar niet in details opgaan werkt gewoon niet voor mij.  Kijk naar Gears of War, verhaal totaal bagger, maar zoveel sfeer in de levels. Iedereen kent nog Gears of War 1 en dan dat level met die regen en onweer. Zulk soort levels maken games…….  Halo is te kaal en teveel Arena gericht spelen. Ik zie de levels als Arena's en niet meer of minder.  Kritiek op mijn bericht graag hieronder, ik zal niks meer poste in Halo topics vanaf vandaag.
 • Mooie trailer en muziek maar toen die gezicht bij 1:11 is net een echte mens gezicht

 • Gears sof war storytelling is niet goed verhaal wel heb boeken gelzen dan isn he verhaal wel goed

  halo 3 laatste lvl is episch met z'n vieren in een ghost is echt lachen

  kan best als het jouw neit trekt zulke graphics in games 1. trekt de xbox neit als je het moet spelen en is anders dan games meer filmachtige kan je nog neit over zetten naar games

 • Halo reach is gewoon episch =D Had de trailer trouwens wel al gezien.  @shalashaskaZ4  Jij faalt dus echt behoorlijk hard met je gezeur over het verhaal. Als je eens de tijd zou nemen het verhaal te bekijken op bijvoorbeeld halopedia, dan zou je zien hoe uitgebreid het is;) Haast elk ding, elke gebeurtenis ooit in de games, is een heel uitgebreid verhaal van.


 • Tot dinsdag moeten we nog wachten, ik houd het bijna niet meer vol =P

 • @lowlandwarrior  Nog 1 dag, 6 uur, 1 minuut en 24, 23, 22,21,20… seconden totdat hij uitkomt!!!!

 • Voordat mensen 'Wat een spoiler!' roepen of 'Dit gebeurt niet echt in het verhaal', de gebeurtenissen in deze trailer spelen zich vóór Halo Reach af. Kat heeft hier nog steeds haar arm (Die raakt hier verlamd en wordt later geamputeerd) en de andere Spartan is de vorige Noble Six, die zichzelf opoffert om de anderen te redden.

 • Geweldige muziek, maar dat ben ik wel gewend bij Halo.  @180cc

  Waarschijnlijk omdat het ook een echt gezicht was. :P

 • @shalashaskaZ4, TROL

  OT: kan echt niet wachten op mijn legendary edition, misschien als ik me hard genoeg focus op mijn telefoon dat gamemania mij eerder het smsje verstuurt XD  OT: voor de niet echt heldere mensen… dit is gefilmd, niet ingame.

 • Prachtige trailer.

 • Toch maar wat vaker naar me vriend gaan om te spelen xD.

 • @ShalashaskaZ4  als de xbox een zieke i7 en zieke video kaart zal hebben. D is dit mogelijk

 • @Doetinchemm  blijkbaar is dat nodig dan, maar waarom kunnen andere games dan wel meer sfeer brengen in het level design.  Oh btw heb net filmpje gezien van single player en ze hebben inderdaad meer detail in de levels aangebracht, zelfs standbeelden en dergelijke. Hehe eindelijk, maar nog steeds zie ik veel kale plekken. Gametrailers.com heeft wat meer ingame beelden, en hun zeggen precies hetzelfde.


 • Als ze Halo Reach nou voor de PS3 zouden verkopen, zouden ze het verkoop record zeker weten verbreken.

  Misschien moet ze later een remake voor de PS3 maken.  En ik wil niet kut doen maar deze trailer is echt toch? Alleen paar dingen met computer toch? XD

 • @Everyone  Graphics zeggen niet alles. De sfeer en verhaal van een game vind ik veel belangrijker. Halo heeft misschien niet de beste Graphics, maar het speelt als een trein, en heeft epische muziek.  Telkens als er een nieuwe Halo uitkomt, hoor je dezelfde complains. Toch is het wel erg vet als je met je maat menig covenant een kopje kleiner maakt.  @Doetichemm  ik speel altijd alles met zo hoog mogelijke instellingen op de comp.  ik ben 1 van de lucky few met een i7 en een (zieke) ATI 5870 crossfire. Toch zien games er niet zo mooi uit, en dat zal ook niet snel gebeuren. er zijn teveel mensen met laptops en slechte computers, die het spel wel willen kunnen spelen. Je zult toch ook aan je sales moeten denken als ontwikkelaar/uitgever.  Er zijn ook maar weinig mensen die bereidt zijn om elke 2 jaar een nieuwe computer en console te kopen. Ik heb momenteel alles staan, maar ik snap ook wel dat casual gamers dit natuurlijk nooit zullen doen.


 • Misschien brengt de volgende ontwikkelaar halo wel naar PS3. Prachtige trailer trouwens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren