1. Forse patch voor Biomutant in de maak

Forse patch voor Biomutant in de maak

Het is nog niet bekend wanneer de patch uitkomt

Er wordt aan een flinke patch voor Biomutant gewerkt. Hierin worden veel elementen van de game aangepast gebaseerd op feedback van spelers.

Dat meldt ontwikkelaar Experiment 101. "We werken aan het tempo van dialogen, de settings voor de verteller, moeilijkheidsgraden, videosettings zoals 'depth of field' en 'motion blur', loot en vijanden, alsmede geluid en gevechten".

Dat er gewerkt wordt aan settings voor de verteller, is een opvallende toevoeging. In het spel worden veel acties van de spelers door een verteller beschreven. Dit kan wel naar beneden geschroefd worden, maar niet helemaal uitgezet worden. Mogelijk is dat na de update wel mogelijk.

Hoewel een releasedatum voor de patch er niet is, verwacht de ontwikkelaar dat het eerst op pc uitkomt en daarna op consoles. Biomutant is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Zustersite Gamer.nl gaf Biomutant een 6 en schreef: "Biomutant is grillig in opzet. Het missie-ontwerp is te traditioneel en de game leunt op een warrig verhaal met slechte dialoog en nietszeggende personages, terwijl de actie en sommige rpg-systemen juist beter zijn dan die van genregenoten."

Biomutant

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren