1. Bleekemolen: "Veren op je hoofd voor NfS: Shift"

Bleekemolen: "Veren op je hoofd voor NfS: Shift"

Bleekemolen: "Veren op je hoofd voor NfS: Shift"

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • gaaf item over een lekkere game

 • ik vind hem dan toch tegenvallen, hij slaat de plank mis op veel vlakken waar ze in uit willen blinken: schade, grafx, realisme.  Dirt 2 is op het moment de beste racegame en forza 3/gt5 gaan ook met gemak over shift heen  ik was zo nieuwsgierig en hoopte op een goede nfs, hij is zeker niet slecht maar valt zwaar tegen en voldoet zo dus niet aan mijn verwachtingen


 • Beetje rare video.

  Is het nou ter promotie van de game, of ter promotie van de Bleekemolen race experience?  En zo waarheidsgetrouw is Need For Speed nou ook weer niet he. Als je een bocht instuurt dan glijdt de auto al, lekker realistich

 • Leuk item, al is de game toch best matig. Iedereen is er lyrisch over, puur omdat de laatste delen gewoon heel beroerd waren. Nu is het een zwakke Forza-kloon met de assistentie-opties op de weg en het rijden van vaste banen/circuits.  Met alleen extreem veel blur om er een eigen gezicht aan te geven red je het niet. Zeker niet als heel veel wagens verschrikkelijk bestuurbaar zijn.  Volgens mij zijn ze de weg gewoon behoorlijk kwijt en proberen ze de serie nog even wat langer in leven te houden met wat zwak jatwerk.


 • ik vind dat ze de vroegere versies van need for speed terug zouden moeten halen.

  dat was veel beter, gewoon van die illegale straatrace's.

  toen was het nog een unieke game, nu is het een van die game's die op circuit racen.

 • :respect: zend heppeng in zendvoort :D 11 oktober ben ik er ook wir B)

 • die driftende mustangs zijn fake, er wordt water op de banden gespoten zodat ze makkelijk kunnen driften. ik ben er laatst geweest en ik heb het gezien.

 • NFS is weer een stuk beter dan de laatste 3 delen. Ik had er echter veel meer van verwacht en dat is het helaas niet geworden. Er zit weer potentie in de serie

 • Ik heb vroeger bij hem leren karten.

  Erg goeie coureur, net als zijn zonen

 • Leuk itempje jongens. Inhoudelijk niet veel over de game, maar leuk om naar te kijken. NFS Shift is een toffe game, ik heb er plezier mee en daar draait het gamen toch om? Al dat gezeik dat de game niet goed blijkt te zijn ben ik zo zat! Die gasten zijn de 'fun' van het gamen kwijt geraakt. Als je realisme wil, ga dan flink sparen, kijk je rijke ouders lief aan of zoek rijke schoonouders en ga racen in een echt kampioenschap, met echte auto's, echte circuits en echte schade, dan heb je pas realisme!

 • Shift is helaas niet de kraker die ik hoopte. Wachten op GT5 dus.

 • Idd, wat is dat altijd voor gezeur over die games. Ik vind need for speed ook lekker wegspelen. Het gaat toch vooral om de gameplay en die vind ik toch best goed in elkaar zitten.  En inderdaad als je echt realisme wilt dan moet je lekker zelf gaan sparen en echt gaan racen!  Even over die mustangs, daar wordt inderdaad water opgespoten. Er ligt een tank met water achterin. En de rijder (olaf) kan van achter het stuur de kraan openzetten zodat het water op de banden komt. Het is niet omdat het driften dan makkelijker is, maar omdat de banden dan langer meegaan!  Olaf Commijs is namelijk wel meervoudig europees kampioen driften, (sideways racen) dus driften kan die wel!  Waarom ik dit weet? Omdat ik er ook werk…


 • Ik vind het inderdaad ook heel lekker weg spelen. Ik vind dat er toch een behoorlijk goede balans tussen sim en arcade in zit. Heb gelezen dat het online ook goed in mekaar zit wat bij games als GRID en DiRT niet echt het geval was.

 • Shift is gewoon een top spel!

  Neem bijv. Spa en rij daar over met een Pagani Zonda R en het beeld in de auto.

  Geen 1 spel die hierbij in de buurt komt zo realistisch!

  En wat forza betreft de demo is de omgeving mooi van maar de auto's gewoon van de en een beetje opgelapt.

 • Lijkt me prachtig om zo over een circuit te scheuren :P

 • Leuk item over Bleekemolen Race Experience, zoontje Jeroen natuurlijk 1 van de weinige echte profs in NL. Shift is beter dan de voorgaande NFS' delen maar toch iets teveel gehyped. Vond hem gewoonweg tegenvallen, iedereen vindt het zoveel meer simulatie dit vond ik wel meevallen het GT5 Prologue van 1.5 jaar terug is grafisch en qua gameplay vele malen realistischer.

 • Beetje zelfde stijl als de nieuwe videorecensie, weer geen IG'ers :(

  Ik had graag Phil zien scheuren in zo'n Porsche

 • een aantal NFS fanboys hier. ikzelf denk dat die fanboys alleen maar NFS als racegame hebben gespeeld, omdat het zo mainstream is en ze van die game reclames op tv zien. diezelfde 'gamers' hebben ook altijd FIFA en andere 1-jaars-productie-games in de kast liggen, en een overlading aan shooters van de B categorie. NFS underground was de laatste goede NFS, daarna was alles bagger. volgens de recensies is deze een stuk beter, maar ik geloof nog steeds niet dat deze game meer fun bied dan dat NFS 3, 4 en, hot pursuit 2 deden.  leuk idee zo een reportage, maar ik vond t wel wat magertjes qua inhoud.

 • Leuke reportage wel, die Lambo's. :9

 • je kan wel degelijk je hele auto aan gort rijden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren