1. E3: Resident Evil 4 aanwezig op E3

E3: Resident Evil 4 aanwezig op E3

Capcom heeft tegenover het Japanse Famitsu officieel bevestigd dat een demo van Resident Evil 4 aanwezig zal zijn op de aankomende E3 beurs. Het is nog onbekend of het om een speelbare demo gaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik wil wel zien wat ze hiermee gaan doen op de Gamecube. Maar een nieuwe RE film leek me eerlijk gezegd leuker. Persoonlijk vind ik Silent Hill toch een stuk enger.

 • Dat is wel leuk voor de fans.

 • Zo te zien is niet iedereen enthuosiast. Dit is denk ik zo'n titel die erg gaat verassen, dus hou hem in de gaten.

 • Niet alleen leuk voor de fans Necrid, want er is belooft dat dit een hele andere soort RE word dan de voorgaande games uit deze serie, volgens alle verhalen word deze game denk ik meer een FPS maar wel nog steeds met de adventure en horror invloeden. Ik denk dat deze game echt geweldig word en ook voor de niet Resident Evil fans  TheOneGamer : Als de game enger is hoeft dat nog niet te betekenen dat de game beter is, Silent Hill is ten eerste een Resident Evil Rip-Off en naar mijn mening is alleen deel 1 een goed gelukt deel.  CapCom verwacht heel veel van de game want er was al een tijdje geleden te lezen dat er heel veel copy's worden gemaakt nu maar hopen dat het spel het waar gaat maken, de kwaliteit zal wel erg goed zijn nu maar hopen dat het grote publiek het gaat waarderen.


 • Dat was wel te verwachten ja, dat RE 4 aanwezig zou zijn op de E3.

 • De engine is helemaal verandert van RE4, het belooft een heel apart game te worden vergeleken van zijn voorgangers. Het wordt zo apart dat ik het gevoel krijg dat dit niet eens meer op een Residentevil game begint te lijken. De zombies zijn zo verandert, dat het niet eens meer op zombies lijkt maar meer op dood normale mensen. Opzicht heb ik dat spel nog niet gespeeld, dus ik heb niks te klagen nog……………

 • Hoop dat ze die besturing verbeteren!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren