1. Uitgespeeld over de prijs van Kinect

Uitgespeeld over de prijs van Kinect

Uitgespeeld over de prijs van Kinect

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • geen kinect of move voor mij. en ten 2e de prijs. dat is toch veelste hoog. ik zit liever op de bank, controler in mijn hand en vette games gaan spelen. in inderdaad, mensen die willen zwiepen en zwaaien met de controller hebben de wii al in huis. en ook daar komen dit jaar best vette games op. dus dat zegt al genoeg over kincet of move

 • kinect boeit mij niet, de move is mij veel te duur voor wat het mij brengt, (voor 10 euro sure why not :P)  de normale controller is en blijft het best voor hardcore titels waarom zou ik dan in hemels naar zoveel poen uitgeven voor zwaai actie.  zwaai actie welke onder het kopje seen it been there, done there, saw the epic fail valt?  motion gaming is een hype welke leuk is voor 5 minuten en dan heb je het wel gezien. nintendo heeft al lang en breed laten zien dat het niets nada toevoegt aan de 'hardcore' francises (bv een zelda/mario bros wii/mario galaxy, hadden net zo leuk geweest zonder het zwaai geklooi)  dan stop ik mijn poen wel in games heb ik veel meer lol van.


 • de prijs van zowel sony's als microsoft's systeem lijkt me veels te hoog. daarnaast heb ik ook nooit zoveel gehad met het wii systeem, ik kan me dus niet voorstellen dat ik move of kinect wel erg leuk ga vinden.

 • Voor mij voorlopig nog even geen kinect. Op het moment dat er goeie titels voor uitkomen ben ik de eerste maar tot die tijd houd ik gewoon de controller in de hand ;).

 • Thx voor het beantwoorden van mijn vraag:D  Ik heb het zelf niet zo met de kinect of de move. Ik heb niet de behoefte om heen en weer te gaan zwaaien in mijn kamer, nu heb ik ook daar de ruimte niet voor.  Ik vind persoonlijk de prijs van de kinect en de move ook zwaar tegenvallen.


 • Mooie vraag bakje Kwark. Interessant om eens te weten.  @Kinect: mss wel goed dat er alleen casual games op Kinect verschijnen, dan blijven de goeie games nog steeds voor controller speelbaar.

 • De Move koop ik zeker. De eye staat er al heel lang en 1 wand + 1 nunchuck kan er wel bij. Meeste spellen speel ik alleen of online. En je kunt ook om de beurt bij multiplayer op de bank.  Ik koop de Move omdat ik recenties wil blijven schrijven, ik zeker spellen als Dead Space Extraction en Time Crisis wil kunnen spelen en ik ook benieuwd ben naar heavy Rain Move Edition en de nieuwe Socom. je wil het toch eens meemaken.  En als het dan flopt, ach ja, dat denk ik niet. Tis toch wel cool genoeg dat er een paar leuke spellen mee te spelen zijn.  Kinect sprekt me absoluut niet aan. Ik heb geen vertrouwen in de precisie en ik WIL een knop op 1 op andere manier.  De 3DS spreekt me aan als er volwassen titels op uitkomen en de hardware het echt allemaal zo perfect trekt op hogere kwaliteit.


 • Volgens mij zal de move nog eerder succes hebben dan kinect. Hardcore zit (zoals jullie ook wel zeggen) niet echt op kinect te wachten. Ik denk dat ze bij microsoft beter een compleet nieuwe console hadden ontworpen ipv een revisie. Zelfs een ander naam aan de console geven zou al een goed idee geweest zijn. Een casual gamer zal immers een beetje wantrouwig staan tov xbox 360, maar "kinect; de fitnessrevolutie" zou er misschien nog wel ingaan. Ik snap eigenlijk ook niet dat ze een adviesprijs van 150 euro aan die kinect hangen… Er zit al geen cpu in, en de hardware die ze gebruiken kan toch nooit 150 euro kosten?  Move zal wel lukken omdat de developers al redelijk wat ervaring hebben met wii-titels, en dus sneller move kunnen gaan implementeren in hun games.

 • Ik heb een Wii.. die is stof nu. Move, nee bedankt. Kinect, nee bedankt

 • Ik denk dat ik niet meedoe met deze rage.

 • Misschien is Microsoft (en eigenlijk Sony ook) te snel gegaan. Ze willen zich duidelijk meten met Nintendo terwijl ze dat eigenlijk niet eens nodig hebben. God weet hoeveel het Microsoft heeft gekost om de Kinect te ontwikkelen en als het straks flopt zullen ze het daar hard merken. En zeker in deze tijden natuurlijk.  Ik kan me niet voorstellen dat iemand zo gek is om 210 euro uit te geven voor al dat ''Move-spul'' terwijl daar vier rete-goede PS3-titels tegen over kunnen staan en een heerlijk Italiaans ijsje. Ik had het wel geweten hoor ;)

 • Move is veel te duur, ik ga geen 260 euro uitgeven om met zn 2en te gaan zwiepen.

 • Hoe kan iedereen nou over dik 260 euro praten over Move terwijl het startpakket "slechts" 59 euro gaat kosten?? da's incl Camera en Move controller

 • Move leek me wel vet met socom, alleen toen ik het prijskaartje hoorde haakte ik gelijk af…En aangezien ik geen xbox360 heb, heb ik kinect niet echt gevolg maar heb ik wel die reclame gezien..Ik zie niemand lachend met zn familie voetballen in de huiskamer eigelijkXd

 • Ik koop denk ik geen een van beiden, omdat ik denk dat de besturing voor mij te moeilijk is. En waarom zit er een gat in de tafel bij jullie?  Bedankt Youri dat je het nog even zegt dat er dinsdag weer uitgespeeld is.

 • Iedereen zeurt over de prijs van Kinect, maar kijk nu eens voor de grap naar de rekensom voor Move. Het is toch belachelijk dat je, wanneer je nog geen playstation eye hebt, 130 euro betaald om er gebruik van te kunnen maken. Daarnaast maakt het samenspelen met Mario Kart, Smash Bros etc het spelen op de Wii zo leuk. Zie jij je al met 4 man Modnation spelen? met Move? Dat kost je een godsvermogen!!  Ik ga Kinect kopen voor de camera en omdat ik het wil proberen. Wanneer het alleen maar bij casual games blijft dan is het jammer, maar dan zal ik er daar een aantal van kopen. Wanneer er hier mensen over de vloer komen dan wil iedereen het toch wel proberen en het gaat uiteindelijk om de "fun"-factor.  De Move ga ik ook kopen, maar geen meerdere controllers. Ik koop hem omdat ik sommige games op de Wii, dit mede door de besturing, erg leuk vind. Ik hoop dat ik op de Playstation 3 hetzelfde gevoel krijg.  Van beide verwacht ik overigens geen succes. Ze zijn te duur voor de casual markt en te casual voor de hardcore markt.
 • ik zou eerder move kopen dan kinect ook omdat ik alleen maar een ps3 heb maar zou ik ook een xbox hebben zou ik als nog alleen move kopen ik ga move zeker nog niet kopen vind het een beetje te veel geld voor zo iets en je kan dan nog niet eens met ze 2 spelen nou dan weet ik all dat ik er snel op uitgekeken ben meschien ga ik ze later nog wel kopen als er wat meer games voor zijn en het wat goedkoper is. ze moeten zich voor mij ook nog bewijzen.

 • Misschien dat ik een Move startersetje voor 60 euro koop (cam + wand + demodisc). Ik wil het wel eens uitproberen namelijk, want de tech lijkt mij fantastisch. Het constant lopen zwieberen met dat ding lijkt me dan minder, maar misschien dat goede software mijn mening daarbij kan veranderen. Voorlopig spreken enkel de minigames in titels als de Sly Collection en LBP2 me aan die van de Move gebruik maken, maar grotere Move-titels als Scorcery en Heroes on the Move kunnen misschien ook wel leuk gaan uitpakken.  Misschien kopen dus, verder nog even de kat uit de boom kijken. Maar ik ga er geen 100+ euro aan besteden, that's for sure! Wat dat betreft vind ik Kinect dan ook veel te hoog geprijsd…

 • Áls ik een van de 2 zou kopen zou het Kinekt zijn. Ik ga niet hopen op Hardcore games maar ik ben nu al verliefd op Child of Eden, en die is geknipt voor Kinekt. Ik denk dat dit echt meer dan een gewone game zal worden en er zullen vast meer van dit soort kunstwerkjes komen, misschien wel een compleet nieuw genre in Motion Control.

 • Ik zie het gewoon niet zitten met deze 2. Gewoon de prijs laat de meeste mensen al afhaken. Zoals ook gezegd in het filmpje, je krijgt nu alleen maar casual games op deze 2 motion controllers. Ik ben een hardcore gamer en zit dus echt niet te wachten op deze casual games.  Gamen doe je gewoon lekker met een controller op de stoel/bank.

  Ook al werkt het totaal goed met hardcore titles, dan haal ik het nog niet. Heb totaal geen zin om bezweet te zijn na bijv. een sessie CoD.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren