1. Scheur over het Laguna Seca-parkoers in Race Pro

Scheur over het Laguna Seca-parkoers in Race Pro

Scheur over het Laguna Seca-parkoers in Race Pro

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Nice,, eindelijk weer een lekkere race-game voor de 360 :) laat maar komen met die wtcc-autotjes lekker jagen

 • Ben benieuwd naar de gameplay.

 • Dit is wel lijpe race game mooie graph

 • Ziet er inderdaad goed uit. Deze wordt de Sim racegame van 2009. GT en Forza zijn belange nog niet zo Sim als deze. Forza Motorsport 2 komt er al wel dichterbij. Ik ben benieuwd naar de demo. Deze komt voor kerstmis. Hopelijk morgen.

 • Ben benieuwd…

 • hebbe!!!

 • Ziet er goed uit =D

 • Goed? Vind het behoorlijk tegenvallen…qua graphics dan he.

  Achterhaald op dat gebied door GT5P en Grid…  Maar zal wel weer een shitload aan opties bevatten en dat is ook wat waard

 • Ik ben het met tallon eens.

  Valt heel erg tegen mag je zelfs zeggen.

  Ik weet niet of dit de max is voor een 360 game ?

  Maar valt echt tegen.  @ GTA_gamer, wat weet jij er eigenlijk van ?

  Heb je het spel al eens gespeeld ?

  Aan je naam te zien ben je geintereseerd in een andere gerene ''games'', volgensmij weet je niet wat sim is.  @ deze zin: GT en Forza zijn belange nog niet zo Sim als deze.

  GT heeft een hele serie achter zich, waarvan GT5P zeer sim is.

  Misschien kun je maar beter onzin gaan lopen lullen tegen die andere mensen die ook de fanboy richting op gaan.  Je weet niet eens wat sim is dus houd je mond focking dicht.

  Wat bewijst dat je geen kont weet wat sim is, blijkt uit de zin waar ik net naar toe verwijs.

  Dat je GRID nog in een lijsje met sim durft te zetten.  Ga maar lekker knallen ofzo, maar lul geen focking onzin.  @ de game: Ik heb de sim niet kunnen spelen, ik vind het commentaar wel goed.

  Maar dat maakt het niet tot een goede sim.

  Visueel is deze game echt slecht. • Ik had verwacht dat ie in Januari uitkwam! Maarja hopen dat het een realistische game word. :)

 • keannoF1 durf je ook zo tegen mensen in het echt te praten.. :S lekker laf op internet iemand afbekken… en als je ps fanboy bent moet je niet op xbox items klikken… :W

 • Ik praat met hem op een normale manier, ik vind dat deze jongen gewoon een verkeerd oordeel geeft.

  Ik iriteer me er aan dat er gewoon mensen zijn die hersenloos praten.  Als jij vind dat ik brutaal praat moet jij dat weten, er staat niet in dan ik hem ga vermoorden ofzo dus ik vind het niet grof.

  Ten eerste ben ik geen fanboy, PS heeft gewoon de beste sim kwa racen. XBOX niet.  En wou jij zeggen dat t' spel er goed uit ziet ?  Ik klik waar ik op wil klikken en daar hebben brutale mensen zoals jij niks mee te maken.

  De jongen er boven lult, aan dat soort mensen heb ik een hekel omdat ze gewoon fanboy zijn. En niet eerlijk durfen toe te geven dat de waarheid de waarheid is.

  Dit soort mensen moeten eens duidelijk woorden aangetikt over hoe zij oordelen anders leren ze het nooit.  en Collin, als je denkt dat ik brutaal praat. Niet gelijk gaan janken.

  Ik nodig je graag uit om hier naar denhaag te komen voor een gesprek.  Ik ben het met Tallon 4 NL eens, maar omdat het zo kort is zappen jullie er gewoon over heen. Blijkbaar lezen jullie het nu wel. Omdat je reageert. Niemand heeft op Tallon 4 NL gereageerd.  Ik hoop inderdaad dat deze games meer opties hebben, anders kan dit nog wel eens tegenvallen.  Om een lang verhaal kort te maken, GT5 is een game dat het hoogst staan in de games die om sim draaien.  Volledige uitleg kan ook, PM maar. • Graphics liggen laag vind ik.  Kun je eigenlijk nu al zeggen of de sim goed is? Volgens mij merk je dit pas echt tijdens het spelen. Grid ziet er iig beter uit dan deze game.

 • LOL @ diegene die simbin games vergelijkt op vlak van realisme met GT en Forza. Dat figuur heeft duidelijk nog geen rondjes gedraaid in GTR2 of Race op de pc. Dat deze games grafisch niet echt uitblinken, had je al 10 jaar moeten weten.

  Anderzijds verwacht ik op console niet dezelfde graad van realisme dan de pc broertjes. Zonder stuur moet je er zelfs niet aan beginnen daar. En online dan: met het console publiek van vandaag (lees: 12 a 14 jarige kutkoters) wordt dit compleet onspeelbaar.  Simbin is overigens ook bezig met een onbekend project voor de PS3. • vind wel wat hebben.. maar er zijn al zo veel vette race games.. t  tegenwoordig heb je op alle racegames wel ongeveer dezelfde baan

 • @ BrumB, ik heb dit van anderen gehoord die hier ook rond praten.Ik neem aan dat dit zo is. Daarvoor wil ik mensen wel vertrouwen. Maar als er niks over gezegd is kun je idd niet zeggen of dit aracde homo game is of pro sim.  Als ze een onbekend project hebben voor PS3 is dit leuk.

  Maar ik houd het liever op GT5, dit kan ons nog heel veel geven.

  Ik kan niks zeggen over deze studio. Maar dat GT5 beter is kwa realisme kan je wel zeker stellen. Misschien zijn de game modes dan uitgebreider. Maar Prologue is nog maar een voorbeschouwing van de echte GT5.


 • @hierboven: SimBin maakt tot nu toe wel hele realistische games als je dat nog niet wist. Zoals jij net al tegen een ander zegt is deze game nog niet uit, en kan je zelf dus ook nog niet roepen dat GT5 realistischer is

 • @ keannof  google eerst ff simbin lul dan verder

 • @keannoF1: ik vind leuk dat jij over mensen kunt zeggen dat ze niet weten wat een sim is, en dat JIJ Vind, dat GT5 de beste sim is wil niet zeggen dat het zo is, jij hebt deze game ook nog niet gespeeld dus je kunt niet zeggen dat GT5 beter is, kwa beeld weet je het ook helemaal niet, je hebt pas 3 trailers gezien waar ik best van onder de indruk ben, ik heb zelf ook GT5 en het is idd een sim race game, geef ik je gelijk aan maar GTR2 bijv, is gewoon zoveel meer sim als GT5, ga eerst even naar simbin spellen zoeken.  deze game is nog niet af en trailers zeggen niks, wacht eerst het spel af en dan bepalen we wel welke spel mooier en/of beter is

  ik heb er iig veel zin in en denk dat dit echt een toppertje gaat worden • lijkt heel veel op forza

  ook dezelfde circuits als forza2..

  maar deze ziet grafisch zeker zo goed uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren