1. Jelle zet Utah op stelten in Colin McRae: DiRT 2

Jelle zet Utah op stelten in Colin McRae: DiRT 2

Jelle zet Utah op stelten in Colin McRae: DiRT 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wat hebben ze dit spel verkracht echt niet te geloven, dit is meer GRID alleen dan op zand. Colin Mcrea was juist geniaal door die WRC rally's lekker racen tegen de klok sleutelen aan de auto. Afstelling is nu alleen met 2 tikjes te veranderen, en dan nog maar niet te spreken over de menu's je bent langer bezig om een race te starten dan om hem te spelen.

 • Lijkt idd wel veel op GRID.

  Maar ik vond GRID erg leuk, dus het maakt mij niet zo veel uit :)

 • volledig mee eens,

  kijk veel meer uit naar shift

 • volledig mee eens met zomah

 • Dits nu al het derde filmpje vandaag dat ik aan klik en vervolgens weer wegdruk omdat die kut GTA reclame het niet doet (of iig héél erg sloom laadt) Jammer, had Jelle graag zien gaan in Utah  Edit: Werkt nu wel. Heb er zin aan! DiRT 1 was echt vette shit, helemaal kapot gespeeld.

 • Ik vond het er wel mooi uitzien. Ik heb grid nooit gespeeld dus ik kan ook niet zeggen dat het op grid lijkt, wel een mooie game misschien toch nog wel kopen mhhh………

 • @Zomah

  Jesus niet zo janken joh, dat laatste WRC deel uit de serie is al tig jaar geleden en dit is zelfs al deel 2 uit de DiRT serie. Je moet ze ook niet met elkaar vergelijken je moet dit spel gewoon bekijken als een coole off-road game, en of het een coole off-road game is… Hell Yeah!

  Dus koop die game nou maar gewoon en geniet ervan, ik heb de demo gespeeld en ik vond de gameplay en de besturing echt heel vet, volgens mij heb je ook echt super veel tracks.

  Als je dan echt niet zonder een WRC racer kan probeer dan Gran Turismo 5 die binnenkort ook komt, die heeft de WRC licentie.  Als je graag een WRC game wilt kraak dan niet meteen deze geniale off-road racer af omdat hij toevallig de Colin Mcrae naam heeft, want hij is gewoon fackin goed.  Vet filmpje btw, maar je verneukte die haarspeltbochten wel flink Jelle x].

 • dit is meer GRID alleen dan op zand.  Dat is de reden waarom ik hem nu nou niet voor €60 koop, maar voor de rest is het een absolute topper!  sorry jelle maar ik moet toch echt even kwijt dat ik vind dat jij echt niet kan rijden maar goed voor de rest wel een leuk filmpje  Binnen 10 uurtjes kan het nog aardig pittig zijn, zo slecht race hij ook weer niet.
 • sorry jelle maar ik moet toch echt even kwijt dat ik vind dat jij echt niet kan rijden maar goed voor de rest wel een leuk filmpje

 • VET!! ik krijg hem morgen of overmorgen :D game is echt vet  Ik ben het met igamer eens ;)

 • Jesus niet zo janken joh, dat laatste WRC deel uit de serie is al tig jaar geleden en dit is zelfs al deel 2 uit de DiRT serie. Je moet ze ook niet met elkaar vergelijken je moet dit spel gewoon bekijken als een coole off-road game, en of het een coole off-road game is… Hell Yeah!

  Dus koop die game nou maar gewoon en geniet ervan, ik heb de demo gespeeld en ik vond de gameplay en de besturing echt heel vet, volgens mij heb je ook echt super veel tracks.

  Als je dan echt niet zonder een WRC racer kan probeer dan Gran Turismo 5 die binnenkort ook komt, die heeft de WRC licentie.  Als je graag een WRC game wilt kraak dan niet meteen deze geniale off-road racer af omdat hij toevallig de Colin Mcrae naam heeft, want hij is gewoon fackin goed.  Vet filmpje btw, maar je verneukte die haarspeltbochten wel flink Jelle x].  Ik heb dit spel al bijna uitgespeeld, en deze game is compleet anders dan Dirt 1. Geen enige vorm van realisme meer, schade model is er ook nog amper. Je krijgt nu rechtsonder in beeld dat de voorwielen \"minor damage\" hebben. Niet dat Dirt 1 nou een simulatie was, maar je had in ieder geval wel meer gevoel met de wagens. Het voelt echt beetje Grid aan, die auto's vlogen ook al over de baan heen. Veelste weinig uitdaging in deze game, heb met de single player nu 60 races gedaan en er nog geen 1 verloren. En dan heb ik het over alle niveaus.


 • Jammer, het realistische (waar de originele zo goed in was) is totaal weg :-(  Lijkt wel een arcade

 • doe nou niet no zo dom mensen, Grid was een aftreksel van Dirt, En Dirt 2 is een vervolgd van dirt 1 die er zoooveel mooier uitziet, wat een schoonheid

 • Goede game, alleen de naam Colin McRae wordt verkracht. Zo geniale rallyrijder als hij was, zo min is dit een rallygame. Blame the American's, stomme kut Amerikanen met hun show.

 • Wat een hoop mensen hierboven zeggen, al vind ik wat GRID deed net een graadje erger dan DiRT. Laatstgenoemde bevat ook nog gewoon normale rallyraces (zoals het filmpje hierboven) en wisselt deze af met de meer spektakelgerichte races.

 • super spel dit ! heb hem vandaag binnen, en even de tijd gehad voor het eten te spelen :-) maar ik ga vanavond weer vrolijk verder, damn, wat stuurt ie zalig, om over de superbe graphics maar te zwijgen….  echt een mooie tribute aan collin ( R.I.P :-( )

 • Wat een snelheid, zaaalig!!!

  Geluid is ook realistisch :-)

  Me gonna be happy tomorrow!!! :'D

 • ik heb m sinds vanmorgen 10.00 uur en vindt het vet.het is idd geen wrc/collin maar dat wil t ook niet zijn.het is een off road usa racer en is meer op mainstream gericht dan deel 1 en dat merk je aan alles.maar dat is niet slecht.ik vindt dat er nog genoeg uitdaging in zit en het rijdt lekker,vet geluid,goede sfeer wat wil je meer ? het speelt als een trein.is dit niet je ding ? koop je m toch niet !

 • Had ik al langer zien aankomen! Het spel is om zeep, de hele reeks… Gewoon om die bende lamme Amerikanen een plezier te doen!

 • Spel is om tezien een plaatje. (voorral de 'rally auto's die wel bestaan (met bagger reclame)

  En het opspattende water op de voorruit. Schitterend!

  Alleen moet ik toch een heleboel gelijk geven. Dit is niet een Colin Mcrea spel.

  Teveel Arcade, auto aanbod valt zwaar tegen, Menu's te langdraadig.  Niet echte Rally auto's:  Pontiac Solstice

  BMW z4

  Mitsubishi Eclipse  Dit slaat helemaal nergens op.

  Ze hadden dit spel beter Fuel kunnen noemen ofzo.

  Want dit doet Mcrea geen eer aan.

  Hoop dat de spellen weer een beetje goed ontwikkeld worden want de laatste tijd is het BAGGER. Wolfenstein, Fuel ,Superstar V8 en ga zo maar door.

  zonde van de pixels op mijn scherm.

  Vraag me af of die lui echt zoiets hebben van dit hebben we mooi gemaakt of van van dit verdiend lekker.

  Hoop dat Rallisport Challenge of WRC naar de 360 komt.

  Nu alle hoop op NFS Shift en Forza3 en dan hebben we het weer gehad.

  Kan nog wel even doorgaan maar ga lekker me nest in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren