1. Een hoop verbeteringen in The Witcher 2: Assassins of Kings

Een hoop verbeteringen in The Witcher 2: Assassins of Kings

Een hoop verbeteringen in The Witcher 2: Assassins of Kings

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wat word dit een toffe game, ik ben alleen wel bang dat je hiervoor een monster pc nodig hebt

 • Ik kan niet wachten op deze game. Erg genoten van The Witcher, was weer eens wat anders.

 • Heel tof zeg. Moet deeltje 1 nog spelen maar kan die jammer genoeg nergens vinden :(

 • Sinds de bekendmaking van deel 2 volg ik al het nieuws ervan. Deel 1 heb ik uitgespeeld, de originele versie dan. Later nog eens weer gespeeld met de EE patch. In dit filmpje zit trouwens ook het eind van de eerste The Witcher in verwerkt. Voor degenen die deel 1 nog niet gespeeld hebben kunnen beter even de ogen dichtdoen :p

  Deze keer dus een geheel eigen engine. The Witcher maakte gebruik van een aangepaste Aurora engine van Bioware (aurora engine is o.a. gebruikt in neverwinter nights) Ik ben benieuwd hoe ze dat willen gaan klaarspelen om de keuzes nog complexer te maken en dieper. De morele keuzes in The Witcher waren soms al lastig (stuur je alvin nu naar triss of naar shani) Ik ben ook wel benieuwd waar het zich af speelt, maar aan het nieuws die je links en rechts hoort kan het weleens in Redania zijn. Eerste deel was grotendeels in Temeria (alleen het begin is in Kaedwen, daar staat immers kaer morhen)  @BjornH: The Witcher EE is nog wel te koop. Bol heeft 'm voor 40 euro. Levertijd is alleen wel iets van 3 weken.

 • Aanbid deze game al sinds de eerste trailer en geloof zeker dat dit een super super sterke game gaat worden!

 • Godverdomme wat een graphics…. ik denk dat ik deze wel wil hebben =D Ik vraag me alleen af of je persé deel 1 moet hebben gespeeld. Dat zal wel niet toch?

 • The Witcher 1 leek me heel tof, en deze lijkt me nog toffer, maar ja, ik heb geen goede PC, dus…Als deze ooit op de Ps3 of 360 komt dan zou dat iig heel tof zijn.

 • @OwningTuup: Niet persé, alleen gaat TW2 wel verder daar waar The Witcher is opgehouden. Ik zou als ik jou was gewoon deel 1 eens ophalen en spelen. The Witcher is een steengoede spel dat verdiend om gekocht te worden. Dan kom je ook een beetje in het verhaal terecht. En lees daarnaast ook The Last Wish van Andrzej Sapkowski, de bedenker van The Witcher. Sapkowski is een poolse schrijver en de geestelijke vader van The Witcher. Het spel is dan ook gebaseerd op zijn werk.  @Diedje: tja, dat wordt dan sparen voor een nieuwe. The Witcher is een spel dat past op de pc. Ik moet zelf ook nog een nieuwe pc hebben, anders kan ik the witcher 2 vergeten. Dragon age kan ik ook al niet spelen om die reden.

 • Toffe shit!

 • grote woorden. "dit wordt de best uitziende RPG ooit" kben benieuwt…

 • in één woord, WOW. Dit wordt gewoon zo geniaal, zal mijn pc wel niet trekken dus ik hoop dat die voor de consoles komt. Was de eerste witcher nou eigenlijk al op de consoles verschenen of waren dat alleen maar loze beloftes???

 • Het eerste deel vond ik geweldig alleen heb ik het niet echt tot ver kunnen spelen omdat het nogal buggy was en o.a de laadtijden een eeuwigheid duurde. Daarna kwam de eerste (?) patch en toen werkte het alweer beter maar nog niet optimaal helaas ik weet niet of er inmiddels nog veel patches e.d zijn uitgekomen ervoor? Kijk hier iig erg naar uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren