1. Mario Golf informatie en beeldmateriaal

Mario Golf informatie en beeldmateriaal

In Mario Golf: Advance Tour zijn in ieder geval de Nintendo-karakters Mario, Peach, Donkey Kong en Yoshi speelbaar. Het was onduidelijk of de speler ook kon golfen met Nintendo-karakters, maar dat kan dus zeker met dit kwartet hierboven. Daarnaast zijn er nog een stuk of twaalf fictieve 'gewone' personen speelbaar. Dit is belangrijk nieuws aangezien Mario Golf heuse RPG-elementen bevat, want je speler evolueert, praat met anderen en kan z'n eigen bezittingen (golfclubs) kiezen.

Verder hebben we hier een filmpje in de aanbieding. Voor nog meer beeldmateriaal zijn er drie screenshots te bezichtigen op de screenshotpagina. Mario Golf: Advance Tour verschijnt 22 april in Japan en 28 juni in Amerika. Een Europese datum staat nog niet vast.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ziet er zeker goed uit vooral de characters die zijn zeer strak ik wil m misschien wel alleen vind ik tennis leuker maar dat is gewoon mijn smaak.

  • mario golf roelt!!

  • heeft mario onderhand geen baard???

  • Nee, mario wordt gesponsord door Gillette :)    Maar goed, Mario Golf is wel weer leuk, maar ik zit er niet echt op te wachten…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren