1. Street Fighter 3: 3rd Strike naar de PlayStation 2

Street Fighter 3: 3rd Strike naar de PlayStation 2

Capcom liet deze week weten dat het vechtspel Street Fighter 3: Third Strike uitgebracht zal worden op de PlayStation 2. Een datum voor dit spel is door ontwikkelaar Capcom nog niet gegeven. Het is dan ook nog niet duidelijk of het spel buiten Japan zal worden uitgebracht.

Third Strike verscheen al in 1999 in de speelhal en werd een aantal jaar later, mét een online speelmode, uitgebracht op de Dreamcast. Het is nu voor het eerst dat dit Street Fighter spel speelbaar zal zijn op een Sony console. Het is nog niet duidelijk of ook de PlayStation 2 versie voorzien zal zijn van een online speelmode.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Kom op zeg.. Kunnen ze niet is een keer een nieuwe Street Fighter maken in plaats van alles opnieuw uitbrengen op een andere console.. (heb niets tegen het spel ofzo, maar een nieuwe SF spel zou wel is een keer leuk zijn)  Beetje makkelijk geld verdienen zo…

 • Er is ook nog die Street Fighter compilatie die binnenkort uitkomt :)

  Milk Milk.

 • Laat ze eens een nieuwe street fighter uitbrengen en dan op de PS2.

  Hun brengen de laatste tijd alleen maar poorts uit.

 • lol @ Remco.. :p

  Die compilatie lijkt me daarentegen wel weer interessant, dat is gewoon een collector's item hopelijk. (of heb ik het dan verkeerd begrepen? ) :)

 • Liever online dan niet met een online optie.

 • Beter wordt die CPS3 emulator snel uitgebracht! Kaillera 4 life…

 • SONY YOU DIE

  DIt spel hoort bij Nintendo en op de arcadekasten niet op de "Playstation 2"

 • Ja, die Hyper Streetfighter lijkt mij ook interressanter, ook vanwege het zachte prijsje dat ie waarschijnlijk meekrijgt. • SONY YOU DIE

  DIt spel hoort bij Nintendo en op de arcadekasten niet op de "Playstation 2"  Ehhh….. Hoe was jij dan van plan dit spel op de Cube te spelen? Met die belabberde GC controller?

  Trouwens is dit spel al jaren op de Dreamcast. En dit spel r0xers my b0xers! Oftewel, dit is een zeer goed spel, imo de beste 2D beat 'em up.

 • Ja, ik zie ook niet in waarom Third Strike bij Nintendo hoort, Sega's systemen zijn toch bij uitstek de systemen waar je dit soort spellen op verwacht. Verder is Third Strike inderdaad één van de allerbeste in z'n genre. Zeker m'n favoriet van de afgelopen vijf jaar.

 • @Skywalker

  quote1:

  DIt spel hoort bij Nintendo en op de arcadekasten niet op de "Playstation 2"

  Luister net of dat de Nintendo fans hier opzitten te wachten. De weet ik niet hoeveelste versie van streetfighter. Heeft iemand misschien de telling bijgehouden?

  @Akira

  quote2:

  Ehhh….. Hoe was jij dan van plan dit spel op de Cube te spelen? Met die belabberde GC controller?  Ik weet niet of je het weet. Maar als die GC controller zo belabberd is. Kan je dan verklaren waarom Soulcalibur II een dikke hit is. Los van het feit dat het een van de betere als niet het beste vechtspel is wat momenteel op de Cube is uitgegeven. Je kan me niet zeggen dat als zelfs de controls belabberd zijn. Cube owners dit spel hebben gekocht om de heb. Zodra controls stinken kan je een spel afschrijven.
 • Dit spel is een grote hit omdat:

  1. Soul Calibur is een bekende naam. Soul Calibur op de Dreamcast (die overigens beter is dan SC2) was een zeer goed spel. Men verwachtte het zelfde van SC2 en de meeste mensen vinden het ook een goed spel. Daar ben ik het niet mee eens.

  2. Wat is er nog meer op de Cube te vinden?  3. Link  4. De meeste Cube spelers zijn geen "hardcore" gamers, dus spelen ze het niet om er ook goed in te worden (zelfde geld ook voor Xbox en PS2, dus ga niet flamen ofzo).

  SC2 is misschien nog net te spelen op de Cube controller. Maar geloof me maar, SF3 third strike zou echt niet te spelen zijn. Je hebt gewoon 6 knoppen nodig, die allemaal op de juiste plek zitten en vergeet het maar als je denkt dat je dit spel met de anologstick kunt spelen. • Die Hori stick op de GameCube is wel een uitkomst dan, ik speel sowieso 2D fighters met een arcade stick en niet met een controller. Maar goed, Saturn blijft systeem nummer één voor mij op dat gebied.

 • Ja, de Hori stick, ok. Maar wie koopt hem als er ook genoeg arcade sticks zijn voor de PS2 (en PSone die het ook op de PS2 doen). En op de PS2 heb je heel wat meer beat 'em ups dan op de GC.

 • Voor mij alleen de moeite waard als hij hier uitkomt en ook online goed speelbaar is. Anders houd ik het maar bij de Dreamcast versie.  Wanneer komt die SF2 compilatie hier trouwens uit? Of verschijnt die hier weer eens niet?

 • Hyper SF2 komt hier op 30 april uit, voor slechts €30. Het is de US versie waarvan niet zeker is of ie uit gaat komen.

 • Dat is nog eens goede informatie. Nu maar hopen op een goede conversie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren