1. Details over de toekomst van Havok

Details over de toekomst van Havok

Er zijn een aantal details bekend gemaakt omtrend wat we in de toekomst van de Havok engine nog kunnen verwachten. De Havok engine is een speciale 3D engine die in spellen als Half-Life 2 en Unreal Tournament 2003/2004 wordt gebruikt. De Havok engine is een psychics engine, hierdoor reageren alle voorwerpen in spellen op elkaar.

Havok heeft aangekondigd dat drie spellen van Pandemic Studios de engine zullen gaan gebruiken. Het gaat hier om Full Spectrum Warrior, Mercenaries en nog een derde niet aangekondigde titel.

Een tweede meer onverwachte aankondiging is dat de nieuwste Havok engine ook voor de Playstation Portable ontwikkelt zal worden. Vooral in het begin zal Havok veel ondersteuning bieden aan ontwikkelaars die de Havok engine gaan gebruiken.

En tenslotte liet ook Midway weten dat hun nieuwste titel Psi-Ops gebruik zal maken van deze multi functionele engine. Overigens zullen Havok en Valve de voor Half-Life 2 gebruikte Source engine meer gaan promoten voor andere ontwikkelaars. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • ?

  • ooh… pas maar op hoor Coen… er loopt hier een zeer gevaarlijk persoon rond met de naam Lentje die dit soort reacties niet waardeert…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren