1. De tweede dag op de gamescom met Gameview

De tweede dag op de gamescom met Gameview

De tweede dag op de gamescom met Gameview

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Al heel wat mooie dingen gezien op Gamescom

 • Ik wou eigenlijk al weg klikken toen Mr. ADHD himself de intro deed.

  Toen weer omdat die kleine gast het volgende deel echt heel slecht bracht

  en toen klikte ik als IG bezoeker weg omdat de niet voorgestelde gast het volledig oninteressant en zonder enthousiasme bracht en keek ik verder om commentaar te brengen op dit B-Programma.  natuurlijk heb ik me ontzettend gestoord aan de synchronisatie die net klopte, vervolgens was af en toe de muziek irriterend.


 • haha heb ze gezien bij de playstation move haha lolol

 • haha heb ze gezien bij de playstation move haha lolol

  Hoi zeggen had gemogen, hadden we zelfs leuk gevonden :)  Ik wou eigenlijk al weg klikken toen Mr. ADHD himself de intro deed. Toen weer omdat die kleine gast het volgende deel echt heel slecht bracht en toen klikte ik als IG bezoeker weg omdat de niet voorgestelde gast het volledig oninteressant  Klopt helemaal. Het begin was niet enthousiast genoeg en daar gaan we ook weer aan werken. Helaas begint het harde werk op de Gamescom er een beetje in te hakken, maar dat is geen reden om nog steeds goede items af te leveren! • @IG: Waarom zetten jullie dit eigenlijk op de site en gaan jullie zelf een beetje heel de dag PES zitten spelen op kantoor? :P

 • Het is misschien zeiken om zeiken omdat het een vorm van protest is. jullie zijn vast leuke kerels maar probeer er net iets meer van te maken. Breng het enthousiast en niet hyper. Probeer niet monotoon te praten en doe iets origineels. Maak anders ook 'random clips' dus niet altijd serieus het nieuws brengen maar doe er een montage van b-babes en een beetje klieren bij.  Het is natuurlijk ook zo dat wij, als IG leden, graag meer video content van onze IG Redactie willen zien.

  We zijn eigenlijk allemaal Sentimenteel :)  Ik bedoel het niet slecht want het word steeds beter!

  maar ik zeik om het beter te maken.  en..

  De intro MOET perfect zijn. want het is als bij columns en recensies. je moet de aandacht opeisen. • Het is misschien zeiken om zeiken omdat het een vorm van protest is. jullie zijn vast leuke kerels maar probeer er net iets meer van te maken. Breng het enthousiast en niet hyper. Probeer nie…  Klopt inderdaad! Wij hebben vandaag gewerkt volgens een programma indeling, de beste titels gemixed met een b-b special en wat flauwe Kinect en Move besprekingen. Het is voor ons eerst belangrijk het hart van het programma goed te doen, games, en pas daarna weer onze eigen humor erin te stoppen. Check morgen de video van alweer de laatste dag waarin meer in beeld komt van wat jij wil zien! Thx voor de feedback.

 • Wel weer een leuk filmpje om te zien, maar op één of andere manier mist het nog steeds de logica (ook al heb ik er begrip voor dat jullie de filmpjes heel snel in elkaar moeten zetten) waarmee de onderwerpen aan elkaar worden geplakt, bijvoorbeeld aan het begin wordt de stand van Ubisoft getoond, maar daar wordt verder niks over gemeld omdat die games in andere filmpjes of pas aan het einde worden besproken. In mijn opzicht hoort die stand dan ook niet in dit filmpje of op dat moment, omdat dat alleen maar voor verwarring zorgt. Ik hoopte op shots van bijv. AC Brotherhood en krijg ineens F1 2010 van CodeMasters te zien. Het is net die opbouw etc. waardoor ik het filmpje niet altijd prettig vind om te kijken, maar nogmaals ik heb er begrip voor dat jullie ze snel in elkaar moeten zetten en dat dit voor jullie wellicht ook nieuw is! Ik vind het wel leuk om te zien dat jullie alle kritiek goed oppakken, ga zo door!

 • Fantastisch. Dit is een bijna perfect nieuwsitem. Enkel nieuws, daar kan IG van leren en mijn verzoek is verhoord, ik heb nu veel te weten gekomen over Dragon Age 2 en ik benNOG enthousiaster geworden. over het spel én GameView: Goed zo GameView!!  @Negatieve reacties: Wees eens tevreden! >:(

 • Mooi overzicht, niet te kort. Kijk uit naar de volgende

 • Faal, het is niet assassin's Creed 3 het is brotherhood, 3 komt nog lang niet.

  en flashback techniek is niet uniek, forza motorsport 3 kan het ook gewoon..  Verder een heel erg goede recensie, keep it going!

 • @lucoffline

  Het is het derde deel…

 • Hartstikke tof hoor gasten. Puik werk. Vind het knap dat jullie elke avond nog een item eruit geperst krijgen, gemonteerd en al.  Geluid is soms een beetje wisselvallig. Bij het ene shot moet ik m'n speakers wat harder zetten om het te verstaan, het volgende shot bloeden m'n oren bijna omdat het zoveel harder is.  Blijf zo doorgaan iig. en verbeter misschien nog even de kleine puntjes die hier genoemd worden. :)


 • Weer een beetje sfeer geproeft van de beurs.Er wordt weer goed op elkaar gereargeert en lekker afwisselend gameplay beelden en beurs beelden laten zien.Hoe gaat het na deze beurs verder .Met welke regel maat kunnen we jullie verwachten.Begin al een beetje te wennen aan elke avond even de gameview filmpjes checken .Er komt genoeg vette shit uit om regelmatig een preview een review of een klein special te doen.

 • Deze aflevering was ook weer leuk om te zien.

  Geluid was zoals Wout0r al zei een beetje wisselvallig. Ik moest een paar keer met het volume spelen omdat het geluid in het ene fragment heel hard staat en het volgende fragment weer zacht.

 • Vind het nog steeds er prima uitzien allemaal.

  Nog even op je reactie van gisteren, als het kan zou ik graag van Guildwars 2 ingame beelden zien. Puur omdat ik hoge verwachtingen heb van de omgeving die de mannen van ArenaNet aan het bouwen zijn. Maar als jullie het te druk hebben met andere dingen dan kan ik dat begrijpen.

  Kleine aanmerking. Je zei dat het niet zou worden behandeld omdat het een PC-only titel was. Dit vind ik een beetje jammer, omdat Killzone 3 (PS3-only) bijvoorbeeld wel wordt behandelt en redelijk uitgebreid ook nog.

 • "Vandaag gaan we Assassins Creed 3 kijken"  Ten eerste heet de game Assassins Creed: Brotherhood en ten tweede is het AC 2,5 en mag het niet als een werkelijk vervolg van de serie gezien worden (over deel 3 is er alleen nog maar een teaser plaatje uit, die verwijst naar Egypte).  Een magere aflevering. Ik heb het afgekeken maar het kon me niet heel erg boeien. Soms wat saai commentaar met zelfs soms wat onnodige uitleg.


 • leuk om te kijken,enkel het geluid en degene met camera is soms storend.die gene met de krullen…boy doe rustig man je hoeft niet als een hoge snelheidstrein te spreken :p

 • Leuk jongens! Wordt steeds beter! Let nog een beetje op het geluid (mic) en de volgorde van titels die jullie presenteren. Verder zou een korte leader ook niet misstaan. Zijn jullie er zondag ook? Dan wellicht tot ziens (:

 • Wat een zeikerds hier jullie willen alleen maar lol zien maar ik wil info als ik lol wil zien ga ik wel youtuben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren