1. Synchroon moorden in Splinter Cell: Conviction

Synchroon moorden in Splinter Cell: Conviction

Synchroon moorden in Splinter Cell: Conviction

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • hopen dat tie ook op ps3 komt

 • Ik hoop het ook, echt stom, die andere delen kwamen ook voor de playstation, waarom deze niet. Het slaat echt nergens op.  Deze trailer zag er overigens wel vet uit.

 • @gangster1991  Inderdaad

 • Tuurlijk komt hij naar de PS3, andere Splinter Cell-delen kwamen ook op de PS2. Gewoon even geduld hebben.

 • Ik hoop het ook! Het wordt afwachten. Deze trailer is iig zeer nice!  Maar wanneer IG, wanneer gaan jullie in godsnaam is een keer iets doen aan die gruwelijk irritante knipperende balk bij fullscreen?

 • Deze game ga ik zekers nog een keer kopen…  lol ik dacht dat dat knipperende balkje aan mn pc lag, en ik de enigste was…

 • moet hem nodig coop gaan doen

 • Die van 45 seconde vond ik wel mooi. ^^

 • ziek ziek, ik kan niet wachten om m op mijn PC te spelen.

  Waarom altijd PC versies die zo laat komen :(

 • Nou voor mij was het echt een HELE grote teleurstelling. Heb het na één dag spelen meteen terug gebracht, bah. Viel me vies tegen. Stealth concept is bijna weg. je kan het meer beschouwen als een zwart wit 3th person shooter. Omdat je de hele tijd in de schaduw loopt… En wel hier in moet lopen om stealth te kunnen doen, en dan is alles zwart wit….Echt zonde hoe ze zo een hele franchise kunnen verkl*ten. Co-op is wel leuk, maar dat geld dan ook voor 1 mode, de rest is gewoon niet goed uitgedacht en simpel alleen maar hardcore schieten. Niks geen stealth. Bah.

 • @Pablo S: het is echt geen totale verkloot van de franchise. Natuurlijk hebben ze een nieuwe gameplay style bedacht, en vernieuwing is waar een franchise op draaid. Anders zou iedereen zeggen dat ubisoft de nieuwe EA word, kwa games uitmelken (niet dat ik dat vind, want EA is mijn favoriete uitgever van games) ik vind het vervrissend.  OT: trailers maken na release? is dat niet nutteloos? sure het is de pc versie maar dat is toch gewoon een port? ja kheb de video niet gekeken wil geen spoilers :D

 • heb hem op de 360 al uitgespeeld heerlijke game

 • @pabloS  Ik ben het helemaal met je eens, ik had me zo verheugd op het sneaken, en dat is nu nagenoeg helemaal verdwenen.  Waarom dit nog splinter cell heet ?????????  Zaterdagmoddag gehaald, zondag morgen al uitgespeeld (ongeveer 6 uurtjes gespeeld). Dus direct teruggebracht……………  Wat een teleurstelling……….


 • Ik vind het een fantastische stealth game. Het is alleen sneller dan vorige delen, maar dat had je voor dat je het spel ging halen al kunnen weten (had je eerder die trailers moeten gaan kijken en de demo moeten spelen).

  Dat jullie steeds ontdekt worden en daardoor moeten gaan terug schieten dat ligt niet aan het spel :p

 • WoW

 • Ik hoop dat ie alsnog naar ps3 komt, dit samenwerken ziet er erg goed uit. Ik behandel het dan wel als een shooter, niet meer als een sneaking game.

 • Als shooter idd een zeer aardige game, blijft de teleurstellende korte levensduur van de singleplayer.  6 uurtjes (een avond en een middag) vond ik voor 60 Euro toch wel aan de korte kant. Multiplayer / Coop heb ik niet geprobeerd.  Ik vraag me dan ook af of het punt wat eraan is gegeven niet is gekocht door Ubisoft, want het valt wel op de alle grote gaming sites allemaal zo rond de 9 zitten, en dat niet commercieele game sites een stuk lager liggen (tussen de 6 en 7.5)


 • De sluiptechniek ziet er zo mooi en spannend uit. Hoe de bewakers omgelegd worden is ook op interessante wijze gedaan. Maar ik ben wel bang voor dat wij als gamers misschien weinig ruimte voor het beeld (wat er in de omgeving gebeurt etc.) hebben

 • Conviction is gewoon een goed spel en de singleplayer (realistic) speel je no way in 6 uur uit , En de coop story is totaal anders (speelt zich af voor de singleplayer) en heel leuk maar speel je wel in 6+ uurtjes uit maar het ligt er gewoon aan hoe je speelt het is bij bijna alle missies mogelijk om iedereen neer te knallen dan ben je zo klaar met de story maar ga je voor stealth dan ben je heel wat langer bezig.  Als je de story uit hebt kan je in U-PLAY met verdiende punten de gamemode infiltration kopen (en nog meer leuke dingen) en geloof me infiltration op realistic is echt moeilijk want zodra je gespot wordt kan je opnieuw beginnen.  Dezelfde maps kan je ook in hunter spelen als je dan gespot wordt komen er alleen maar meer vijanden maar hunter is ook erg leuk om te doen vooral in coop.  Daarnaast heb je nog een paar gamemodus maar die heb ik nog niet gespeeld dus daar kan ik niks over zeggen.  Kortom conviction is gewoon toppie en vooral de coop mogelijkheid is erg leuk en nog veel leuker als je goed samenwerkt.


 • ik heb deze een paar keer gespeeld, SUPERVET! de wapens, trucs en zeker de stealth!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren