1. Gerard en Paulus bespreken de racegame Pure

Gerard en Paulus bespreken de racegame Pure

Gerard en Paulus bespreken de racegame Pure

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik vond het een vette game! Tot ik de demo speelde! Ik weet het niet.. elke keer als een game in het Nederlands is lijkt het erg kinderachtig over te komen!?

  Daarom laat ik deze game dan ook aan mij voorbij gaan.

 • Inhoudelijk een zeer goede recensie, maar iets meer enthousiasme mag er wel van af ;), Sowieso vind ik de review stijl waarbij alle 2 de reviewers het spel gespeelt hebben en over de goede en slechte punten discussieren wat leuker; op de IG manier voelt het wat geforceerd aan. Ook mis ik een goede vergelijking met de nieuwe MotorStorm, lijkt me toch dat veel mensen 1 van de 2 gaan halen.

 • @ Insite: Zet je console op Engels en het is opgelost. :P  Ok item. Ik hoop dat Gerard nog eens z'n video-optredens zal verzorgen ala zijn reviews. Dat zou te gek zijn. xD  De game, goed cijfer. Ben ik het wel mee eens. Had alleen wel het gevoel dat de game nog toffer was geweest als je ook buiten het parcours had kunnen racen bijvoorbeeld. En natuurlijk die multiplayer he. :/ Op een of andere manier maken ze de vetste games alleen maar met online multiplay. :( Offline is vaak net zo tof en soms gewoonweg nog veel toffer.  Als de online multiplay gesloten wordt, dan heb je dus niets meer. :(
 • @conair: helemaal mee eens, motorstorm zou ik ook nog steeds spelen als er splitscreen in zat

 • Altijd leuk, twee recensies opnemen op de dag dat je eens 'gek' besluit te doen en een SpongeBob-shirt aantrekt. :')

 • Lijkt me wel een redelijk spel, als je er van houd. Ik doe dat niet.

  Vond het wel tof om die jumps te zien van extreem hoge hoogtes.

 • Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!

 • OMG die vragen aan Regard? worden zo slecht gesteld.!! Komt echt over als zwaar uit het hoofd geleerd.  Maarjah, voor de rest prima recensie. Ga deze zeker niet halen, omdat ik nog wel even op motorstorm wacht. Demo was echt te wreed gewoon, Hoop dat er ooit nog een SSX komt, want SSXIII heb ik echt helemaal kapot gespeeld.

 • Ben het eens met kingofthievesNL. Het voegt niet zo veel aan een recensie toe zo'n video waarin een leek wat vragen stelt aan de recensent. De gesprekken blijven daardoor oppervlakkig en gaan niet echt diep in op de game terwijl ik dat bij een recensie juist wil zien. Beter één iemand die gewoon de geschreven recensie voor leest ondersteunt door beelden (in gametrailers stijl dus)

 • Het woord belachelijk dat je enkele malen gebruikt is hier wel niet echt van toepassing: Liever spectaculair of gestoord ipv (uithalen van belachelijke stunts) of behoorlijk veel, een groot aantal,… (in het geval van belachelijk veel jumps) gebruiken. Belachelijk klinkt te negatief vind ik in deze recensie.  Splitscreen is idd een gemiste kans, jammer dat het er niet inzit.

 • Kom op jongens, het mag heus wel wat losser voor de camera. Jullie doelgroep is toch niet 50+? :P Ik vond Pure soms ook wat kinderachtig overkomen door die ''Yeah'' dingen. Voor de rest heb ik me wel kunnen vermaken met de Demo.

 • Hé. Spongebob!

 • @ criticasters  Al het begin is moeilijk…volgende keer zal ik echt wat enthousiaster zijn. :) En ik zal mijn handen volgende keer eens vast ducttapen. :P

 • wel weer een goede recensie zo idd volgende keer wat meer overtuiging maar dat is het inhoudelijk goed verder.

 • ik heb deze game maar laten liggen…  de demo was zo slecht vond ik, ik was al mijn vertrouwen kwijt in deze game.

 • wow alweer dat spongebob shirt aan??  als deze nou afgelopen zomer uit was gekomen was hij misschien in mijn kast beland, vond de demo wel vermakelijk op het nederlands na. nu zijn er iets te veel andere leuke spellen waar mijn geld naar toe gaat

 • Wtf, alweer dat Spongebob shirt aan? Dude, doe er dan een blauwe en geen zwarte spijkerbroek erbij aan :')  OT: Lijkt me toch een vette game, misschien toch bestellen op Gamehubs :D

 • Het gezeur over dat er een vergelijking met Motorstorm 2 moet zijn is lame. Ten eerste moet je bekijken wat de game op zichzelf staand waard is, en ten tweede is er (denk ik tenminste) nog geen reviewexemplaar op de redactie, dus dan kun je alleen met Motorstorm 1 vergelijken…. wie weet is dat wel achterhaald ;). Overigens is de mate waarin die vergelijking er is, perfect imo.  Qua enthousiasme mag Gerard misschien iets… anders praten. Dan heb ik het niet zozeer over de stem, maar de intonatie. En mede daardoor zijn de overgangen soms iets te geforceerd.  Maar verder: korte maar krachtige videorecensie. En over dat Spongebob-shirt…

  A) Het shirt owned. Punt.

  B) Misschien is deze recensie op dezelfde dag opgenomen als die vorige videorecensie?

  C) Het shirt owned. Punt.

  D) Waarom heeft niemand het over dat toffe NSJ_shirt van Paulio?

  E) Het shirt owned. Punt. • Of deze game is opgenomen op dezelfde dag als de videorecensie van Star Wars of Gerard heeft zijn shirt te lang aan. Ik denk aan het het eerste;)

  Leuke recensie. De game vind ik niet super, maar het kan ermee door;).

 • Lijkt me wel een vette game !!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren