1. Gran Turismo 5 is echter dan echt

Gran Turismo 5 is echter dan echt

Gran Turismo 5 is echter dan echt

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Tja dit ziet er toch weer erg goed uit…….

 • ziet er goed uit..

 • Het enige wat ik mis is het trillen van de camera wat in het echt wel gebeurd. Verder zit het wel goed denk ik zo..alleen wordt het wel tijd dat die game is een keer komt! =D

 • Graphics zijn wel aardig.. vond de demo grafisch echt tegenvallen.. En dit filmpje is een beetje "te mooi" waarom beweegt het hoofd (camera) van de bestuurder niet bv? En de schaduw van het zonlicht is ook veel te hard. Heel jammer.. Bovendien heb ik het nu wel gehad met al die trailers.. wil nou die game wel eens af zien..

 • ziet er idd heel mooi uit

 • very nice

 • ben je al thuis jordi??? xD  Ziet er idd heel mooi uit ja

 • Zou mooi zijn als ie ECHT in de winkel ligt !!!!! Lutsers….!!

 • Als je goed kijkt trilt die camera wel, maar niet zoveel als in het echte filmpje. maargoed zo boeiend is dat tog niet?

 • @Snake NL  Als ze het echt realistisch willen maken doen ze dat, en opzich mag je wel wat meer verwachten na zo'n lange ontwikkeltijd toch?

  Verder ziet het er wel goed uit maar toch valt het me tegen.. (neemt niet weg dat ik de game direct koop als ie uit is)

 • @snake nl, ik vind het echt grappig dat je jouw reacties alleen tegenkomt met nieuws van gran turismo haha :p ps for everything .. ;)

  OT: ziet er grafisch uit, zoals geen enkel spel er uitziet, maar wat mij toch nog altijd het hardst stoort aan gt is die kutgameplay. Het komt zo onnatuurlijk en onrealistisch over. Gran turismo zal voor mij altijd meer kwaniteit dan kwaliteit zijn :)

 • als ze dat asfalt nou lichter maken het gras wat minder groen en meer geel en de reclameborden wat minder fel gekleurd zou het er nog realistischer uit zien

 • netjes gedaan, tog mis ik altijd snelheid in sim games

 • Jaja, real.. door de ogen van iemand zonder lenzen in zeker? Ik zie de wereld zelf toch echt een stuk scherper hoor. Lekker makkelijk vergelijkingen maken zo..

 • Het geluid is alleen te slecht van gt. Heb demo gespeeld, ongelooflijk.

 • Hij trilt niet omdat de auto in GT nauwelijks over de curbs gaat. Zodra hij dat wel doet zie je meteen dat ie trilt.  Wat ziet het er weer ziekelijk goed uit zeg.  @frecloud: Als je de gameplay kut vindt omdat het onrealistisch is dan moet je weer even je auto instappen want dichterbij gaat het niet komen.


 • @NiNjA ZXR, ik vind ook dat er iets meer trilling mag inzitten. Dat is trouwens iets wat ik altijd gemist heb sinds het begin van driving simulators, daardoor ziet alles veel te clean uit, vooral bij GT. Ik begrijp niet dat men dit niet inziet… Maar je moet natuurlijk ook niet overdrijven met dat trillen want er is nog altijd een verschil tussen een camera en het zicht van een bestuurder…

 • ik heb echt veel respect voor polyphony, ze durven namelijk wel écht de vergelijking te maken met het 'echte racen'. als je dit ziet en vergelijkt snap ik niet dat er nog mensen zijn die maar zeggen dat de "grapics niet slecht zijn" of dat de game helemaal niet zo realistisch is als dat polyphony beweerd. naar mijn mening is GT de enige serie ooit waar er zoveel aandacht aan details wordt geschonken. ja de game gaat niet perfect worden en waarschijnlijk zal het veel mensen nog gaan tegenvallen ook omdat ze zulke hoge verwachtingen hebben dat de game wel moet tegenvallen. ik denk in elk geval dat de game geen mislukking gaat worden. het begint inderdaad wél tijd te worden dat deze game eens uit gaat komen, maar om daar de game volledig op af te branden is echt zo'n onzin.

  @Diplodocus: dat het geluid zo slecht is is onzin, we weten allemaal dat de demo niet eens een 'tussenproduct' was. daarnaast steekt polyphony zoveel tijd in alle details dat het me zeer sterkt lijkt dat ze het geluid over zullen slaan.

 • @dat vind ik dus niet. ik heb nooit een snelheidsgevoel in gt. Maar ik hoop voor de ps3-bezitters dat hij goed rijd en niet als de vorige :p al mis ik ook nog wel tuning, of zit dat er in? Als je ziet wat voor kunstwerken er in forza rondrijden, het zou jammer zijn als gt dat ook niet zou hebben met dit soort graphics

 • @insite

  jij bent hier weer zo'n voorbeeld van een nutteloze bijdrage

  @frecloud

  ik denk niet dat er optische tuning (behalve velgen en spoilers) in gaat zitten eerlijk gezegd maar alle overige tuning zat er altijd al in en dat komt er nu ook zeker, zeer uitgebreid zoals we dat kennen, weer in.  on-topic:

  Ik vraag me toch werkelijk af of ze dat dan ook bij alle 1000 apart gaan toevoegen, dat iedere auto daadwerkelijk gereden is zeg maar. ik ga er eerder vanuit dat het geupload kan worden in je game als je bijvoorbeeld daar zelf bent geweest of een bekende coureur etc. in het filmpje ziet het er behoorlijk synchroon uit
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren