1. Stom paaseitje

Stom paaseitje

Aangezien ik een klein broertje en een klein zusje heb, die allebei graag paaseitjes zoeken, moest ik 1 dag voor pasen paaseitjes verstoppen. Als ik de volgende dag wakker wordt, zijn ze al hevig aan het zoeken. Ik ben halfwakker, en had dus geen zin in hun drukheid, dus besloot ik met een deken over mijn kop op de bank te gaan zitten.

Een half uurtje later steek ik mijn kop onder mijn deken uit, en zie dat ze gewoon op de bank zitten en niet aan het zoeken zijn. Ik kijk naar de paaseitjes en wat zie ik daar, een lege plek!

Ik natuurlijk meteen de tv uitzetten en hun laten zoeken, maar ze kunnen hem echt niet vinden. Tja, dan moet ik maar een Tip geven. Maar nu komt het ergste, ik weet ook niet meer waar dat eitje ligt. Dus terwijl ik dit schrijf ligt er ergens nog een ei verstopt. Nu denk je, een ei kost bijna niets, dus waar maak je je druk over? Nou, ik heb wel degelijk iets om me druk over te maken. Ik heb al 2 x het hele huis afgezocht en ik kan hem nog steeds niet vinden. En wat gebeurt er met een ei dat een maand in je huiskamer blijft liggen, dat gaat rotten en stinken!!

Dus over een maand zit ik met een vieze rotte eigeur in mijn huis, omdat dat ding op een verborgen plaats ligt te rotten. En dat allemaal omdat ik een slecht geheugen heb, en omdat een of andere sukkel lang geleden een traditie heeft bedacht die heet : Paaseitjes zoeken.

Ps:Ik wil mijn xbox 360!!

Dit artikel delen

Over de auteur