1. Dead or Alive 4 voor de Xbox?

Dead or Alive 4 voor de Xbox?

Dead or Alive 4 verschijnt volgens de laatste geruchten exclusief voor de Xbox. Op de internetwinkel Gamestop zien we het spel althans opduiken. De verschijningsdatum staat op begin februari 2005.

Tomonobu Itagaki deed namens Tecmo eind januari in de Famitsu nog geen uitspraken over het platform waarop dit vierde deel zou verschijnen. De Xbox lijkt logisch, omdat deel drie ook voor Microsoft's spelcomputer werd uitgebracht. De Xbox 2 ligt echter ook binnen de mogelijkheden.

Op de pagina van Gamestop staat dus dat het spel voor begin februari 2005 gepland is exclusief voor de Xbox; Tecmo heeft Dead or Alive 4 echter nog steeds niet officieel aangekondigd. Het is waarschijnlijk dat de E3 in mei uitsluitsel geeft over de platformen waarop een mogelijke Dead or Alive 4 gepland staat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Klote Tecmo ook.

 • DOA ultimate collection komt er al aan; dat is dus DOA2 (helemaal opgepoetst met graphics en andere dingen) +de DOA van de dreamcast (het orgineel) en dat via Live!!!

 • Neen, DOA Ultimate is een Remake van deel 2 en een poort van de Saturn versie van DOA1, alleen op hogere resolutie.

 • DOA ultimate collection komt er al aan; dat is dus DOA2 (helemaal opgepoetst met graphics en andere dingen) +de DOA van de dreamcast (het orgineel) en dat via Live!!!  Kleine correctie :)  DOA2 had je alleen op de Dreamcast en PlayStation 2, echter in verschillende uitvoeringen (DOA2, DOA2: Hardcore)  DOA was er alleen op de PlayStation en de Sega Saturn…
 • Neen, DOA Ultimate is een Remake van deel 2 en een poort van de Saturn versie van DOA1, alleen op hogere resolutie.  sorry, mijn fout dat bedoelde ik ook….. (schaam*schaam)

 • Benieuwt of het werkelijk zo is, of dat het weer zo'n gerucht is. Nog steeds geloof ik er niks van. Als Tecmo dat zelf bekend maakt dan pas…..

 • Ga er wel vanuit.. Tomonobu Itagaki wil zijn spellen het liefst op de krachtigste console zien zei hij ooit in een interview.. Bepaalde spellen in ieder geval.  Mocht het een next-next-gen console worden, dan is het afwachten.. Kan niet wachten…

 • zoiets had ik ook gelezen , geloof ik ?!

 • Al zou zo'n console voorhanden zijn, dan kan het heel goed kloppen hoor.. Meen ook ergens iets dergelijks te gelezen hebben…

 • Ik vind DOA altijd zeer vermakelijk. Ziet er mooi uit een gaat heerlijk snel. Dat het een buttonbasher is, who cares. Het is leuk om te spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren