1. Pikmin 2 ondersteunt Game Boy Advance?

Pikmin 2 ondersteunt Game Boy Advance?

Vandaag is de Japanse boxart verschenen van Pikmin 2. Op de boxart van Pikmin 2 staat het Connectivity logo van Nintendo op. Pikmin 2 zal waarschijnlijk de verbinding tussen de GameCube en de Game Boy Advance ondersteunen. Wat Nintendo precies van plan is met de linkoptie is nog niet bekend. Het spel verschijnt 29 april 2004 in de Japanse winkels.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Laat Nintendo nou alsjeblieft eens ophouden met die connectivity rommel. Final Fantasy is er ook al half mee vernaggeld. Ik heb wel drie vrienden die FF:CC met me willen spelen, maar die hebben niet allemaal een GBA. Straks gaat die leuke multiplayer optie van Pikmin ook alleen via GBA. Nintendo je kan mensen niet dwingen om GBA's te kopen via deze vuile trucjes. Je maakt mensen alleen maar pissed!

  Laat ze dan gewoon een controller met display op de markt brengen als ze toch wat willen!

 • jalf, je ken zo de game politiek in :D

 • Dan er kunnen er veel meer in de politiek ;)  Ik sluit me bij Jalf aan het is gewoon absurd.

 • Hummm ben benieuwd of jullie er zo negatief over doen als de PSP straks ook connectivity gaat ondersteunen. Nintendo gaat niet online omdat Nintendo meer plezier ziet in met elkaar spelen in 1 kamer, dit word bij FF:CC goed bereikt op deze manier.  Online game is cool true, maar toch blijf ik met z'n 4'en achter een console zitten veel leuker vinden, veel persoonlijker en veel meer contact (vaak een dolle boel).  Verder over de connectivity, rommel is het niet het is een x-tra dingetje voor de mensen die ook een gbaatje hebben. well i like it :S


 • Gamen met vrienden is idd cool.. Maar soms is online rpg-en ook wel leuk. I prefer the sofa :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren