1. Doom: Annihilation-film heeft eerste trailer

Doom: Annihilation-film heeft eerste trailer

Film komt dit najaar uit

Er is een eerste trailer uitgebracht voor de film Doom: Annihilation.

De trailer is maar een halve minuut lang, maar toont de gebruikelijke wapens en demonen. Een groep ruimtemarines reist af naar een basis op Mars nadat blijkt dat demonen het gebied hebben overgenomen.

Doom: Annihilation is gebaseerd op de welbekende shooterreeks. Het is niet voor het eerst dat de Doom-franchise wordt verfilmd; in 2005 speelden Dwayne 'The Rock' Johnson en Karl Urban al in de film Doom.

Doom: Annihilation verschijnt echter niet eens in de bioscoop; de film moet dit najaar meteen op streamingdiensten en fysieke media verschijnen. Een precieze releasedatum is er nog niet.

De film is geschreven en geregisseerd oor Tony Giglio (Death Race 2 en 3) en heeft acteurs en actrices als Amy Manson, Luke Allen-Gale, Dominic Mafham en Nina Bergman.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • B film vermaak ik zeg kom maar op (met de Karl Urban doom heb ik mij ook uiterst vermaakt)
  • @Meta_coola Dacht ik ook aan ja.Hoe ze acten en eruit zien net of het een B film is.
  • Waarom ziet deze trailer eruit alsof ie max. €5,- aan productiekosten heeft gekost..?
  • Wow dit oogt kut. Maar wie weet, de vorige film was saai wellicht dat deze film ondanks zijn kutheid wel weet te boeien.
  • Waarom proberen mensen dit nog? Gameverfilmingen werken alleen als ze bijna hetzelfde zijn als de game, waardoor je dus alsnog net zo goed de game kunt spelen.
  • Ziet er goed uit, ben benieuwd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren