1. PSP min of meer aanwezig op GDC

PSP min of meer aanwezig op GDC

Metrowerk´s heeft vandaag bekend gemaakt hun CodeWarrior Development Studio op de Game Developers Conference (GDC) te tonen. Metrowerk´s is een bedrijf dat de software en hardware ontwikkelt waarmee ontwikkelaars aan de slag kunnen gaan. De development kit, zoals dat officieel heet, van de PlayStation Portable is nu dus helemaal klaar en Metrowerk zal het geheel, achter gesloten deuren, op de GDC tonen aan ontwikkelaars.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • hahahaha terwijl de Nintendo Dual Screen gewoon speelbaar wordt op de E3.. of zit SOny nu weer te scheiten dat zij geen touch- en dualscreen hebben en die er nu stiekempies op zetten:D

  • waar heb jij het nou weerover? elk platform heeft een developers kit hoor. ontwikkelaars moeten hun games (bijvoorbeeld die voor de line-up) toch kunenn testen. het zijn dan gewoon aangepaste versies, debug kits. heeft nix met dual screen te maken of dat ze nog aan het uiterlijk gaan sleutelen ofzow. ze tonen nu gewoon de kits aan de ontwikkelaars zodat die al een idee hebben wat ze kunnen verwachten en waar ze mee moeten gaan werken.

  • hahaha laat nintendo de dual screen zien op de e3 en gaat iedereen er vervolgens op schijten. Let's face it do not underestimate the marketing power of sony, zij weten precies wat ze doen!

  • stelletje fanboys, wacht gewoon af, ze zijn allebei niet achterlijk qua marketing hoor

  • Je kan ze ook gewoon allebei halen. Er zullen ongetwijfeld op allebei de systemen genoeg spellen uitkomen die de moeite waard zijn.

  • Ach we zullen wel zien. Misschien blinkt de DS meer in originele gameplay uit tov de PSP in graphics.

  • Bijna ff mooi als de PS2 en precies als de DC? Juist….

  • dank je jackal; fanboy… doe je zo je best om xbox, ps2 en ngc in je bezit te hebben (en van te genieten) word je meteen voor fanboy uitgemaakt. enniewee ik denk dat sony op marketing gebied in het verleden vaak genoeg heeft bewezen heel sterk uit de hoek te komen (sterker dan nintendo that is).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren