1. Resident Evil: Outbreak niet online in Europa

Resident Evil: Outbreak niet online in Europa

Capcom heeft vandaag verteld dat Resident Evil: Outbreak niet online te spelen zal zijn in Europa. Een PR van Capcom gaf de volgende reden:

"There are far more technical difficulties bringing an online game to PAL territories than Japan and the US, the most obvious of which are language and service provider issues in each territory. Capcom is working hard to overcome these difficulties. Right now a number of engineers from Japan are in Europe talking to various ISPs, and we hope that it will only be a number of months before we have an online PS2 game up and running."

Resident Evil: Outbreak zal in september verschijnen. Mogelijk komt er een nieuw deel van Resident Evil die wél online te spelen zal zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • tja, moeten ze hem maar op xbox uitbrengen :P, dan ben je van het hele gezeik af (op talen na dan, maar dat vind ik echt niet zo'n probleem).

 • Ik snap hun probleem niet. Ze hoeven alleen maar een server in de Engelse taal te laten draaien in Europa. Maar ja, ik ben geen RE fan dus het maakt me niet veel uit.

 • Was te verwachten.

 • Dat is dus weer een pluspunt van Live!  Microsoft is degene die het complete netwerk en daarbij behorende rompslomp beheert, en niet zoals bij Sony, de gamedeveloper zelf.

 • Was Sony niet dat gratis netwerk?

 • Was Sony niet dat gratis netwerk?  Dat vind ik een nogal loze kreet…  Sony heeft in princiepe geen netwerk, Sony biedt alleen een adapter en wat servers aan om wat user-statistics bij te houden.  Gamedevelopers moeten zelf maar zien "hoe" een spel online komt, Sony biedt een breedband-adapter, en that's it. Microsoft biedt gamedevelopers een heel scala aan mogelijkheden om games online te brengen via 1 standaard waarmee alle Live! spellen werken.  Kan jij zien waneer je straks Splinter Cell PT online zit te spelen wat een friend op je lijst aan het spelen is?  Spelers die bij ieder spel een andere username hebben waardoor je na een tijdje door de bomen het bos niet meer ziet?  Kan jij vanuit het ene spel dat je speelt een invite sturen om de ander uit te nodigen om hetzelfde spel te gaan spelen wat jij aan het spelen bent?  Mischien waneer het spel van de zelfde developer is ja, maar het online gedeelte van Sony kan je echt niet vergelijken met dat van Microsoft.

  MS heeft dan ook het nodige geinvesteerd in het Live! netwerk.  En gratis, wat is gratis. Let er wel op dat ik huiverig ben voor gamedevelopers als EA… ik zie ze er rustig voor aan dat ze straks spellen uit gaan brengen waarvoor je straks toch per maand moet gaan betalen…. • jah jah allemaal wel leuk en aardig maar hoezo taal problemen welke gamer kent nou geen engels??????  En over die servers moet capcom hun mouwen maar voor uitsteken.

  Desnoods gaat hij naar de xbox die geeft tegelijker tijd dan ooknog is beter beeld kwaliteit.(geen fanboy van microsoft hoor)

 • ja ok.. jammer dat het niet online komt :S

 • omg lekker is dat nouja ben toch niet geintresseerd in online met een console gaan. Aan sony's netwerk moet nog veel gedaan worden.

 • de hele games industrie is gewoon een verotte comerciele tering boel geworden.  Ik ben het idd helemaal met =Q=Gollem eens, ik ben een groot RE fan

  maar deze titel ga ik niet halen.  Capcom zoekt maar lekker iemand anders om te gaan verkrachten.

  ze moeten zich schamen, wanneer stoppen de developers de EU te behandelen als een 3e wereld land.  Zo lang kijk ik naar outbreak uit…..ik hoop dat deze game zo tering slecht verkoopt! luie donders daar bij capcom man.


 • Ik snap de resi fans niet, off-line speelt ie precies als andere resi's en deze wil je niet? BULLSHIT! Grafisch is ie ook heel erg goed, een wereld van verschil met code: veronica bv. en gruwelijk vette FMV (ofcourse).

 • Ik vergeet nog iets capcom heeft sinds devil may cry altijd 60 Hz opties dus begin niet te zeiken dat ze europa als een derde wereld land zien.

  Dat commentaar reserveer je maar voor square-enix dat zijn pas lamballen!!

 • Tja! Als RE fan koop ik deze titel dus wel. Ook is deze niet online te spelen. Ik neem aan dat de single player zo als alle andere delen ook goed is.

 • @Dark Zero  @ironx kun je nog meer type? jezus  Tja, als je iets zegt, moet je het wel onderbouwen natuurlijk :P


 • q-tipp wat bazel je in godsnaam man, ik heb heel lang op deze resident evil gewacht omdat ie JUIST ONLINE zou gaan.  En nu zeggen ze dat het lekker niet door gaat, dan kan ik net zo goed al m'n andere resident evil games gaan spelen.  Jij komt wel met je grafisch dit en grafisch dat maar bij mij gaat het om de gameplay, en online gameplay met resident evil is vernieuwend.  En ik zei dat de DEVELOPERS! ons als een 3e wereld land behandeld, dus ik noemde capcom niet specifiek als de enigste  Je moet LEZEN gozer!


 • waarom moet er dan zonodig duiste en franse taal erin, die gasten kunnen ook wel engels en zo niet moeten ze dat maar leren

 • ja precies, die gasten zijn ook medeplichtig aan slechte conversies en dergelijke.

 • nou hoor die q-tipp  Dat is het hem nou juist.

  Koop jij maar ff re2 en 3 op de cube…..

  kijken of je dan nog sow op re kijkt..


 • ik denk niet echter aan lui heid eender aan het gebruik van de harde shijf die je gebruik om die te spellen want ik heb nog geen datum gezien wanneer de hard drive uitkomt voor PS2 in europa en waarom komt dit spel uit in september kunnen ze nog langer wachten lol.  en ik heb geen goed zicht op Final Fantasy online voor europa als ze nu als online van RE shrappen en die kan je niet offline spellen.  PS RE online of offline is ook speelbaar zonder harde shijf maar dan zijn de laadtijden veeeeel te lang.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren