1. Oranje gaat voor de revanche in PES 2010

Oranje gaat voor de revanche in PES 2010

Oranje gaat voor de revanche in PES 2010

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Haha typisch :) wel leuke toevoeging aan die fifa10 special

 • De eindstand valt me weer tegen :) wat is dat toch  Heb de demo op de ps3 staan maar nog niet aangeraakt, dit ziet er wel lekker vlot uit allemaal!

 • Het kan natuurlijk zijn dat ik me vergis, maar op 7.30 (2de goal Nederland), lijkt het wel alsof die Duitser zijn handen opsteekt om te juichen, en niet om te protesteren. Voor de rest lijkt het me wel nice, ik wil zeker met de game aan de slag, ook al lijkt FIFA me beter (maar mss niet op PC! Demo FIFA suckte). Wel raar dat het bij Wii staat  Wat me ook opviel:

  - Wanneer ze passeren staan ze altijd hetzelfde, één hand in de zij

  - Als er een goal valt, een andere snel volgt

  - Dat de verdedigers van Ned bij de 2de goal van D weer stilstaan en wachten totdat een andere ploegmaat de dreiging oplost.

  - Op 10.00 verschijnt ineens iemand uit het niets

  - Valt me ook op dat er echt veel goalen vallen, en dat er weinig échte kansen zijn zonder doelpunt als gevolg

  - 15.05: Zéér slechte defense, hopelijk doet Konami er iets aan. Bij FIFA 09 ook altijd, de verdedigers lopen altijd naar achter terwijl ze keihard achter me aan zouden moeten rennen.. Kan de bestuurder in kwestie natuurlijk niks aan doen, omschakeling van spel moet sneller gaan.  + Mooi doorspelen en daarna goede tussenkomst van keeper  Toch intrigeert het spel me wel, ben echt heel benieuwd hoe het zal aanvoelen en of het FIFA 09 - PC kan overtreffen ^^


 • lekkere revanche :p zit nu echt te twijfele tusse fifa en pes (atm PES-speler)

 • En wie Duitsland was? IKKUH!  Guus Hiddink en ik zijn de beste landverraders OOIT!

 • Ziet er lekker soepel en snel uit. Maar is toch teveel Arcade naar mijn smaak. De gezichten van de spelers zien er wel weer zeer goed uit. Toch ga ik voor Fifa10 dit jaar.

 • Nederland had nog genoeg kansen die er makkelijk in konden zitten :(

 • mwah kwartier lang hier naar kijken doe ik niet:)

 • Nou het is in ieder geval weer duidelijk, waar het bij PES omdraait komend seizoen. Bij Konami moeten ze gedacht hebben, des te meer we scoren, des te leuker het zal worden. Zonde dat vrijwel elk schot/kopbal er in gaat. Ik heb de demo gespeeld op de ps3 en vond toen al dat er te veel ruimte op het veld lag. Ik bedoel 4 man met Huntelaar passeren? Is dat normaal?  Er wordt vrijwel geen druk gezet en je kunt, met een beetje mazzel, met je centrale verdediger zonder problemen opstomen tot de 16 van de tegenstander. Grafisch ziet het er een stuk beter uit, maar heeft het nog steeds niet de overal sfeer van FIFA. De lichtinval is niet goed genoeg en hierdoor lijkt het soms alsof spelers op het veld geplakt zijn, in plaats van er op lopen. Ik had mijn keuze al gemaakt en het blijkt dat ik de juiste wederom heb gemaakt.

 • de scheids is wel mild hoor die stekelenburg had gewoon rood moeten krijgen hij mist heel die bal terwijl als die blijft staan en die bal vangt er niks aan de hand is, maarja het is en blijft een Jood!

  verder ziet het er allemaal wel heel makkelijk uit t.o.v. Fifa 10 want wat al meer mensen opgemerkt is er wordt heel makkelijk en veel gescoord, conclusie ook dit jaar vind ik fifa veel beter als PES, na het spelen van de demo en het zien van deze trailer.

 • Ik vind die gast met Nederland wel beter spelen, Duitsland heeft weer van dat smerige geluk. ;)

 • Was eerder altijd een fan van pes, maar nu heb ik fifa10 gekocht en ik ben er erg blij mee..grote stap van pes naar fifa.

  maar als ik dit zo bekijk merk ik ook dat fifa veel meer diepte heeft (en dat je eindelijk mensen kan omspelen wat ik altijd heerlijk vond met pes)

  voor een ieder die nog steeds voor pes gaat..go for it, ook dit zal zeker wel een leuk spel zijn en ik zie dat ze grafisch vooruit zijn gegaan  alsnog voor mij fifa dit jaar :)


 • Dit was echt heel erg Duits…

 • Ik weet niet hoe Steckelenburg van plan was die bal te pakken, maar als de bal stuitert, moet je niet gaan liggenXD  Daarnaast had de scheids daar 100% rood voor moeten geven.  Het zag er aanvallend trouwens wel heel erg makkelijk uit, maar dat terzijde.  Animaties zijn wel beter dan die van FIFA, sommige althans.
 • alles komt tot zijn recht, lelijke eindscore, lelijk spel, en slechte gameplay.  hoera dit koop ik dus NIET!!  verder ben ik het met David (Redactie & Moderator) eens.


 • Mannetjes makkelijk uitspelen en veel scoren, volgens mij heeft dat meer met de moeilijkheidsgraagd te maken. Ook als je tegen elkaar speelt moet je de moeilijkheidsgraad op z'n hoogst zetten omdat je keeper dan beter keept en je mannetjes beter verdedigen als je daar zelf niet mee speelt.

 • De moeilijkheidsgraad was op het allerhoogst :)

 • Dat is mooi kut dan! hehe

 • wel tof dat Vd Wiel zelfs met zijn echte gezicht er in zit. Dat is bij Fifa altijd veel minder. Ze lopen wel erg lomp moet ik zeggen.

 • Nu je toch deze video af en toe checkt om de reacties te beantwoorden Jelle, welke vond je beter spelen, PES of FIFA? Jammer dat er niks over wordt gezegd aangezien jullie ze allebei hebben gespeeld. Maar dat is mss voor later..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren