1. Nieuwe details Metal Gear Solid 3

Nieuwe details Metal Gear Solid 3

De alom bekende website IGN had onlangs een vragengesprek met Hideo Kojima. In dat interview onthulde Kojima een aantal spraakmakende details.

Zo maakte hij bekend dat Metal Gear Solid 3 definitief niet online gaat. Je kunt wel gezichtsverf en kostuums downloaden maar het spel zelf gaat niet online, een aparte online Metal Gear-titel is overigens wel in ontwikkeling. Dit zei Hideo over een eventuele demo schijf:

Maybe. There might be a demo disc.

Ook benadrukte de Japanner dat er op de Electronic Entertainment Expo 2004 meer bekend gemaakt zal worden. Wil je meer informatie over het derde deel bekijk dan het gehele interview hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dus het is Big Boss

 • ik denk dat je gelijk hebt triple. het speelt zich in 1960 af (das eigenlijk wel zeker) en snake is niet gaan tijdreizen (check interview) dus dan kom je bij big boss uit. maar ja boeiend. zolang het figuur op snake lijkt en de charmes van snake heeft vind ik het best. als ie maar geen lang en blond haar heeft.

 • wat rare conclusie..

  Zover ik het lees ontkent nog bevestigd Kojima dat de game zich in de jaren 60 afspeelt. Het zou me niks verbazen als Kojima iedereen gewoon op het verkeerde been probeerd te zetten.. Raiden was ook voor iedereen een verassing omdat je in de trailers alleen maar snake zag. Wie weet doet ie nu iets vergelijkbaars.. Blijft allemaal gissen totdat het bevestigd word en ik verwacht niet dat het plot van het verhaal al bekent gemaakt word op de E3.

 • Ik hoop toch niet dat het alleen maar in 1960 is. Namelijk ten eerste wil ik snake nobody else. Ten tweede wil wel een vervolg op het verhaal van deel 2 hebben en niet een proloog. Bijvoorbeeld met al die members van die elite organisatie die zelfs de president controleerden. (weet niet meer hoe ze heette). Die waren al 100 jaar dood?  Nouja we zien wel tijdens de E3

 • he Legendary die jongens die jij bedoelde heten THE PATRIOTS. En over jou opmerking P2G-er, ik denk niet dat hij dezelfde fout gaat maken als bij deel 2 vindt je zelf niet?

  Tenzij Hideo Kojima Solid Snake gaat gebruiken in plaats van Raiden als je weet wat ik bedoel.  En nog een vraagje: HOE ZIT HET MET DE CHARACTERS VOICE BLIJFT DIE DEZELFDE OF KRIJGT BIG BOSS EEN ANDERE STEM DAN ZIJN KLOON SOLID SNAKE?

 • ik vind dat ze niet zoveel moeten klooien met dit spel,

  wand ik begrijp er nu helemaal geen fuck meer van.

 • dat is niet echt slim savie. maar als je het niet meer begrijpt denk je gewoon bij jezelf dat er nix bekend is. dan begrijp je het vanzelf als je de game gaat spelen aangezien het in het spel zelf ongetwijfeld word uitgelegd allemaal. op het moment word er echter vanuit gegaan dat deel drie zich in 1960 afspeelt en dat je met big boss speelt. het dna van big boss is gebruikt voor dat van solid snake. liguid. en solidus snake.

 • @triple Z

  Mwa, ik denk wel dat MGS3 wat verassingen gaat brengen. Ik verwacht niet dat Kojima nu al met al ze kaarten op tafel komt. En daarmee bedoel ik niet dat er weer een andere character komt ofzo. Ik vermoed dat de main character toch gewoon snake zal zijn. De game heet metal geat solid. Als ik het me goed herrinner waren de games met big boss metal Gear zonder solid in de titel. Ik denk echt niet dat ze de game zonder snake en alleen maar big boss gaan doen. Ik denk ook niet dat het een prequel is. Ik denk dat het verhaal gewoon verder zal gaan. Hoe is nog de vraag, maar ik denk dus niet dat de hele game zich in 1960 af zal spelen. Ik denk dat het eerder iets in de vorm van flashback of wat doen ook zullen zijn. Naja, het blijft speculeren.  Ik wil alleen maar zeggen dat het zo makkelijk is om er vanuit te gaan dat de game met big boss is terwijl het nog zo lang duurd voordat de game uitkomt.

 • Intressante Intervieuw

 • Volgens mij komt da spel het 2de kwartaal uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren