1. Forgotten Realms: Demon Stone in de maak

Forgotten Realms: Demon Stone in de maak

Atari en Stormfront Studios zijn bezig met Forgotten Realms: Demon Stone. Zo is vandaag bekend gemaakt. Dit spel is gebaseerd op de Dungeons & Dragons wereld die door Wizards of the Coast gemaakt is. De wereld van Faerun wordt door twee demonenlegers tegelijkertijd aangevallen en het is aan de speler om daar wat aan te doen.

Forgotten Realms: Demon Stone volgt de Dungeons & Dragons regels nauwkeurig op. Zo spelen we dit spel met drie personages, te weten een magiër, een dief en een strijder. Het leuke is dat je ten aller tijden kan wisselen tussen deze drie personages. Terwijl jij één van de personages bedient zullen de andere twee door de computer gestuurd worden en jou zo goed mogelijk bijstaan. Daarnaast kunnen we de personages van nieuwe wapens en vaardigheden voorzien en zullen ze ervaring opdoen. De wapens kunnen ze gebruiken tegen alles wat we tegenwoordig in fantasiespellen tegenkomen. Orcs, trollen, hagedismannen en draken.

Het spel wordt ontwikkeld door Stormfront Studios, die ook The Two Towers voor de Playstation 2 maakte. Een actiespel is dan ook voor dit bedrijf weggelegt. Herfst 2004 komt Forgotten Realms: Demon Stone uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • WAAROM NIET VOOR DE PEECEEHEEEJ!!!! :'(

  • lijkt me een vette game.

  • Hmmm Nice game! =)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren