1. Uitgespeeld over PlayStation Plus

Uitgespeeld over PlayStation Plus

Uitgespeeld over PlayStation Plus

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • leuke uitgespeeld

  maar vind playstation plus een beetje nutteloos

 • Leuke episode!  Inderdaad bullshit dat je niet een game kan kiezen naar keuze. En dat je je games kwijtraakt nadat je je abonnement hebt afgesloten. Als dit niet zo was geweest, had ik zeker een abonnement genomen. Jammer van die nogal grote nadelen.  Keep up the good work!


 • Beetje raar: psp

 • Mooi dat je voor online gamen niet hoeft te gaan betalen, maar deze betaalde plus service zou ik nooit nemen, aangezien ik maar een bepaald aantal genres leuk vind en dat moet dus maar toeval zijn dat die steeds aan bod komen!

 • Best wel een groot minpunt voor een service genaamd plus.

 • Gaat de kant van XBL op.

 • PS+ zou mooi kunnen zijn, maar nu is het vreemd.

 • als ze nou een keer iets zouden veranderen aan het vrienden systeem van de ps3 (ik zeg party chat, makkelijker, sneller inviten) zou ik het misschien nog doen..

 • Het concept is inderdaad goed, maar het is slecht uitgewerkt. LBP is leuk voor mensen die hem niet hebben, maar 50€ is veel voor een verouderde game. Ik wist niet dat het een huurservice was, dus thanks IG, voor het behoeden van een miskoop!

 • Vond het wel leuk toen het announced werd maar nu ik hoor dat ze ''te huur'' zijn vind ik het een stuk minder. Ik hoop dat ze dat dan veranderen.

 • LBP blijft van jezelf. DLC, discounts en themas enzo ook. Die PsOne zooi en Ps3 Store games als Wipeout huur je.  Voor de games moet je het dus eigenlijk niet doen.

 • Geen toegevoegde waarde = fail

 • Zo te horen is het 1 dikke oplichterij…. krijg je 1 spel die dan mag houden en de rest verdwijnt zodra je denkt, mah heb er geen behoefte meer aan. WTF!? Weet je.

 • Heb net een jaar abbo genomen!  Het blijft niet alleen bij dit! Ook PlayStation plus krijgt steeds meer.

 • Nu is het voor mij nog te karig, wie weet in de toekomst maar PS+ is niet aan mij besteed.

 • jongens het is de eerste maand je moet het een beetje laten wachten niet alles begint zo goed toch?

  ik ga hem persoonlijk wel kopen want je gaat hier zowiezo winst mee maken in de loop er jaren en er komen later nog zat goeie games!

 • "Jelle & Chris" leuk duo! Ik heb dan wel geen PS3 maar kan me wel verplaatsen in de situatie als Microsoft er bijvoorbeeld mee komt. Het is inderdaad vreemd dat je zelf geen vrijheid hebt met de keuze voor games en dan kan je ook nog eens slechte remakes krijgen van games van de PS1 (heb ik nog steeds!). Geld verdienen wil elk bedrijf natuurlijk, maar Sony had het anders kunnen aanpakken. Als ze het hadden gedaan op de manieren die Jelle & Chris voorstellen, dan zal er meer vraag naar zijn waardoor ze meer geld verdienen.

 • En wat als je nou zeg maar 3 maanden hebt aangeschaft, een aantal games dus 'huurt' en dan de abbo laat aflopen.

  Dan ben je ze dus kwijt, maar wat als je et dan een aantal maanden later weer aanschaft? Heb je ze allemaal dan weer terug? Of niet? :P

  Zou wel een btje lullig zijn namelijk…

 • het concept was leuk, de uitwerking echt veel minder.

  en volgens mij verlies je ook al je games als je een kwartaaltje geen abbo neemt, als je daarna weer abbo neemt, dan krijg je niet je spellen terug.

  dus je wordt niet bepaald beloond door weer terug te komen.  en er moet idd een veel groter aanbod zijn.


 • Jammer dat zelfs de IG-crew niet eens precies weet wat PSN+ nou allemaal betekend.  Je krijgt per maand 4 games waarvan 1 PSN game, 2 mini's (dus PS3 en PSP) en 1 PS Classic.

  Deze games worden door Sony uitgekozen en zijn alleen in de maand zelf te downloaden (wel eventueel later opnieuw als je ze verwijderd hebt, zolang je lid ben van PSN+).  Daarnaast wordt er maandelijks DLC aangeboden, theme's en andere rommmel. Deze content is altijd voor de heb, dus ook na opzeggen van PSN+.  Ook worden er nog extra kortingen aan PSN+ members gegeven op aanschaf van PSN-titels. De kortingen zijn ook per maand wisselend. Voor deze content geldt ook weer dat het voor de heb is. Dus aangeschafte content blijft ook eigendom na opzeggen van PSN+.  Tot slot zijn er dan nog de andere opties zoals timed updates, eerder toegang tot demo's/beta's en full game trial.  Daarnaast is ook allang bekend wat de content zal zijn voor deze maand (29 juni tot 3 augustus):  PSN PS3: Wipeout HD

  minis: Field Runners, Age of Zombies

  PSone: Destruction Derby

  DLC: KillZone 2: Steel & Titanium DLC  Kortingen:

  LBP God of War Pack - 50%,

  LBP: LocoRoco costume pack - 50%,

  Gravity Crash - 20%,

  Fat Princess DLC - 20%  Themes & avatars:

  LBP Theme,

  PlayStation "Game Is Just The Start" Dynamic Theme,

  2 x Fat Princess Premium Avatars

  en dan voor de maand daarop (4 augustus tot 1 september):  PSN PS3: Zen Pinball

  minis: Blast-Off, Alien Zombie Death

  PSone: Medievil

  DLC: Motorstorm Pacific Rift: Adrenaline Pack  Kortingen:

  Zen Pinball Earth Defence Table - 20%,

  Warhawk Triple Combo Pack - 50%,

  Super Stardust HD - 20%,

  WipeOutHD Fury - 20%  Themes & avatars:

  PlayStation + Dynamic Theme,

  Heavy Rain Crime Scene Theme,

  2 x Heavy Rain Avatars

  Mocht je abonnement aflopen, dan heb je geen toegang meer tot de games die onder PSN+ "gratis" werden aangeboden. Indien je later toch weer verlengd, dan kan je de content die je tijdens de vorige abonnementsperiode hebt gedownload gewoon opnieuw downloaden. Of hier een maximum qua tijd aanzit is helaas nog niet duidelijk, maar het lijkt me sterk aangezien het gewoon allemaal accountgebonden is.  Zo, is iedereen weer op de hoogte. Ik vind het echt een gemiste kans en volgens mij brengen jullie met Uitgespeeld alleen maar mensen in de war.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren