1. Uitgespeeld over Call of Duty 7

Uitgespeeld over Call of Duty 7

Uitgespeeld over Call of Duty 7

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • het gaat mij eigenlijk aleen om de multiplayer

 • Al wordt het gemaakt door een stel kaboutertjes, al wordt de titel 'Call of Duty 7: You like to lick gnomes' scrotums if you buy this game Warfare'. Al komt er geen Call of Duty 7 maar een deel 1 in een hele nieuwe serie, als het volgende spel dat bedoeld is vergelijkbaar te zijn maar hetzelfde gevoel geeft als CoD4. Ik speel die shit weer en het is 10x beter dan MW2. Ja, een stuk minder uitgebreid, maar daar heb ik het niet over. Wat mij betreft hadden ze een paar nieuwe maps en flink wat nieuwe wapens in CoD4 mogen plaatsen in plaats van het maken van MW2.  En jongens, MW2 is helemaal geen grote schijtgame. Nee, het is gewoon een goed spel met uitgebreide multiplayer waar iedereen tijden van kan genieten, maar deze multiplayer voelt gewoon lang niet zo goed als die van CoD4 - dit is voor een hoop mensen (het soort mensen met een zodanig beperkte hoeveelheid geduld dat die niet in de ontkenning schieten) een grote teleurstelling en dus een reden om het spel af te kraken.

 • @RHCxArmageddon  Nou ik vind de multiplayer van MW2 wel beter dan die van Cod4. Hoewel er toch heel veel campers zitten enzo, maar is dat de schuld van het spel? Het is wel een fout dat ze er zo makkelijk kunnen campen maar toch.

 • MW 2 had een slecht verhaal. En deel 1 had wel een goed verhaal?? Sorry maar geen enkel CoD spel heeft een goed verhaal.

  CoD heeft alleen goeie schietactie, waar niks mee is.

 • Modern Warfare 2 is leuk maar geen topper imo. En nee ik zit niet te wachten op een nieuwe CoD, niet na het spelen van BFBC2 :)

 • Geen CoD7 voor mij als er geen dedicated server support is.

 • Ik w8 altijd op een nieuwe CoD, noem me een no-life gamer, maar ik heb al mooi 10 dagen en 3 uur op de teller staan van MW2 (1 niet meegerekend)…  Dus ik ben zeker benieuwd naar een volgende CoD

 • COD RULLEZZZ

 • Wat een mooie brink poster op de achtergrond :O wil ik ook :D

  Anyway hoop voor de COD fans dat het wat wordt, ben zelf bang dat die wordt afgeraffeld zodat ze hem dit jaar nog afkrijgen.

 • @ Keffra  No-life gamer.

 • Yay, bedankt! Eindelijk kan ik Uitgespeelt zien voor het sporten xD  Nu maar kijken dan. :P

 • @keffra. jouw nickname is niet toevallig iets met Rambo? ik vind 10 dagen best knap. ik zit net over de 30 uur heen.  ik vind MW2 online super leuk, de single player niks meer dan een standaard ervaring. wat mij betreft leggen ze de nadruk ook nu gewoon lekker op de multiplayer, die is toch altijd veel interessanter.

 • Modern Warfare 2 is nog steeds een bazenspel, en alle voorgaande delen (afgezien van Call of Duty 3, die heb ik niet gespeeld) zijn ook top!  Ik kijk dan ook zeker uit naar de volgende Call of Duty, en ik denk dat TreyArch er wel iets moois van gaat maken. Zeker nu ze een titel als World at War op hun naam hebben staan.

 • boeid mij het verhaal, moet er mooi uitzien en lekker losz gaan! HELL YEAAHHH..

  wordt ongetwijfeld een bruut spel.

  wordt leuk einde met ook Medal of h opkomst, en maffia eind augustus.  2 jelle, tijd dat de zon komt! je ziet net zo bleek als mij ;-)


 • COD heeft me absoluut nooit aangesproken. Het verhaal is altijd ruk, de actie is eentonig, de campaign te kort en de multiplayer te snel. COD levert vaak een super toffe ervaring… voor zes uur, en dan ben je er klaar mee. Het is net als een ijsje: Na een paar keer likken ben je er klaar mee want dan komt dat smerige kunstmatige hoorntje.

 • Ik heb mw2 8 dagen gespeelt. :P

  Maar het is gewoon een schijt shooter voor op de PC.

  Ik kan er genoeg over zagen waarom etc. Maaaar daar heb ik nu geen zin in. :P

  De laatste patch was 9 Feb.. Ik bedoel maar xD

  Ik speel ook weer lekker CoD4 met mijn fav servers en mods ^^


 • MW 2 had een slecht verhaal. En deel 1 had wel een goed verhaal?? Sorry maar geen enkel CoD spel heeft een goed verhaal.

  CoD heeft alleen goeie schietactie, waar niks mee is.

  Ze zeggen toch helemaal niet dat deel1 wel een goed verhaal had…  ON: Ik ben zeer benieuwd naar de nieuwe CoD. Maar wat zijn eigenlijk precies dedicated servers?


 • MW2 is niet leuk. Als ik een game speel wil ik plezier hebben, en dat lukt niet bij MW2. De single player was dan wel leuk, ook al heb ik het 'verhaal' totaal niet gevolgd. Online is een enorm drama, waar alleen blinde fanboys plezier mee kunnen hebben. Er is zo veel zooi in die game gegooid wat allemaal nergens op slaat. Nu ik toch bezig ben:  - One Man Army

  - Maraton

  - Commando

  - Deathstreaks

  - Danger Close

  - Last Stand

  - Lightweight

  - Thermal Scope

  - Akimbo

  - Heartbeat Sensor

  - De enorme knife range  Verder zitten er enorm veel glitches in, zoals het niet goed werken van iron sights of red dots (schieten niet waar ze mikken). Doen silencers op sommige wapen gewoon hun werk niet, je wordt nog steeds gezien op de radar. Is de map pack met maar drie écht nieuwe maps gewoon te duur. De normale maps zijn camp-vriendelijk en slecht, daarom wordt je half gedwongen om die nieuwe te kopen. De connectie is sowieso een extreem drama, als je met meer dan drie mensen speelt ben je er altijd wel eentje opeens kwijt tijdens het zoeken. De hit detection is echt dramatisch. Killstreaks boven de 9 slaan helemaal nergens meer op. Meerdere airsupport tegelijk is een drama. IW heeft het gewoon verneukt. COD4 was gewoon leuk, ook al zaten daar ook wat mindere puntjes in (M16, 3x frag…). Deze game is overhyped. Ik speel gewoon lekker Bad Company 2, ook al hou ik zelf meer van close combat schooters. Hopelijk wordt COD7 beter :)
 • ah CoD.. kweet niet, begin de reeks wat beu te worden imo

 • De volgende CoD krijgt vast geen megahype. Dat kunnen ze niet na MW 2. CoD 4 had maar weinig hype, alle aandacht ging toendertijds naar Assasins creed, want dat zou een Godsgeschenk zijn. Toen dat niet zo bleek te zijn, is CoD 4 als een bom ingeslagen, niemand verwachtte dat het zo tof zou worden. CoD 4 heeft moderne oorlogsgames niet uitgevonden, maar wel grootgemaakt. Het was de eerste megatitel met een tof levelsysteem, originele maps, en zo'n beetje de enige 60 FPS shooter op een console. Veel mensen hebben het niet door, maar dat is echt de grootste reden waarom het zo lekker speelt. CoD 4 was het startschot voor de Next-gen shooters, de shooters die daarvoor waren uitgekomen op de PS3, Xbox 360 waren wel tof, maar CoD 4 deed echt iets nieuws. Bovendien kan iedereen CoD spelen, zowel 12 jarigen als professionele gamers.  Toen MW 2 werd aangekondigd, verwachtte iedereen dat opnieuw. Er was nog praktisch niks bekend en de mensen konden al niet meer wachten. IW heeft het slim gespeeld, iedere keer en beetje informatie geven waardoor de hype alleen maar groter werd. Hetzelfde trucje als bij GTA IV, het bewijst maar weer hoe goed het werkt. Iedereen trapte erin, want CoD: WaW was leuk, maar nu konden we aan de gang met de echte opvolger van CoD 4, de topgame die nog steeds veel online werd gespeeld(En nu nog steeds, dat zegt wat.)  Iedereen weet nog wel hoe boos iedereen was toen de dedicated servers uit de game werden gehaald, maar heeft het voor de verkopen veel uitgemaakt? Nog een bewijs hoe goed hypen werkt, de PC community was laaiend, maar toch verkocht de game als zoete broodjes.  Toen kwam de game uit. In het begin was iedereen positief, maar na een paar weekjes was het opeens niet meer zo geweldig. De gameplay was een beetje verandert, de nadruk lag blijkbaar wat meer op de killstreaks. Maar waarom dan? Dit is toch de opvolger van CoD 4? De meesten mensen gebruiken hun speelstijl uit CoD 4 in MW 2, eigenlijk wel logisch als je bedenkt dat de grootste reden voor de hype, gewoon het feit was dat we de opvolger van CoD 4 konden spelen.

  Ik vraag me af wat de mensen nou eigenlijk willen. Vernieuwing? Blijkbaar niet, want de veranderingen waar iedereen een hekel aan heeft zijn heel makkelijk tegen te gaan, gewoon door een beetje anders te spelen. Willen we dan dat het hetzelfde blijft? Ook niet, dan komt daar weer kritiek op. Ik denk dat ze de CoD serie beter even kunnen laten rusten, totdat we weer echt honger krijgen. Dat gebeurt natuurlijk niet, want het is nog steeds van Activision. Die blijven gewoon doorgaan totdat de koe dood is. Zonde.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren