1. Laatste feitjes over Far Cry

Laatste feitjes over Far Cry

Gisteren zijn tijdens een developers chat een aantal kleine feitjes over Far Cry naar buiten gekomen. Er is in het totaal drie en half jaar aan Far Cry gewerkt, en zoals bekend is hij een paar dagen terug gold gegaan. Far Cry zal twintig single player missies kennen en zal online gespeeld kunnen worden in twaalf verschillende mappen. In de uiteindelijke versie van Far Cry zal een licht effect toegevoegd zijn waardoor de spelers ogen moeten wennen aan het licht wanneer je van binnen naar buiten loopt. Dit licht effect is erg nieuw en werd voor het eerst toegepast in Counter-Strike voor de Xbox.

Veel mensen hadden verwacht dat in Far Cry de speler volledige vrijheid zou hebben, dit is niet het geval. Net zoals in de demo zullen er grenzen zijn waar je niet overheen kan. Om de single player van Far Cry uit te spelen heb je 15 tot 25 uur nodig. Op het besloten Far Cry beta forum liet Ubisoft ook weten dat het spel na de release nog geupdate zal worden met nieuwe content.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Precies ja.. ook ik had een volledige vrije wereld verwacht. Niet dat het nu gelijk een kutspel is, maar wel erg jammer.

  • heeft in de pu 9,2 dus lijkt me een goed spel

  • die vrij wereld had ik ook verwacht, maar als het net als in demo is,

    heb je nog genoeg vrije ruimte

  • vrije wereld is natuurlijk ook wel een beetje onmogelijk he?. Wat zou er nou leuk aan zijn om overal te gaan en staan waar je wilt terwijl er daar niks bijzonders te beleven valt.

  • die vrijheid had je ook al in grand theft auto

    dus zo vernieuwd is dit spel niet

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren