1. A Total War Saga: Troy is in een dag tijd 7,5 miljoen keer geclaimd

A Total War Saga: Troy is in een dag tijd 7,5 miljoen keer geclaimd

Het spel was 24 uur lang gratis verkrijgbaar

Het donderdag gelanceerde A Total War Saga: Troy is in 24 uur tijd door 7,5 miljoen spelers geclaimd.

De game verscheen donderdag op de Epic Games Store en was 24 uur lang gratis te downloaden. Daardoor waren er 7,5 miljoen mensen die het spel hebben geclaimd en er dus niets voor hoefden te betalen.

"We waren optimistisch, maar konden zoveel enthousiasme op voorhand niet voorspellen", aldus Rob Bartholomew, de chief product officer bij ontwikkelaar The Creative Assembly. "Het is ongelooflijk om met Epic samen te werken om deze gloednieuwe release gratis weg te geven. We kunnen nu zoveel nieuwe strategiespelers verwelkomen - nieuw en oud - om deze ongelooflijke Saga te ervaren. We zijn erg blij."

Total War Saga: Troy draait om de hellenistische periode, waarin Griekenland oorlog voerde met diverse landen en steeds meer gebieden veroverde. Het verhaal is losjes gebaseerd op Homeros' Iliad. De strategiegame is beschikbaar op pc, Mac en Linux. Troy is zoals alle games in de Total War-reeks ontwikkeld door The Creative Assembly.

Total War Saga: Troy is inmiddels niet meer gratis - de game kan voor 49,99 euro gekocht worden via de Epic Games Store. In de zomer van 2021 moet de game ook op Steam verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Niet zo gek natuurlijk als het gratis is.
  • Ja psies, ik heb tegen vrienden het gezegd dat hij gratis te claimen is en ook al spelen ze het gewoonlijk niet hebben ze hem wel geclaimd
  • Tja niet gek, heb het ook ff via de mobiel geclaimd op mijn vakantie plekje. Ideaal natuurlijk.
  • Best al wat uren inzitten en vermaak me erg goed.
    Enorme vooruitgang na de laaste saga game.
  • @Mr. Grand nice had nog niet gelezen dat iemand echt gespeeld had. Heb er zelf nog geen tijd voor gehad maar proberen doe ik het zeker!
  • Waanzinnig voor een Total War game.
    Niet verwacht!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren