1. 'Forza 3 is diepste en meest toegankelijke racegame ooit'

'Forza 3 is diepste en meest toegankelijke racegame ooit'

'Forza 3 is diepste en meest toegankelijke racegame ooit'

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wat ik al had gehoopt wordt waarheid, een briljante game dus

 • Ik vind de nieuwe manier van recenties waardeloos. Nu heb ik nog geen mening over de game. Is handig dat ik nu de plus en min punten weet, maar het is niet meer zo leuk als wanneer ze op de bank met elkaar discusieerden. Dan had ik het gevoel dat ik meerdere meningen over de game hoorde. Jammer…

 • nog 1 nachtje slapen!!!

 • @zerzera

  Ben het met je eens. Vorige waren leuker om naar te kijken.

 • leuke game, alleen de recensie is waardeloos. terug naar het vorige. Want + en - punten helpt ook niet veel.

 • ik vind maserati's anders best mooie auto's :P

 • die recensies worden steeds korter :S heb ik niks over het driften gehoord en die dragraces. Echt jammer van die nieuwe recensies..

 • De game ziet er zo heerlijk en geweldig uit, maar ik twijfel nog steeds of ik hem wel ga kopen want ik denk dat ik nu zeker weet dat ik hem na circa 2 weken gamen niet zo leuk meer vind

 • Ik vind de nieuwe manier van recenties waardeloos. Nu heb ik nog geen mening over de game. Is handig dat ik nu de plus en min punten weet, maar het is niet meer zo leuk als wanneer ze op de bank met elkaar discusieerden. Dan had ik het gevoel dat ik meerdere meningen over de game hoorde. Jammer…  Je bent niet de enigste die er zo over denkt, jammer genoeg luisterd menn niet meer naar de members…  OT: Ik vind de game eigenlijk een beetje zwaar overrated, zo mooi vind ik het er eigenlijk niet uit zien allemaal. En dat schade model is ook echt bagger… Ik zou de game echt maar een 8+'je' geven.


 • Top game maar Kut recensie!

 • Review past beter op een verkoopswebsite ipv Insidegamer. Jullie proberen de game echt te verkopen:/. Erg jammer, want ik kwam hier graag om een beter beeld te krijgen van een spel.

 • Ik heb Forza3 besteld, denk dat ik vandaag of morgen hem door de brievenbus krijg :D  En de recensie tja….. Ik vind het veel te kort en er worden alleen een paar min- en pluspunten opgenoemd. De oude recensies kreeg je echt uitgebreid uitleg met discussies, daar kreeg je pas goed beeld van een game. …Erg jammer…

 • …onzettend lelijke maserati…  Je mocht willen dat je hem had! Hoe kun je zo iets nou in een videogame-recensie plaatsen? Dit maakt het een beetje onprofessioneel in mijn ogen. Trouwens, er zijn zat lelijkere auto's te zien in de recensie.

 • @Rivahe: het is enige, en heb je die game dan al gespeeld?

 • Aso bakken? Scheurijzer? Damn.. wat zijn jullie gezakt in de kwaliteit van jullie reviews…  Insidegamer is niet meer mijn favoriete website voor het checken van reviews.. geef mij maar GAMETRAILERS!!!

 • Had inderdaad wel wat meer info willen hebben, over bijvoorbeeld de circuits, de career-mode, drift/drag-races etc…

 • Aso bakken? Scheurijzer? Damn.. wat zijn jullie gezakt in de kwaliteit van jullie reviews…  Insidegamer is niet meer mijn favoriete website voor het checken van reviews.. geef mij maar GAMEKINGS!!!

  En kom op, 3 minuten over een spel wat je een 9+ geeft?

 • zoiezo, als je echt wilt weten hoe een game is kun je beter niet naar insidegamer of gamekings kijken maar gewoon meteen naar gamerankings gaan.

 • 1). Die Maserati is een prachtige auto. Hoe kun je die zo verkrachten met die lelijke kleur en dat belachelijke logo. :')  2). Het pluspunt over het gebulder van de V12. Dan zal allemaal wel, maar waarom zit je er dan doorheen te lullen? Laat dan ook daadwerkelijk even een stukje gameplay zien zonder dat gebazel van die kerel, zodat we het geluid ook daadwerkelijk kunnen horen.  3). Volgens mij is er bij LANGE NA niet alles verteld over deze game. Wat voor type races zijn? Welke tracks? Hoe werkt het online? Zit er een rangensysteem in? Hoe werkt de carreer mode? Zit die er überhaupt in?  4). Het klinkt misschien gek, maar ik ben helemaal niet zo te spreken over de graphics en het rijgedrag. Ziet er nogal last-gen uit. Vind persoonlijk Need For Speed: SHIFT zelfs nog mooier. Schademodel is beter en de tracks zien er levendiger uit. Dat stuk in de stad was in het filmpje dan wel weer nice.  Maargoed… Ben het niet zo eens met het cijfer en vind de recensie eigenlijk bijna belachelijk. Veel, maar dan ook veel te weinig info. Als ik aan een vriend zou vragen of de game vet is, zou ik ongeveer de gelijke hoeveelheid info krijgen. \"Ja, ziet er vet uit, veel auto's, lekker geluid, je kan tunen enzo. Schademodel is wel wat minder.\" Thats it.  Sorry hoor, maar in \"UITGESPEELD\" lullen jullie een kwartier over een PSPgo, en een recensie van een game - waar we in eerste instantie voor komen op deze site - wordt even in 3 minuutjes neer geflikkerd met belabberd weinig info.  EDIT: In de geschreven recensie staat natuurlijk wel meer info, maar ik eigenlijk moet alles ook in een videorecensie behandeld worden, vind ik. Hopelijk volgende keer beter.


 • Forza 2 maar dan met een grafische update, met iets meer mogelijkheden. Dan maar wachten tot dat ie 30 euro is.  - Geluiden zijn hetzelfde

  - Schademodel is hetzelfde

  - De Banen die uit Forza 2 komen zijn hetzelfde

  - Grafisch nog steeds net zo bagger, volgens mij moest dit een nieuwe engine worden maar dat is niet waar, er kon gemakkelijk 16 auto's op 1 baan gepropt worden als ze iets meer de tijd voor hadden genomen.  Gran Turismo en Forza zijn niet met elkaar te vergelijken beide games zijn totaal anders.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren