1. Interessant interview Silicon Knights

Interessant interview Silicon Knights

Gameinformer hield onlangs een interview met Denis Dyack van Silicon Knights (o.a. bekend van het binnenkort te verschijnen Metal Gear Solid: The Twin Snakes en Eternal Darkness). Dyack deed tijdens dit interview enkele interessante uitspraken.

Zo zouden medewerkers van Silicon Knights graag een nieuw deel maken van het Nintendo spel "Kid Icarus" uit 1987, en is een andere wens van het bedrijf het ontwikkelen van een duistere "hardcore" Zelda. Dyack zegt dat beide projecten uiteraard eerst met Shigeru Miyamoto overlegd moeten worden.

Silicon Knights gaat ook spellen maken voor de opvolger van de GameCube en Dyack verwacht de nieuwe generatie spelcomputers pas in het derde kwartaal van 2006.

Tot slot geeft Dyack wat informatie over Eternal Darkness 2. Hij bevestigt het project maar is wel wat vaag hierover. In het nieuwste deel zullen volgens Denis een aantal onduidelijke dingen en gebeurtenissen uit deel 1 opgehelderd worden en gaat het toch al grote universum van het spel nog groter worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Van die duistere Zelda had ik al een paar weken geleden gelezen lijkt me wel vet op zich denk alleen niet dat Nintendo het daar mee eens is .

 • Dat ze aan Kid Icarus wilden werken was volgens mij al eerder bekend.

 • Tof! SK maakte tot nu toe 2 goede spellen. Hopen dat de rest minstens zo goed wordt!

 • kid Icarus :D

  yihaaa.. die was cool!

  Ik heb eternal darkness hier in de kast liggen, en moet 'm nog spelen, op 1 of andere manier kom ik er niet aan toe.

 • Ik vind dat ze best wel goede spellen maken. Ik hoop dat die Zelda wel uitkomt. Dat lijkt mij wel leuk om dat te spelen.

 • Als ze zich maar niet teveel manen

 • beter fixen ze nu eezelda die de GC waardig is

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren