1. Laatste kijk op Sam & Max

Laatste kijk op Sam & Max

Er zijn tien screenshots van het gecancelde Sam & Max Freelance Police uitgebracht. Sam & Max Freelance Police werd een paar weken terug totaal onverwachts door uitgever Lucas Arts stop gezet. De screenshots geven ons een laatste kijk op wat wij nooit zullen krijgen. Klik hier om deze tien screenshots in ons archief te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Blijf jammer, heel jammer.

  • tering he, vinden ze dat nou leuk, screenshots tonen van een cool spel wat nooit het daglicht zal zien…

  • Screenshots zijn beetej onzuiver misschien maar het spel was vet mooi, de characters waren heel cool, er hangt altijd in die game een goede sfeer. En van wat ik heb gelezen was het ook een getalenteerde ontwikkelaar die het maakte. Had denk ik wel een topper kunnen worden.

  • ja, deze screens hebben de idd wat slechte textures ofzo. Dan nog, de adventures van Lucas Arts zijn altijd goed (Monkey island, Grim fendengo, Full Throttle)

  • LucasArts gaat liever voor het zoveelste Star Wars fiasco dan het risico te lopen een kwaliteitstitel uit te brengen. Helaas. Waarschijnlijk omdat teveel kortzichtige mensen het een dom spel vinden dat 'sucks' terwijl ze er nog nooit een minuut van hebben gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren