1. E3-impressie: Enslaved: Odyssey to the West

E3-impressie: Enslaved: Odyssey to the West

E3-impressie: Enslaved: Odyssey to the West

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Nu vind ik hem wel vet :)

  maar waar is de tijger vechtmachine?

 • Ziet er wel leuk uit. Weet niet of ik hem ga halen.

 • komt er ooit nog weer eens een spel waar wel mooie explosies in zitten

 • Ik ben gek op de klimactie in Uncharted 2. Het instortende gebouw is de meeste epische scene die ik ooit in een game meegemaakt heb. Ik mag hopen dat deze game deels van dezelfde kwaliteit wordt.  @ Chris  Die E3 demo kan toch ook een oude demo zijn, of is dat niet mogelijk? Wie weet is die demo al ver voor de E3 gemaakt en zitten al die dingen niet meer in de huidige versie.


 • Journey to the west anyone?

 • De wereld ziet er wel dope uit maar het vechtsysteem lijkt me nogal zimpel als ik deze beelde bekijk

 • ik vind hem wel gaaf, maar weet nog niet zeker of ik hem ga halen.

 • Dit word echt de shit!

 • deze gozer kan totaal niet presenteren. Hij klinkt echt onzeker en maakt slecht gebruik van mimiek… argh… ik mis de oude redactieleden.  ontopic:

  klinkt wel als een leuke game.

 • ziet er gaaf uit

 • Verschrikkelijk gebrabbelt… Het is dat deze game mijn aandacht heeft maar anders had ik dit ehhhh.. niehhht bekekeuuhhn.

 • Of ik hem ga halen is nog de vraag, maar het ziet er wel leuk uit. :P

 • deze gozer kan totaal niet presenteren. Hij klinkt echt onzeker en maakt slecht gebruik van mimiek… argh… ik mis de oude redactieleden.  Ik moet je helaas gelijk geven. Chris lijkt me een hele toffe kerel, maar blijft in elke video nog wel erg onzeker/verlegen. Beetje jammer :(  Enslaved lijkt me wel heel tof. Me wants demo! :D


 • Leuke omgeving enzo, ziet er beter en origineler uit dan de gemiddelde platformer…

 • Ik moet je helaas gelijk geven. Chris lijkt me een hele toffe kerel, maar blijft in elke video nog wel erg onzeker/verlegen. Beetje jammer :(

  Bull…. Chris doet het stukken beter dan in zijn eerste video's, al heb ik wel het gevoel dat hij dit soort video's telkens voorbereid en weet wat en wanneer hij iets gaat zeggen. Mijn tip: niet voorbereiden! Je hebt genoeg verstand van games, je hebt genoeg gezien op de E3… gewoon vertellen wat je wilt vertellen. Niks voorbedachte zinnen en grappen, gewoon alles uit de losse pols.

 • Ben nu wel overtuigt dat dit een toffe game wordt. Zal deze wel even in de gaten houden. Vind de singleplayer ook leuk als er veel actie is tijdens het spelen (net als Uncharted 2 waarbij gebouwen instorten enzo)  Quote:Ik moet je helaas gelijk geven. Chris lijkt me een hele toffe kerel, maar blijft in elke video nog wel erg onzeker/verlegen. Beetje jammer :(

  Bull…. Chris doet het stukken beter dan in zijn eerste video's, al heb ik wel het gevoel dat hij dit soort video's telkens voorbereid en weet wat en wanneer hij iets gaat zeggen. Mijn tip: niet voorbereiden! Je hebt genoeg verstand van games, je hebt genoeg gezien op de E3… gewoon vertellen wat je wilt vertellen. Niks voorbedachte zinnen en grappen, gewoon alles uit de losse pols.

  Dat Chris wat verlegen en onzeker overkomt is een feit. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het ook niet van mijn presentatie skills moet hebben, maar door het vooral te doen wordt je er steeds beter in. Dus om nou te zeggen dat iemand niet kan presenteren is ook onzin.  :O Chris heeft dus een remake gemaakt van deze impressie! Blijkbaar heeft ie dus wel wat gehad aan onze feedback, want zo is de impressie echt stukken beter.
 • deze gozer kan totaal niet presenteren. Hij klinkt echt onzeker en maakt slecht gebruik van mimiek… argh… ik mis de oude redactieleden

  Verschrikkelijk gebrabbelt… Het is dat deze game mijn aandacht heeft maar anders had ik dit ehhhh.. niehhht bekekeuuhhn

  Ik moet je helaas gelijk geven. Chris lijkt me een hele toffe kerel, maar blijft in elke video nog wel erg onzeker/verlegen. Beetje jammer :(  Met Jelle erbij viel t opzich niet zo op. (op het uuhh.. uuhhh… na dan ;))

  Maargoed, hij doet z'n best (neem ik aan… :P)  OT: Lijkt me een erg leuke game, hoop dat het met de animaties etc idd nog goed komt, dan word deze zeker van mij! :)

 • vet! t schild deed me echt denken aan Jak 3! en Chris: niet zo serieus kijken he :) verder goed gedaan hoor.

 • toch moet ik me bij andere aansluiten. niet om chris, het zal best een aardige kerel wezen. maar zijn verhaal komt er altijd een beetje moeizaam uit dat het niet prettig is om naar te luisteren. ik luister 10x liever naar Jelle of rob (waarissiedelaatstetijd) die lekker uitbundig en vlot lullen, met af en toe maffe reacties tussendoor.

  Ik snap dat Chris moet oefenen en dat hij wat meer voor de camera moet. maar we zien hem de laatste tijd wel wat veel.  nogmaals niets tegen chris persoonlijk maar ik heb liever een van de andere gasten voor de camera.  ik moet trouwens wel zeggen dat je het stukken beter doet dan hiervoor, je review van infamous 2 deed je een stuk enthousiaster en vlotter. dit was dan ook echt één van je betere, je was daar een stuk meer ontspannen had ik het idee. en dat komt je vids alleen maar ten goede. • Dat platformen lijkt echt té veel op dat van Uncharted (2) , het ziet er eigenlijk een beetje gejat uit als je het mij vraagt…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren