1. April

April

Waar maart een echte topmaand was, moeten wij ons in april behelpen met minder materiaal. Hier en daar zijn we enkele aardige titels tegengekomen, maar de echte toptitels liggen grotendeels nog in het verschiet. Opvallend te noemen, is dat sommige platformen deze maand bijna compleet droog staan. Nintendo speelt deze maand nauwelijks een rol van betekenis en ook Sony heeft weinig in de pap te brokkelen. Dat de Xbox deze maand nog twee 'exclusieve' titels heeft is te danken aan het feit dat beide titels voorheen in maart zouden verschijnen, maar beiden werden op het laatste moment uitgesteld zijn tot april.

De competitie tussen spellen onderling is wel interessant deze maand. Echte uitblinkers zijn er niet, maar dat maakt de keuze er des te lastiger om aan het eind van de maand één titel uit te roepen tot spel van de maand. Opvallend is de reïncarnatie van het "Wilde Westen". Maar liefst twee titels duiken uit het niets op deze maand. Zullen we de komende tijd net zoveel spellen met het thema "Wilde Westen" gaan zien als de afgelopen paar maanden met het thema Vietnam?

Laten we hopen dat de e3 weer wat florissante spellen voort zal brengen.Multi Platform spellen

Dead Man's Hand
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC
Uitgever: Atari | Ontwikkelaar: Human Head Studios
Releasedatum: 9 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1751.jpgDead Man's Hand speelt zich in tegenstelling tot een hele rits andere schietspellen volledig af in het wilde westen. De speler kruipt in de huid van El Tejon, voormalig bendelid van The Nine. El Tejon is echter verraden en zijn wraak is zoet. Een speurtocht naar de overige acht bendeleden door het wilde westen volgt. Hoofddoel: alle acht moeten ze dood.

Atari heeft alles op het spel gezet om het heerlijke westernsfeertje te behouden. De meer dan twintig missies voeren de speler langs diverse saloons met bargevechten en heftige shoot-outs, langs woestijnen, heuvels, mijnenschachten en kleine dorpjes. Voor de afwisseling zijn er ook missies op een boot, trein en is er zelfs de mogelijkheid om soms op een paard te rijden. De negen antieke wapens, staven dynamiet en diverse messen helpen ook mee aan het westerngevoel. Leuk is ook het pokeren aan het begin van elke missie: hiermee valt er onder andere munitie en levensenergie te winnen of verliezen.

Leuk is ook dat er een scoresysteem in het spel zit verwerkt: hoe creatiever en sneller je moordt, hoe meer punten. Is de balk vol, dan krijgt de speler nieuwe mogelijkheden tot doden. Xbox Live maakt het geheel met tal van opties compleet af. De unieke sfeer lijkt het sterkste punt van Dead Man's Hand, al is dat zeker niet het enige dat het spel te bieden heeft.

DTM Race Driver 2
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox
Uitgever: Codemasters | Ontwikkelaar: Codemasters
Releasedatum: 23 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/744.jpgDTM Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator is de opvolger van DTM Race Driver. Het spel kent net als deel één de kenmerkende Roleplaying Game stijl. Het spel is overigens ook bekend als TOCA Race Driver 2.

De AI van DTM Race Driver 2 zal zoveel mogelijk op de realiteit gaan lijken. Net als in het echt heeft elke coureur zijn eigen specialiteiten. Zo kan de een veel beter bochten maken en is de ander juist weer veel sneller op het rechte stuk. Wanneer je een tegenstander van de baan beukt, zal hij je dit waarschijnlijk niet in dank afnemen. De hele race zal hij blijven zinnen op wraak en je proberen terug te pakken.

Met maximaal twintig andere racers op een circuit racen in je scheurijzer. Het spel zal vijftien verschillende autosporten bevatten, van races in een vrachtwagen tot hele snelle kleine karretjes. Ook zullen er de nodige bekende wagens in het spel te vinden zijn. Zo kun je in een Aston Martin Vanquish stappen, maar je kunt ook kiezen voor een Jaguar XKR. Daarnaast zijn er nog de Ford Gt, de Nissan Skyline en de Mercedes CLK.

Fight Night 2004
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2
Uitgever: Electronic Arts | Ontwikkelaar: EA Canada
Releasedatum: 30 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1353.jpgEA Sports had na Knockout Kings al een tijdje geen boksspel meer in het grote assortiment aan sportspellen. Hier komt een einde aan met de komst van Fight Night 2004. Hiervoor is wereldkampioen Roy Jones Jr. gecontracteerd die in ieder geval de cover zal sieren. Ook zal hij speelbaar zijn, evenals andere legendarische boksers.

Fight Night wordt van de grond af aan opnieuw gebouwd, hetgeen een compleet andere gameplay teweeg brengt. Bijvoorbeeld de zogenaamde Total Punch Control, waarmee de speler verschillende realistische slagen uit kan delen. Ook zal een uitgebreide create-a-player optie en een carrière mode niet ontbreken. Heel veel informatie is niet bekend, maar verwacht een solide bokstitel met een redelijk diepe besturing.

Hitman: Contracts
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2
Uitgever: Eidos Interactive | Ontwikkelaar: IO Interactive
Releasedatum: 30 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1553.jpgIn Hitman: Contracts stapt de speler opnieuw in de wereld van de kale huurmoordenaar Agent 47. Het spel opent in een hotelkamer in Parijs alwaar de antiheld is neergeschoten in zijn maag tijdens een uit de hand gelopen missie. Onder de medicijnen en zwaar in shock krijgt hij terugblikken op zijn eigen, donkere leven. De speler belandt dus in het verleden tot op een gegeven moment het echte verhaal vol dramatiek in het heden begint.

Sluipen is ook in dit derde deel essentieel om te overleven. Het is wel mogelijk om een missie met veel geweld en lawaai te voltooien, maar je maakt het jezelf onnodig lastig. Meestal is het slimmer om wachters te vermijden door de juiste kleding te jatten of om de vijanden gewoon geruisloos af te maken. Hier merk je al aan dat je (opnieuw) de missies op verschillende manieren kunt aanpakken.

Dit is erg leuk gedaan, want zo zijn de missies goed herspeelbaar. Bovendien is het ook gewoon leuk om te zien hoe de speler kleding kan jatten om zo langs bewakers te glippen. Een andere manier om er langs te komen in bijvoorbeeld laxeermiddel in hun voedsel doen, zodat ze vanzelf weglopen. Dit zijn slecht enkele voorbeelden van de fratsen die de speler kan uithalen.

Het derde deel van Hitman lijkt op alle fronten beter te worden; meer variatie, grotere locaties, grafisch prachtig met de juiste muziek waardoor de toch al sterke sfeer overeind blijft. De sfeer is ditmaal een stuk donkerder, met name door het gruwelijke geweld. Maar dat is nu eenmaal het leven van een huurmoordenaar...

Manhunt
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_2.jpg PC
Uitgever: Rockstar Games | Ontwikkelaar: Rockstar North
Releasedatum: 23 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/991.jpgRockstar besloot het lugubere spel Manhunt na een PlayStation 2-versie alsnog naar de Xbox te brengen. Het spel was nogal schokkend en wreed, waardoor fans van Rockstar weer een leuke titel erbij hadden.

De speler begint in Carcer City, een geruïneerde stad zonder wetten en regels. Het maakt niemand wat uit hoe het gaat; het is een puinhoop. Het enige wat de mensen nog interesseert is macht. In de huid van James Earl Cash zal de speler moeten overleven, want er wordt op de man gejaagd voor de sport. De speler zal dus op allerlei mensen moeten jagen, in plaats van dat er op de speler zelf gejaagd wordt. Op uiterst wrede manieren kunnen vijanden om het leven worden gebracht.

Net als op de PlayStation 2 kun je gebruikmaken van de hoofdtelefoon. Hiermee kun je onder andere om hulp roepen of vijanden mee af te leiden. Dit verhoogt de spanning in de strijd wie overleeft in deze 'Manhunt'.

Red Dead Revolver
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_1.jpg Xbox | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2
Uitgever: Rockstar Games | Ontwikkelaar: Rockstar San Diego
Releasedatum: 30 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1566.jpgRed Dead Revolver speelt zich af in de late jaren van 1880. Een jonge kerel genaamd Red woont in het wilde westen, en de familie waarmee Red leeft vindt goud. Het duurt niet lang voordat Generaal Diego hoort over het nieuwe fortuin van de familie, waarna deze Mexicaan zijn bandieten erop uitstuurt om het vredige gezinnetje te liquideren en het goud te stelen.

Dit tafereel speelt zich voor de ogen van Red af; zijn moeder wordt verbrand en zijn vader wordt neergeschoten. Waanzinnig van woede pakt Red vaders pistool die in het vuur is gevallen, en wat een aantal minuten later overblijft zijn gewonde bandieten en een blijvend litteken. Nu, vele jaren later, besluit Red als een man voorgoed wraak te nemen...

Red Dead Revolver wordt gespeeld vanuit de derde persoon en kenmerkend is het westernthema. Met een arsenaal aan ongeveer dertig wapens zal de speler door verschillende omgevingen moeten reizen die het westernsfeertje extra kracht bij zetten. Rockstar belooft vele visuele foefjes waardoor de reis door het wilde westen onvergetelijk wordt.

Serious Sam: Next Encounter
http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_3.jpg GameCube | http://www.insidegamer.nl/images/news_prefix_4.jpg PlayStation 2
Uitgever: GlobalStar | Ontwikkelaar: Climax
Releasedatum: 23 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1754.jpgDeze lente zal Serious Sam ook in actie komen op de PlayStation 2 en de GameCube. Hij doet dit in het spel Serious Sam: Next Encounter. Natuurlijk is deze nieuwe telg in de Serious Sam serie weer wat verbeterd. Zo bevat het spel nu ook voertuigen zoals een grasmaaier waarmee je letterlijk vijanden mee neer kunt maaien.

De GameCube versie van Serious Sam: Next encounter zal een deathmatch mode bevatten voor vier spelers. Ook kun je samen met een vriend(in) de 40 missies doorlopen in de coöperatieve modus.

De 40 missies zullen verdeeld zijn in drie verschillende periodes. Zo slacht je vijanden in Rome, houd je behoorlijk huis in het communistische China en zul je aan het einde Atlantis moeten overleven.

Het spel zal deze lente in de winkels liggen voor een gereduceerde prijs van 30 euro.


Game Boy Advance spellen
Door Jakob Dieckmann

In april verschijnt slechts één noemenswaardige titel op de Game Boy Advance. Dit is wel meteen een titel waar ik in ieder geval lang naar uit heb gekeken. In de Verenigde Staten van Amerika, zoals dat voluit heet, is de titel al een tijdje te verkrijgen. Het spel werd overladen met positieve reacties en cijfers. Hopelijk zet deze lijn zich voort in Europa.

Metroid: Zero Mission
Uitgever: Nintendo | Ontwikkelaar: Nintendo
Releasedatum: 8 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1501.jpgMetroid: Zero Mission werd voor het eerst aangekondigd op de e3 van 2003. Het spel werd overschaduwd door grootheden als Halo 2 en Half-Life 2, maar Samus Aran weet tenminste wel wat op tijd betekent. Een krap jaar later heeft de schone haar ruimtepak weer aangetrokken en staat ze paraat voor elk mogelijk onheil.

De Metroid spellen zijn nooit echt op chronologische volgorde verschenen en ook voor dit avontuur stappen we in de tijdmachine. Het verhaal speelt zich af op de planeet Zebes. Zebes is de thuisbasis van een groot mysterie en een groot gevaar. Voor dit avontuur beschikt Samus over enkele nieuwe bewegingen die nog nooit in een Metroid avontuur zijn verschenen. Metroid: Zero Mission is dan ook geen simpele poort, maar een compleet nieuw avontuur op zich.

Verwacht een avontuur van topkwaliteit!


GameCube spellen
Door Daniël de Keizer

Na een maand die verschillende topspellen voor de GameCube leverde, is April een flink tegenvaller. Veel degelijke titels in aantocht, en een aantal spellen die weinig op hebben doen waaien. Of diverse titels alsnog verrassen is maar de vraag; wij hebben in ieder geval één titel die in maart wel voor behoorlijk veel plezier kan gaan zorgen.

Naast Operation: Suma is een titel als Pokémon Channel voor de fans wel redelijk interessant, maar stelt dit spel inhoudelijk waarschijnlijk niet zo veel voor. Poké-fans hebben echter wel een titel in handen die gezellig oogt en van vele mini-games is voorzien. Nintendo mag zich echter schamen en dient de volgende maand wel met iets beters te komen wil men de GameCube bezitters tevreden houden.

Mission Impossible: Operation Surma
Uitgever: Atari | Ontwikkelaar: Paradigm Entertainment
Releasedatum: 2 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1860.jpgMission: Impossible Operation: Suma is het officiële vervolg op Mission: Impossible, die op consoles als de Nintendo 64 verscheen. Het spel wist actie en stealth te combineren, en het gevoel van de film werd goed over gebracht op de spelcomputers.

Wederom wordt de titel een actie georiënteerd spel. Kruip in de huid van Ethan Hunt, geheim agent met de missie om de aarde te redden van totale verdoemenis. Een arsenaal aan gadgets en wapens liggen voor je klaar om deze missie te klaren. Vermommingen dien je daarnaast te gebruiken om dichter bij je doel te komen. De Surma Coörporatie moet en zal worden gestopt, en door het bezoeken van diverse exotische, maar levensgevaarlijke locaties zal Ethan zijn hoofd er bij moeten houden wil hij overleven. Sluip langs bewakers en camera’s; schakel tegenstanders uit met een goed getimede combo-aanval of schiet je tegenstanders om zeep.

Mission: Impossible: Operation Suma verschijnt in eerste instantie op Xbox, Playstation 2 en Game Boy Advance, om in een later stadium op de GameCube uit te komen.


PC spellen
Door Jurian Ubachs

April is ook geen vetpot voor de PC-bezitter. Twee van mijn favoriete spellen krijgen een vervolg, namelijk DTM Race Driver 2 en Colin McRae. Verwacht volgende maand twee uitgebreide recensies van deze pareltjes.

Een ander spel waar ik ook erg blij mee ben is Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Met name de multiplayerfunctie schijnt erg goed te zijn. Ik ben benieuwd!

Colin McRae Rally 04
Uitgever: Codemasters | Ontwikkelaar: Codemasters
Releasedatum: 2 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/696.jpgSinds jaar en dag regeert de Colin McRae serie het rallygenre. Van oudsher biedt deze game de mooiste graphics, de beste besturing en het vetste geluid. Ondanks goede pogingen van andere rallygames is Colin McRae 04 toch weer een klasse apart.

Alle rallies uit het wereldkampioenschap zitten in de game, en alle stages zijn zo precies mogelijk nagemaakt. Om deze wegen zo snel mogelijk achter je te laten heb je meer dan twintig authentieke rallywagens tot je beschikking. Je kunt een enkele rally racen, maar ook meedoen aan het wereldkampioenschap. Behalve het rijden zelf kun je ook uitgebreid aan je wagen sleutelen, zodat je een perfecte afstelling krijgt voor iedere rally. Het maakt immers veel uit of je op sneeuw rijdt of op gewoon asfalt. Grafisch is het spel gewoon de top in zijn genre, en het geluid is ook goed. Codemasters heeft zelfs iedere auto op de rollerbank gehad om het geluid op te nemen, op verschillende plaatsen wel te verstaan. Zo klinkt het dus binnen anders dan buiten.

Verder kun je zelf ook nog een rally maken, en is er de mogelijkheid om met maximaal acht personen online of over een LAN tegelijk een rally of WK te rijden.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Uitgever: Ubisoft | Ontwikkelaar: Ubisoft
Releasedatum: 2 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1539.jpgDe consoles hebben Splinter Cell: Pandora Tomorrow al, maar op de PC verschijnt het spel begin deze maand pas. Ubi Soft verraste eind 2002 menig gamer met de titel die het begin van een ommekeer leek te zijn. Sinds dat Splinter Cell op de markt is gebracht, heeft de Ubi Soft zich opvallend vaak in de kijker gespeeld met zo goed als allemaal topgames die zij op de markt lieten verschijnen. Ditmaal mag je wederom met Fisher aan de slag in het vervolg op Splinter Cell genaamd Pandora Tomorrow.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow begint in Indonesië, wat het spel een heel andere sfeer meegeeft dan het grauwe Georgië. Gelukkig komt Sam Fisher ook op andere plaatsen die deze wereld rijk is.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow belooft wederom ijzersterke gameplay, een verbeterd licht/schaduw systeem, verbeterde A.I., en misschien wel het belangrijkste: online gameplay. Gelukkig wordt de single player gedeelte in Pandora Tomorrow niet onder gesneeuwd door het online geweld, maar zal jij je wederom een flink aantal missies kunnen gaan vastbijten.


PlayStation 2 spellen
Door Remco Greeve

April ligt weer voor ons, en eerlijk gezegd moet ik zeggen dat er niet superveel spellen in deze maand zullen verschijnen die je echt moet hebben. Zo rond half april kunnen de PlayStation 2 bezitters in ieder geval een stevig potje matten in het exclusieve PlayStation 2 spel Rise to Honour. Tegen het einde van de maand is daar nog het derde deel uit de Hitman serie: Hitman Contracts.

Rise to Honour
Uitgever: SCEE | Ontwikkelaar: SCEI
Releasedatum: 16 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1047.jpgRise to Honour is een mix tussen een actiegame, waarin wapen(loze) gevechten nadrukkelijk aanwezig zijn. Tevens zijn er opvallend veel Hong Kong actiefilmaspecten in de game verwerkt. Maar dat was nog niet alles: Rise to Honour is ontwikkelt met behulp van megaster Jet Li!

Rise to Honour gaat over Kit Yun (Jet Li), bodyguard in één van de grootste gangs in Hong Kong. Op het verzoek van de leider om een bericht naar zijn dochter in New York te brengen, stemt Kit Yin uiteraard in. Maar dan begint de ellende: Yun belandt in een web vol verborgen agenda’s en verraden.

Dit betekent dat Yun zijn mannetje zal moeten staan: grote gevechten, waarbij hij zijn beste beentje voor zal moeten zetten, zijn maar slechts een aspecten van hetgeen deze game je te bieden heeft.


Xbox spellen
Door Joost Vogel

De maand april brengt de bezitters van een Xbox een behoorlijk aantal spellen. Tussen al die titels lijkt op het eerste gezicht genoeg kwaliteit te zitten. De eerste twee interessante spellen die verschijnen stonden eigenlijk voor maart gepland, maar zijn op het laatste moment opgeschoven naar april. Het gaat hier om twee PC-poorts, namelijk Unreal II: The Awakening en Mafia.

Daarna volgt meteen Dead Man's Hand, dat exclusief verschijnt voor de Xbox als spelcomputer. Een tijd later maakt Manhunt alsnog zijn opwachting, terwijl racefans op dezelfde datum kunnen genieten van DTM Race Driver 2; wederom spelcomputerexclusief. Met de multiplatformtitels Hitman: Contracts, Fight Night 2004 en Red Dead Revolver wordt april meer dan waardig afgesloten. Hoewel geen revolutionaire spellen, wordt april weldegelijk een goede maand.

Unreal II: The Awakening
Uitgever: Atari | Ontwikkelaar: Tantalus
Releasedatum: 2 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1278.jpgAan schietspellen ontbreekt het niet op de Xbox. Toch kijken veel mensen terecht uit naar Unreal II: The Awakenings. Unreal II kwam eerder uit op de PC en viel vooral door zijn prachtige beelden op. Helaas had het spel geen online mogelijkheid en lieten vele gamers het spel stof happen.

Gelukkig zal Unreal II op de Xbox wel online via Xbox Live speelbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om samen met een vriend het verhaal coöperatief te spelen. Het verhaal gooit de speler in een episch gevecht tussen de mensheid en de buitenaardse wezens. Het is aan jou de taak te overwinnen en de toekomst van de aarde veilig te stellen.

Daarvoor heb je de nodige wapens tot je beschikking. De speler zal de beschikking krijgen over bazooka’s, machinegeweren, maar ook verschillende wapens die door de buitenaardse wezens zelf worden gebruikt. Alles wat een schietgame nodig heeft, is in Unreal II aanwezig.

Mafia
Uitgever: Gathering | Ontwikkelaar: Illusion Softworks
Releasedatum: 9 april 2004

http://media.insidegamer.nl/topimages/1268.jpgBegeef jezelf in de onderwereld en groei door tot een Godfather. Mafia geeft je deze kans. De game vertelt het verhaal van een Tommy die zijn leven als taxichauffeur opgeeft en steeds dieper verwikkelt raakt in het wereldje van de Maffia. De game staat geheel in de trend van de jaren ’30, wat een origineel tintje toevoegt aan de game.

Mafia kwam in 2002 uit op de PC en werd door velen met lof ontvangen. Voor de console versie zal het spel een aantal nieuwigheidjes bevatten. Zo zullen de graphics wat opgepoetst worden en zijn er een paar extra missies, bovenop de twintig van de PC versie, toegevoegd.

De stad waarin Mafia zich afspeelt is er één van twaalf vierkante kilometer groot, inclusief het bruisende leven zoals die in het echt voor komt. Altijd al willen weten hoe een leven van een gangster er uit ziet? Mafia laat het zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dat van die Western Shooters vind ik wel tof :). Er komt ook een vervolg op Desperados, in het 3D. Westerns zijn weer hot!

 • Ik kijk vooral uit naar DTM Race Driver 2. Ben alleen bang dat het dan wat rustiger gaat worden bij PGR2 op xbox live, maar dan nog… Dat gaat volgens mij een hele vette titel worden.

 • Mij lijkt Dead Man's Hand op de PC wel tof. Voor de rest een kutmaand voor GameCube bezitters maar ach: Metal Gear Solid en Harvest Moon kan ik ook wel een maandje langer spelen. DTM lijkt me ook wel vet maar ik moet de demo nog installeren. Hopelijk dat ie een btje leuk is.

 • Dat lijkt mij juist de mindere van de twee te worden. Kijk gewoon naar de screenshots en je weet wat ik bedoel.

 • Hehe , Unreal II komt er eindelijk aan .

 • Dead Man's Hand wordt gematigd positief ontvangen. Ben zelf veeeel benieuwder naar Red Dead Revolver, lijkt me echt een toppertje worden.

 • hitman 3 en Red Dead Revolver vind ik meest veelbelovende titels in deze magere maand.

 • zijn toch aardig wat spellen deze maand.. (vindt ik)

 • Wat een kutspellen deze maand. Gelukkig hebben we de backlog nog!

 • Helaas een erg saaie maand voor de GameCube bezitters, maar er zijn nog genoeg budget titels om aan te schaffeN :).

 • Hitman 3 en DTM race driver 2 worden dé games van de maand april!Helemaal met je eens!

 • Unreal II en Dead Man's Hand, beide waardevolle XBL-shooters!! Welke zal ik halen???

 • Zoals het er nu naar uitziet, zijn beide titels een klein beetje tegengevallen. Ze werden gematigd positief ontvangen in Amerika; op Xbox Live zullen ze echter wel leuk zijn. Ik zou kijken naar je smaak, recensies lezen en beslissen of het je geld waard is :).  Deze maand lijken mij Hitman: Contracts, Fight Night 2004 en DTM Race Driver 2 erg tof ;).

 • Matige maand, weinig topspellen en een beetje meer van hetzelfde. Ik heb wel interesse in Hitman: Contracts en Zero Mission though.

 • Zitten goede titels tussen!

 • Unreal II: The Awakening kan op de PC ook online hoor :)

 • Fight Night 2004 lijkt me vet :D

 • als je denkt dat dit karig is… we krijgen de zomer nog ;-)

 • Nintendo heeft wat titels staan voor de zomer volgens mij. • Een extra ten opzichte van de PlayStation 2-versie is voor de Xbox het gebruik van de hoofdtelefoon. Hiermee kun je een aantal dingen, zoals om hulp roepen of om vijanden mee af te leiden. Dit verhoogt de spanning in de strijd wie overleeft in deze 'Manhunt'.

  Ehm? Dat kan op de PS2 ook.. ^^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren