1. Enter the Matrix wordt budget

Enter the Matrix wordt budget

Enter the Matrix zal vanaf nu voor alle systemen in budget uitvoering te verkrijgen zijn. Dit betekend dat de spellen voor een zacht prijsje over de toonbank zullen gaan. De PC en PS2 versie zullen ook een kleine uitbreiding kennen, in deze versies zijn namelijk twee mini-games aan het spel toegevoegd. Atari was erg tevreden met de verkopen van Enter the Matrix en hoopt op deze manier het spel nog wat langer te verkopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik hoop dat ze het eens afleren om die covers van die platinum/players choice games te vernaggelen. doe er gewoon een zilveren doosje om en verlaag die prijs. Geen extra text toevoegen aan de cover of nog erger, de cover verkleinen en een dikke zilveren rand erom… gewoon een sticker op de cover.

 • Ja, die doosjes zien er dan meteen zo goedkoop uit :P

 • Dat hoor ik klanten ook wel eens zeggen. Het kan mij echter echt geen fuck schelen hoe dat doosje eruit ziet. Gaat toch om het spel :x Echt Nederlanders he, willen het goedkoop hebben maar gaan wel eisen stellen :x Wees blij dat hij zo goedkoop verschijnt man.

 • Ik hoef die games helemaal nie goedkoop hebben, de echt toffe titels koop ik wel bij de release.. 30 euro vindt ik nog teveel voor Matrix btw. en de Nintendo budgets (waverace, pikmin) zijn vaak ook nog wel in orginele verpakking te vinden voor dezelfde prijs.

  Ik zeg alleen dat ze van die covers af moeten blijven. Ze gaan speciaal nieuwe covers drukken (kosten maken) terwijl de ouwe mooier zijn..

  Maja ik ben Nederlander he :D damn proud of it btw..

 • Ik vind die platinum hoesjes hondslelijk :P Ze staan niet mooi tussen mijn andere games :)

 • Eindelijk, hier had ik een lange tijd op gewacht. Ook al is het spel middelmatig, ik moet gewoon "Enter the Matrix" spelen.

 • hm… het is een seer matige game, het is alleen wel cool dat ie synchroon loopt met The Matrix: Reloaded.

 • jah eigenlijk MOET je dit spel wel uitspelen als je weet dat het wat toevoegd aan het verhaal van de film

 • Ah vet! Ik wacht hier ook al een tijd op. Ik weet dat t geen top game is enzo, maar toch wil ik t spelen alleen ik vond het de 60 euro niet waard. Voor 29 ga ik em denk wel halen :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren