1. Aankomend Mass Effect-panel doet geruchten rondom remaster oplaaien

Aankomend Mass Effect-panel doet geruchten rondom remaster oplaaien

Zou het deze zaterdag dan toch echt gebeuren?

Dit weekend wordt er om N7 Day te vieren een Mass Effect-panel gehouden. Fans speculeren dat daar wel eens de langverwachte remaster van de trilogie kan worden aangekondigd.

Het N7-panel wordt aanstaande zaterdag om 20:00 uur Nederlandse tijd gehouden. Acteurs uit de game zoals Mark Meer en Jennifer Hale (de mannelijke en vrouwelijke Shepard), Steve Blum (Grunt) en Kimerly Brooks (Ashley Williams) zijn aanwezig. Ook Bioware-ontwikkelaars Krin Weekes en Patrick Weekes doen mee.

Hoewel het nog niet bekend is wat er tijdens de livestream precies wordt besproken, hopen fans nu dat de remaster van de Mass Effect-trilogie daar wordt aangekondigd. Er gaan al geruime tijd geruchten over een remaster. Eerder dit jaar lekte het bestaan al via diverse retailers. EA en Bioware hebben echter nog niets officieel bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Y333333333333T
  • Nou het blijft steeds bij geruchten wordt nu wel eens tijd om deze geruchten te bevestigen of uit de wereld te helpen.
  • Laat maar komen!!
  • Ik hoop het zo erg!
  • Als ze een remaster maken hoop ik wel dat ze er meer dan alleen een graphics update van maken. Ik vind de ME trilogie geweldig maar als het niet meer is dan dat, kan ik net zo goed mijn 360 schijfjes in mijn Xbox one stoppen.
  • ik hoop het! Dikke games (1 t/m 3 toch).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren