1. Speculaties over de Nintendo DS

Speculaties over de Nintendo DS

De Nintendo DS zal Instant Messaging software bevatten. Dat zegt P.J. McNealy van American Technology Research in een rapport van gister. De techniek is mogelijk dankzij de eerder bevestigde draadloze netwerk mogelijkheid. De software waar gebruik van wordt gemaakt zal niet te vergelijken zijn met die voor de PC wordt gebruikt. Instant Messaging zal alleen werken op kleine afstanden. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn notities te maken door middel van het touch-screen.

Als tweede beweerd McNealy dat de DS de optie tot draadloos gamen zal bieden. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend maar waarschijnlijk zul je tegen elkaar of samen kunnen spelen zonder de apparaten met een kabel aan elkaar te koppelen.

Het laatste waar hij over sprak was het ontwerp van het apparaat. Deze zou veel overeenkomsten kennen met de GameBoy Advance SP, met toevoeging van het touch-screen, een extra d-pad en twee schouder knoppen. Uiteraard is hiervan nog niks door Nintendo bevestigd. Dit hopen we op de E3 allemaal te weten te komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja ik hoop het ook, ik wil wel is weten hoe die DS eruit gaat zien!!  leuke opties dat P.J. McNealy beweert!!

 • Beter.. ken niet w8ten tot ik weet hoe dat dingetje er uit ziet..

 • Dat van draadloos gaming was al bekend…. Dat kon je ook al zien in de specs sheet…

 • Hmmm, klinkt allemaal wel vet maar ik wil ook eindelijk wel is zien hoe die eruit ziet!! Afwachten tot de E3 I guess…

 • Twee Dpads? Dat gaat niet gebeuren denk ik.

 • \"There will be two flipper controls, two directional pads, and an 'a' and 'b' button. The stylus will be used for gaming, Instant Messaging, and other multimedia functionalities.\"  Maar het is uiteraard afwachten

 • Die touch screen zie ik wel zitten. Als het maar niet te groot gaat worden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren