1. Het WK is Uitgespeeld, de IG-redactie niet

Het WK is Uitgespeeld, de IG-redactie niet

Het WK is Uitgespeeld, de IG-redactie niet

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • kllotescheids!!!

 • Het was eerst buitenspel voordat die speler die het beslissende doelpunt scoorde de bal kreeg. Ze hebben onterecht gewonnen. Het was trouwens wel een mooie wedstrijd.

 • Spuitje voor de scheids!

 • we kunnen wel zeuren maar spanje was beter de scheids heeft ons nog gered door geen rood aan robben nigel en van bommel tegeven wat hij wel had moeten doen jammer maar over twee jaar weer beter

 • Een vriend van mij was op vakantie en toen hij terug ging, reed hij door spanje. De rest kan je zelf wel verzinnen

 • kllotescheids!!!

  idd

  Iniesta moest rood voor die elleboog die die uitdeelt zonder dat de bal ook maar in de buurt is, Heitinga krijgt 2 keer geel uit het niets, die corner op het laatste moment moest gewoon gegeven worden (die schele, kan ie niet eens zien dat die bal via de muur gaat), Puyol had gewoon rood moeten krijgen (had al geel en maakt dan nog een overtreding op een doorgebroken Robben) maar ook als ik objectief kijk zat de scheids ernaast want die flying kick was natuurlijk gewoon rood waard.

  Niet de eerste wedstrijd van het WK waarbij die scheids zo kut fluit. Bijvoorbeeld door een doelpunt goed te keuren terwijl het zuiver buitenspel was.  Ontopic:

  Knip die paardenstaart af.
 • ik naar buiten en ik hoor iemand schreeuwen: KUT WEDSTRIJD!!!

 • niicce :P

 • Viva Espana.

 • Wat een gezeik om die wedstrijd zeg xD. Spanje gewoon terecht gewonnen en voorafgaand aan die goal was het geen buitenspel, en als het al buitenspel was dan was met het blote oog vrijwel niet te zien. Die corner vantevoren was natuurlijk dramatisch dat dat niet gezien was, maar dat had uberhaupt niks met die situatie te maken waaruit de goal viel :P. Daarnaast had Nederland geluk dat het niet meteen rood kreeg voor die overtreding van De Jong en uiteindelijk die van Robben en ook van Bommel. Iniesta had natuurlijk ook rood moeten krijgen ofc :P.  Uiteindelijk is gebeurd wat er is gebeurd en kun je zoveel zeiken wat je wilt: veranderen zal het toch niet :P. Dus niet alleen de schuld leggen bij de scheids maar ook bij je eigen team ;). Robben had gewoon moeten scoren en that's it :P.

 • *kuch* LDawg :P  Yeuy kijkersvragen, zal er meteen een paar verzinnen :D

 • die goal was geen buitenspel..wel lullig dat inesta geen rood kreeg maarja wat doe je eraan…zo werkt voetbal nou eenmaal..het is geen eerlijk spel door menselijke fouten die fataal kunnen zijn voor wedstrijden…totdat fifa gaat zien dat technische hulpmiddelen wel degelijk kunnen helpen dan wordt voetbal weer wat het hoort te zijn..  daarnaast was de wedstrijd gewoon kut van beide partijen alleen spanje speelde iets minder slecht…  tweede is ook niet slecht;)


 • Leuke uitgespeeld weer!

 • @de voetbal reacties  We vergeten bijna dat we eigenlijk al de eerste helft met 9 man op het veld hoorde te staan. De jong duidelijk rood en Van Bommel van achteren inkomen op die manier is ook rood dus we mogen nog blij zijn dat we uit eindelijk met 10 man stonden

 • Howard Webb was ook al zo slecht toon hij afgelopen seizoen de Champions League finale floot. En Nederland was het hele toernooi al slecht en Sneijder speelde ook elke wedstrijd slecht alleen maar geluksgoals en intikkertjes. Van Marwijk is ook zo dom dat hij Van Persie er in laat staan hij moet Kuijt daar neer zetten of beter nog Van Nistelrooy hij is veel beter als Van Persie en zelfs Kuijt die het hele toernooi het beste speelde samen met Van Bommel alleen Van Bommel speelde een slechte finale.

 • haha leuke aflevering weer!!!  vond dat spanje niet terecht had gewonnen. iedereen die niet heeft gezien dat die paas voor de goal buitenspel was is echt blind. spanje heeft gewoon geluk gehad want als ut penalties was geweest hadden we het nog kunnen winnen ook. maargoed dat kan niet meer:p  ben net als marco trouwes ook een dikke mass effect fan XD heb ut ook al un stuk of 6 a 7 keer uitgespeeld:p


 • @Menjuice  Helemaal mee eens. Uiteraard kut dat we verloren hebben, maar ons spel vergeleken met de Spanjaarden was weliswaar belabberd. Iniesta had geel moeten krijgen voor die duw tegen van Bommel, maar dat ziet de scheids dan weer niet. Webb floot ook veels te vaak voor overtredingen van het kaliber "lik me vestje".  Kortom, kutwedstrijd waarbij er gewoon penalties genomen moesten worden. Doelpunt kwam voort uit een buitenspel..


 • Spanje verdient het gewoon om te winnen in de finale.

  Nederland haalde Spanje uit hun mooi combinatie voetbal door vuil anti-voetbal te spelen.

 • jelle je speelt nu al 5 jaar wow, stormwind, in de naam staat al het woord 'storm' dan zal je wind toch ook gewoon uitspreken als wind en niet als wined?:P de voice over zegt et zelfs in de intro van human race!xD

 • ik heb maar een ding te zeggen:  K-U-T S-C-H-E-I-D-S!!! en niemand kan me van mijn mening afhalen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren