1. Uitgespeeld over Bungie en Halo: Reach

Uitgespeeld over Bungie en Halo: Reach

Uitgespeeld over Bungie en Halo: Reach

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Niet alleen maar lof voor Halo van de mannen, maar Jelle en die andere dude zijn toch wel erg enthousiast als je het mij vraagt. Ze kunnen niet wachten om alles te vertellen wat ze in een paar uurtjes van een "BETA" hebben mee gemaakt.  De beta is tof, toch had ik liever meer een Halo 4 gezien, en dat dan meer een Halo 3 is dan een compleet vernieuwde Halo. Dit is echt te veel vernieuwing voor mij.

 • nice!!!

 • Mooie discussie, leuk dat Jaylee het ook even door een iets minder roze bril bekijkt en ook voor Bungie kritisch blijft.

  Het universum en de franchise Halo zijn een enorme hit geworden dat is een feit. Ik vind het een beetje vreemd dat Halo Reach nog volop in ontwikkeling is voor MS en ze terwijl al bij Activision aan een nieuwe game werken.

  Bungie mag het nu helemaal opnieuw gaan bewijzen met een nieuwe franchise.  Die poster van Diablo 3 op de achtergrond is vet en de bèta van Reach vind ik voorlopig geweldig. Ik vind dat het juist helemaal anders speelt dan de vorige Halo's, totaal anders gewoon, vreemd dat hier het tegendeel wordt beweerd.  Er zit juist enorm veel verschil in de multiplayer tegenover de vorige games, Bungie kiest juist voor de vernieuwing met Reach. Nieuwe gameplay, nieuwe modi, nieuwe grafische engine, nieuwe wapens, klassesysteem,… Ik had toch wel gedacht dat er positiever zou gereageerd worden op de bèta, maar goed ieder z'n ding. Eén ding dat we niet mogen vergeten is dat er nog geen voertuigen in de bèta zitten en dat is wel altijd een grote sterkte van Halo geweest.
 • Alles wat ik kan zegge is HALO RUULT

 • Bungie hoeft echt niet de komende 10 jaar per se die franchise te blijven ontwikkelen. Dat getal 10 is natuurlijk willekeurig, kan net zo goed 3 of 5 jaar worden.  Leuk om te zien dat de redactie erg enthousiast is over de béta, ik kan er ook niet vanaf blijven. En kale Simon heeft gelijk over het geluid, ik heb er niet eerder bij stilgestaan maar je kunt bijna precies horen of iemand linksachter of rechtsachter je staat.

 • Vermaak me echt met de beta :) Kan niet wachten op de nieuwe playlists!!!

 • Nou jonge, ik ben het eens met Simon over het geluid. Het is zo tof. Op het begin dacht ik van, me TV failed want ik hoor geen geluid, maar later kwam het steeds terug en dacht ik van, wow, dat is echt een hele toffe toevoeging. Goede gehoord. Leuke aflevering jongens, dit moeten jullie gewoon vaker doen!

 • IG doe nou eens wat aan dat knipperende ding beneden als die op full screen staat…

 • WHAAA die beta lijkt mij zoo vet.

  moet alleen tot morgen wagten dus dit is torture, maar reach wordt gewoon de beste X360 MP game let maar op.

  @stennie

  Halo 4 moet komen kijk de Legendary ending van Halo 3 maar. Ik hoop er ook nog steeds op :P

 • SLAAAAYYYEEERR!!! *respons op Jelle's 'fuck slayer, fuck slayer!'*  Dan over Halo: ik geef niet erg veel om die serie, dus ik zal deze waarschijnlijk ook overslaan. Wel tof om te horen dat de multiplayer zo vet is, dat is natuurlijk nooit verkeerd!

 • ook al toegankelijker. oh-oh.  leuke discussie, heb alleen geen X-doos.

 • Wat Simon zegt dat viel mij op in de tailers. Volgens mij is deze Halo gewoon veel toegankelijker dan Halo 3, die ik wel redelijk ruk vond. Gewoon wat ik wilde horen, mss dat ik wel fan word van deze Halo. :D

 • Ik heb 2840 Halo 3 matchmaking potjes gedaan, dat is nog iets meer dan Thijs :P

 • zeker vet! ga morge met de beta beginnen. had er vandaag helemaal geen tijd voor:S

 • Ik heb zelf ook de beta gespeeld en heb er veel van genoten, maar wat er wel op aan te merken is dat de beam rifle (sniper rifle van de covenant) toch wel overpowerd is en dat kan je in online potjes toch echt storen en naar een potje zoeken dat duurt toch wel nog soms een tijd als je met vrienden speelt.  Daarnaast moet ik wel zeggen dat dingen zoals jetpack en zo toch echt wat toevoegen aan de game. Mijn lievelings is nog altijd armor lock die je in het midden van een gevecht gebruikt even kijken waar je vijand is en je aanval plannen en dan toeslaan dat geeft je gewoon zo'n geweldig gevoel.

 • Halo interesseert me geen fluit, dus ik heb de tweede helft van de video overgeslagen, maar over de eerste helft niets anders dan lof: leuke discussie en iedereen kwam mooi aan het woord. Uitgespeeld blijft een mooie videoserie (de interessantste op IG) en ik hoop dan ook dat er nog veel afleveringen gaan volgen :)

 • @Ldawg ik heb er nog iets meer als jij: 4802 :).

 • Ik heb de bèta gisteren voor het eerst gespeeld, en ik was nog niet meteen verkocht. Maar nu jullie zo enthousiast erover zitten praten ben ik toch ook weer lekker gemaakt en ga ik die bèta maar eens goed proberen!

  Ik ben een echte die-hard Halo fan, ik heb alle boeken gelezen en alle games kapot gespeeld zowel single als multiplayer. Laatst heb ik de Halo encyclopedie gekocht en die heeft me helemaal omvergeblazen, wat een hoop interessante info over het Halo universum. En ergens dit jaar komt er ook het eerste deel van The Forerunner trilogie, die alles gaat vertellen over de makers van Halo. Daar zit ik me een partij op te wachten zeg ;)

 • Activision is gewoon mafakke. En ik weiger gewoon te geloven dat deze franchise beter wordt dan Halo ooit is geweest (Halo CE behoort namelijk tot mijn lijst beste spellen die onze ogen kunnen verdragen, en Reach ziet er ook suikerzoet uit), maar ik ben blij dat ze optimistisch zijn hierover.  En toch eens over de serie Halo… Zoals ik al zei, Halo CE was revolutionair en legendarisch. Halo 2 was eigenlijk een ietsjepietsje minder dan ik verwachtte (wel een erg goed spel hoor, maar mijn verwachtingen waren gewoon tot bloedens toe) en als ik Halo 3 eens nader bekijk moet ik zeggen dat het uiteraard wel een heel goed spel is en 'ie op sommige momenten wel lekkerder voelt dan Halo 2.

 • Halo: Reach is gewoon heel erg vet, ik had er laatst mijn twijfels over maar ik vind de Beta gruwelijk!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren