1. Sony lanceert harde schijf

Sony lanceert harde schijf

Sony Computer Entertainment America (SCEA) is de lancering van de PlayStation 2 harde schijf aan het voorbereiden. Op het apparaat zal Final Fantasy XI al aanwezig zijn en dus rekent Sony op een hele grote groep Final Fantasy-fans. Om de fans te stimuleren is er een westrijd georganiseerd, waarin de twee personen die het mooiste FF-kostuum weten te tonen een prijs zullen ontvangen.

De lancering vindt aanstaande maandag (al vroeg in de morgen) in San Francisco plaats. Mensen kunnen eerst het spel eventjes spelen waarna de uiteindelijke verkoop om twaalf uur begint.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nu, dan zal een harde schijf in de PS3 logischerwijs wel volgen.

 • Nu, dan zal een harde schijf in de PS3 logischerwijs wel volgen. Idd, sony ziet in dat het erg handig kan zijn zo'n harde schijf. Snap dan ook niet waarom Microsoft de harde schijf eruit heeft gehaald bij de xbox 2.

 • @Lentje: is dat nou eigenlijk wel helemaal zeker? Ik heb het niet helemaal gevolgd maar Microsoft heeft officieel toch nog niets gezegd over het cancellen van de harde schijf in de Xbox 2? Of ben ik nou een mongool die beter uit z'n doppen moet kijken :P?

 • niet officieel bevestigt about the xbox 2 jazz. wel heeft MS deals met msystems gesloten. dat bedrijf is gespecialiseerd in flash memory oftewel memory cards. dikke kans dat de xbox 2 dus geen harde schijf heeft. het is ff afwachten.

 • de enige rede waarom microsoft de hardeschijf uit de X-box 2 zal halen is een geld probleem, de hardeschijf schijnt de productie kosten van de x-box nog al op te voeren. Het is nu voor microsoft even afwegen wat beter is, een hardeschijf in een dure console die alleen echte x-box liefhebbers kopen of een x-box zonder hardeschijf die goedkoper is en een veel breeder publiek trekken.  Sony doet het zoals gewoonlijk weer perfect en ik snap niet waarom microsoft het niet overneemt, bouw in de X-box 2 onderin een Gat met een USB-aansluiting en verkoop de hardeschijf appart, mensen die zo'n ding willen kopen hem toch wel en je verplicht mensen die het onzin vinden niet om meer uit te geven voor die harde schijf …

 • sony zou eerst eens een chille online service op moeten zetten. dan kun je content downloaden en op die harde schijf zetten. op dit moment voegt die harde schijf wat mij betreft namelijk niets toe.

 • als de harde shijf uit de xbox wordt gehaald dan lijkt hij me al een stuk minder,

  zonder harde schijf konden ze sudeki niet make tot wat het is.

 • harde schijf ofniet, eerst het netwerk van ffXI een beetje soepel laten lopen, gezien het een bundel word vind ik dat een criterium voor ik een hdd koop.

 • FFXI op de PS2? :S Als ik het zou spelen zou ik wel voor de pc halen…

 • Idd T1G, waarom extra kosten betalen?

 • als je een hdd wil lijkt me de aanschaf van ffXI onvermijdelijk, dat is immers in de VS ook zo. de 2 zijn gebundelt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren