1. Uitgespeeld over de slechteriken van de gamesindustrie

Uitgespeeld over de slechteriken van de gamesindustrie

Uitgespeeld over de slechteriken van de gamesindustrie

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Youri is de echte bad guy, hij had de hele uitzending de hoed van Napoleon op.

 • Haha, inderdaad! :P  En ik zeg toch ook Activision, vooral omdat ze de Call of Duty serie veel negatieve publiciteit hebben gegeven. Ik moet eerst nog maar eens zien wat ze met de volgende delen gaan doen..

 • Erg leuke item jongens!

 • Rebbelion is echt kut, ze hebben mischien 1 of 2 spellen goed gemaakt van de 20.

 • leuke uitgespeeld ben de series zat kom net iets nieuws. Moet wel zeggen dat ik eigenlijk wel zit te wachten op Halo Reach(yeaah nog maar een paar nachtjes slapen voor de beta). Maar Bungie heb ik niet gehoord dus dat zit wel goed :-P

 • whaha, ja :P  leuke aflevering:P

  EA blijft evil!  owja pandemic was ook altijd evil geweest, of nouja eerder corrupt

  nogal lui enzo. maar nu zijn ze weggevaagd!
 • het blijft EA je mag niet online tot je achtien bent maar als je toestemming hebt van je ouders toch geen probleem ik vind dat jijzelf nog altijd mag bepalen of je een game online mag spelen en niet EA bijv.

  battlefield bad company 2 kan ik niet online spelen omdat me acc geen 18 terwijl ik wel toestemming heb en ze doen er niks aan

 • Nintendo natuurlijk!

  95% van de games die zij uitbrengen zijn geen reet aan, ze melken alles uit en hun console is ruk!

 • Dat Chris Ubisoft even aanhaalde vond ik helemaal niet zo'n slechte opmerking. Ze hebben met Assassin's Creed (ja, ook deel twee) en Prince of Persia 2008 toch wel matige titels uitgebracht en ook in The Forgotten Sands zie ik niet de volledige topper-potentie zitten. Waar zijn de dagen dat zij verantwoordelijk waren voor The Sands of Time, Rayman 2 en vooral Beyond Good and Evil?  Als Ubi weer het vertrouwen terug wil winnen, moeten ze eindelijk eens wat meer laten horen over projecten als I Am Alive en Beyond Good & Evil 2! Dat is het Ubisoft wat ik wil zien :)

 • Leuke aflevering! Ik vind Infinity Ward de slechterik (kijk maar niet verder dan de ruzie daar) Bovendien wordt ik ook niet goed van de connectiefouten in MW2 waar IW verantwoordelijk voor is!!

 • Nice Item ?  Ma Wa Is Jeffrey ?

 • Nintendo slechterik aller tijden, alleen maar casual gedoe en dat ben ik heel erg zat. Activision is altijd al een vreemd bedrijf geweest dusja wel goede topic voor een uitgespeeld

 • @ bull015  dat vind ik juist wel heel positief , woord altijd moe van die jonge knaapies die door me headset lopen te gillen, voorall die amerikanen zijn echt irri!.mogen ze van mij bij meerdere games doen, accounts toepassen.:) denk niet dat het moeilijk is om er omheen te zijlen maar toch.

 • naughty dog is de bad gu omdat ze gestopt zijn emt de crash bandicoot serie :P

 • Jelle, om op jou uitspraak over MW2 (om maar te bashen - hoge bomen) te antwoorden:  Ik bash niet op MW2 om zomaar te bashen, maar omdat ik het echt erg vind als PC-bezitter dat deze game gewoon ondermaats is. Ik heb speciaals Windows laten herinstalleren op mijn PC zodat ik MW kon spelen want MW2 vond ik gewoon echt irritant worden na een tijdje. Het verschil tussen noobs en pro's is gewoon te klein. Waar ik bij MW minstens in de top 3 stond van beide teams gezien, schommelt het in MW2 zo fel dat ik er hoofdpijn van krijg. Het luchtruim is altijd overvol en ik vind dat ze deel twee echt hebben verbrod. Ook hebben ze weinig aan campers gedaan, kom je vaker hackers tegen en het ergste van al: je geraakt bijna nooit in een game! Je krijgt de melding dat je niet kan inloggen OF je moet lang wachten en dan is het nog niet zeker dat je kan inloggen OF hij blijft haperen bij het laden van de map OF je vliegt eruit in de match zelf OF het spel onderbreekt zich en gaat na het zoeken van een nieuwe host verder OF OF OF .. Dit had ik allemaal niet bij MW1, hier ging ik gewoon in de COD - Public Server en eenmaal ik erin was (je kon er natuurlijk niet in wanneer hij vol zat) dan bleef ik er ook in zonder problemen te ondervinden. Door het ontbreken van de DS is het trouwens zo dat het nooit chaotisch is in een potje online, terwijl ik Killhouse dankzij dat het zo'n hel was, juist geweldig vond. En grafisch is MW2 gewoon nét iets beter dan MW, wat ook anders had gemogen. En ze hebben wééral niets gedaan aan het grote minpunt van MW: een korte singleplayer. En.. eigenlijk vraag ik mij af waarom ik MW2 een 9- heb gegeven destijds xD Maar ok, toen was ik het spel nog niet beu. MW heb ik al veel langer en ben ik nog steeds niet beu.

  Dat zegt toch genoeg veronderstel ik?  Conclusie: MW > MW2 :)  @ Furyan

  Ben het met je eens, al hoop ik dat Splinter Cell: Conviction nog zal meevallen want ik krijg de reviewgame binnen een paar dagen. Had ook liever aan de slag gegaan met Sam Fisher met het gevoel van: eindelijk nog eens een goede steath-game spelen! Vond ik in AC II trouwens ook: te weinig stealth. Wel een geweldige game, begrijp me niet verkeerd, maar ik zag het toch soms liever wat moeilijker.


 • Activison heeft voor mij de plaats van EA ingenomen. Waar Activion eerst Ubisoft achterna ging met innovatieve en kwalitatief goede titels, daar is het nu alleen nog maar bezig met uitmelken. Ze hebben Tony Hawk en Guitar Hero verkloot en het volgende project wordt Call of Duty. Die game krijgt de komende 2 jaar 10 verschillende versies waarna hij finaal uitgekotst gaat worden. Eeuwig zonde.  Dat men Ubisoft verdedigd snap ik niet helemaal. Natuurlijk maakt men nog goede titels, maar ook Ubisoft begint trekjes van uitmelken te vertonen. Sommige projecten komen naar mijn mening iets te snel achter elkaar. Daarnaast is Ubisoft de biseksueel van de gameindustrie. Exclusive games zijn er nauwelijks meer bij, zowat alles is multiplatform. Concepten van goede series (Splinter Cell, Rainbow Six) worden verloochend om een grotere doelgroep aan te spreken. Ubisoft zou Ubisoft weer zijn als ze zouden zeggen: wij maken Splinter Cell zoals de game bedoeld is (pure stealth) en wanneer dat betekent dat we 100.000 stuks minder verkopen, omdat mensen geen geduld hebben of het "te moeilijk" vinden, dan gaan ze maar een potje Fifa spelen.  EA krijgt van mij een applausje, die doen het de laatste tijd stukken beter. Al moet ik zeggen dat dit vooral komt door Bioware. Vind het overigens mooi dat Jelle Konami kiest. Ik weet zeker dat niemand op deze uitgever was gekomen doordat deze heilig is door MGS, maar die hebben de laatste tijd echt belachelijk slechte dingen uitgebracht. Zelfde geld overigens voor KOEI Tecmo.  Mijn favoriete ontwikkelaar is Bioware. Mijn favoriete uitgevers zijn Nintendo, Sony en Bethesda.  PS: Schande trouwens dat jullie niet weten dat Sledgehemmer is opgericht door werknemers van Visceral, de studio achter the godfather en Dead Space.


 • leuke aflevering

 • Rebelion maakt kutgames, die echt zuigen (niet zelf verzonnen, maar toch :P)

  en verder moet ik even nadenken, EA heeft toch heel wat matige games uitgebracht zoals NFS: Shift en Army of 2: 4th day.  Maar ik vind eidos slecht omdat er in jaren nog geen goede tomb raider game is geweest, en tomb raider heb ik jeugdherineringen aan. en ze moeten gewoon series als max payne 3 en deus ex oppakken en verbeteren. deze games zijn bijde in de maak, maar heb geen vertrouwen meer in. btw just cause 1 was van eidos? die zoog ook hard.  EIDOS IS BAD, SCHIET OP MET DIE TOPPERS!!!! • @ Icechunky  Eidos is geen topuitgever, maar ze maken leuke middenklasse games. Niet slecht, maar ook niet geweldig. Tomb Raider, Kane & lynch en Hitman zijn hier een goed voorbeeld van. Daarnaast beschikken ze over klassiekers als Commandos (waar een nieuw deel van komt) en natuurlijk Deus ex (parel van een game). Weet het trouwens niet zeker, maar volgens mij is Thief ook van Eidos. Kan me vergissen.  Overigens was Just Cause 1 niet geweldig, maar zeer vermakelijk. Iets wat ondanks de niet uitbundige kwaliteit, wel altijd gezegd kan worden van Eidos games. Vermakelijk zijn ze altijd. Just Cause 2 is overigens stukken beter.  PS: Max Payne 3 is in handen van Rockstar, niet van Eidos ;)
 • Square-Enix anyone?!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren