1. Warstory de volgende titel van Gearbox?

Warstory de volgende titel van Gearbox?

Gearbox Software heeft op het moment nog niks officieel bekend gemaakt over een nieuwe titel. Sterker nog het leek er even op of Gearbox Software alleen nog maar met Halo voor de PC bezig was. Er is echter een website online met een tekst en daaronder het logo van Gearbox.

"The problem with these games is that they promise to let us live the life of a soldier in combat, but they're not really putting us there. Real soldiers know that in combat, you live and fight as a team. Leadership counts. Good tactics win. Poor leadership and bad tactics get you slaughtered."

- Historian, Author, Soldier: Colonel John Antal

Het ziet er dus naar uit dat Gearbox Software met een tweede wereld oorlog spel bezig is. Ook staat er rechts bovenin de pagina D-6, ook hier is nog geen verklaring voor gegeven. Zodra er iets bekend wordt gemaakt lees je het op Insidegamer. Voor de gene die de pagina zelf willen zien, deze kun je hier vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • i love the wwII games. maar het moet nu wel wat speciaals worden

  • Ik houd helemaal niet van wwII games, en Halo is Gearbox enigste andere spel. En dat was samen met Bungie… Ik zou niet weten wat ik hiervan moet vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren