1. Ontsnap aan brute veldslagen in BiA: Hell's Highway

Ontsnap aan brute veldslagen in BiA: Hell's Highway

Ontsnap aan brute veldslagen in BiA: Hell's Highway

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • topgame!

  ziet er heerlijk uit! :)

 • Ik vind dit filmpje er veel beter uit zien dan alles wat ik tot nu toe van dit spel gezien heb! Het lijkt net of het spel opeens grafisch heel erg verbeterd is.

 • godver, kap ff met al die trailers, ik zit al een paar jaar op die game te wachten. gooi em gewoon in de schappen!

 • Waarom zie ik bij brothers in arms alleen maar Duitsers doodgaan? (op 5 Amerikanen na in alle trailers tot nu toe) Kbedoel, het waren de Ammies die afgeslacht werden hoor :P

 • Ik kan niet tegen al dat geweld, breng deze game aub niet uit. =D

 • Dat gore-system maakt deze game echt supervet. Nu kan ik eindelijk eens headshots geven waarbij het bloed me om de oren spat:P.

 • @ Meneer Michael  Hij komt potverdikkeme over zo'n 10 dagen uit doe rustig!  OT: Wel een heerlijk dramatisch nummer.


 • @Master Chief  waarom niet :P? In het spel schiet je ze ook helemaal aan stukken

 • heerlijk hoe die benen eraf vliegen bij een explosie!

 • Vet mr tog gruwelijk wanneer die mof in stukjes vliegt x')

 • nice nice

 • WOW dat ziet er heftig uit allemaal… vooral die benen die eraf vliegen bij een explosie… Zo komt het realisme steeds dichter bij en zitten wij straks met een oorlogstrauma thuis….

 • Die gore optie lijkt me erg gruwelijk

 • Dat gore-system jonge…geweldig…:D

 • Ziet er tof uit met al die gore.

 • wel grappig om te lezen nu en dat gaat wel meer komen,is dat men roept dat ze er nu geen zin meer in hebben omdat het te lang duurt voordat ie uitkomt…

  als het zover is zullen de meningen wel weer omdraaien…  maar ik kan er persoonlijk niet op w8ten!ziet er goed uit!

 • leuk wel grappig om te lezen nu en dat gaat wel meer komen,is dat men roept dat ze er nu geen zin meer in hebben omdat het te lang duurt voordat ie uitkomt…

  als het zover is zullen de meningen wel weer omdraaien…  maar ik kan er persoonlijk niet op w8ten!ziet er goed uit!

 • Verhaal 1

  Onderwerp: Kapotte Ps3  het begon allemaal op een dag dat ik gta 4 speelde ik zat net achter een auto aan het was multiplayer online.

  opeens zie ik dat alles vast loopt ik schrok er van ik d8 nee kan niet waar zijn dus ik deed het uit en weer aan en alles ging gewoon normaal aan maar hij pakte geen spellen en dvd's of andere cd's.

  ik d8 shitt waarom ik dus eerst ging ik naar freerecordshop naar de jonge waar ik all die spelletjes heb gekocht. en ik vroeg of die de nummer van sony bedrijf heeft hij gaf me die nummer en ging snel naar huis crosse met me auto. ik belde gelijk naar die mensen ik zei wat er aan de hand was enzo en hun zeide dat ik alles moest wissen alles wat ik had opgeslagen was verdoemd.

  maar gelukkig kwam iemand op een idee om het opteslaan in een hardeschijf danje die iemand. dus had ik gedaan maar hij pakte rainbowsix vegas 2 niet. ik had alle wapens en kleren en opeens kon die niet opslaan dus dat was heel erg het raakte me in me hart.

  maar ik ging gelijk eerst ubisoft bellen om te vragen waarom!!!

  maar hun zeiden dat het zo gemaakt is dat je het niet kan kopieren.

  dus ik ging alles wissen met een gebroken hart.

  en wat blijkt het is gewoon fucktop de ps3 is gwn verdoemd.

  dus ik belde weer sony hun zeide je moet hem opsturen dan maken we het wel.

  ik kreeg de adres en zo op me msn.

  ik ging naar TNT post graties opsturen.

  ze zeiden na 3 weken krijg ik het terug maar 3 weken later ik nam vrij van me werk om op me schatje te w8ten maar ze kwamen niet.

  ik belde gelijk naar die sony bedrijf toen was iemand anders aan de lijn dus die zei weer over een week moet ik het binnen krijgen maar week later weer vrij van me werk maar toch komt die weer niet.

  ik d8t eerst me Ps3 is verdwaald in schipol arme Ps3.

  dus ik ging weer bellen en zeiden weer deze week moet komen maar toch weer niet en ik nam geen vrij dus de 4e keer toen ik belde (vrijdag 20 juni 2008) pakte de bedrijfs leider de telefoon ik d8 dit is me kans om terug te krijgen en me verhaal aan iemand kwijt te raken. en de bedrijf leider was zo boos op zijn werknemers dat die teleurgesteld was in hun. en toen ik klaar was met me sneeuwitje verhaal toen zei de bedrijfleider of ik de bedrijf ging aanklagen maar ik zei nee want ik hou van sony en dat doe ik nooit ten nimmer sony aan en toen zei de bedrijf leider is goed je krijgt je ps3 van mij sneller dan de andere ik zet je boven op de lijst om jouw ps3 als eerst afteleveren en je krijgt(nu komt het) een graties spel en een sony boek der bij joystick ik d8 dat kan wel toch!!! effen blijd die helle dag. en het spel is dark sector nooit van gehoord maar het blijkt goed spel te zijn. cijfer is 7,2 kan wel. dus dat is de verhaal van mij gevoeligste tijden droefigste tijden van me leven.

  meestal komt er een happy einde maar deze
 • Was dit juist niet dat stuk uit deel 1, dat Baker aan Legget (of hoe je dat ook schrijft) vraagt wat er gebeurd is (als hij bij Alan en Garnett zit)?

 • leuk verhaal Mc Lovin… maarre niet een beetje heel erg boel off topic?  trouwens Call of Juarez had ook wel een vet gore-systeem, geen vliegende ledematen, maar wel halve gezichten na een schot erin :-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren