1. Aankomende update Stardew Valley voegt strandboerderij toe

Aankomende update Stardew Valley voegt strandboerderij toe

Ook krijgen spelers een uitgebreider opties-menu

De langverwachte nieuwe update voor Stardew Valley voegt een zogenaamde strandboerderij toe.

Dat heeft ontwikkelaar ConcernedApe via Twitter aangekondigd. Update 1.5 is al geruime tijd in ontwikkeling en heeft nog altijd geen releasedatum, maar de ontwikkelaar heeft via social media dus wel wat nieuwe details naar buiten gebracht.

Hoewel er geen verdere details over de strandboerderij worden gegeven, gaat het vermoedelijk om een boerderij die aan het strand staat. Bij het opstarten van de game kunnen spelers tussen verschillende boerderijen kiezen, en dit wordt er dus een van. Ook moet de game een geavanceerd opties-menu krijgen waardoor spelers meer kunnen bepalen. Via een screenshot in de tweet is dit te zien.

Eerder werd al gemeld dat er in de update onder andere splitscreen co-op en allerlei nieuwe content zit. Zo zouden er bananenbomen, een telefoonstand en een nieuw soort kist in zitten. Volgens Barone maakt de update het de moeite waard voor spelers om opnieuw te beginnen. In november dit jaar liet ConcernedApe weten dat de update bijna klaar was.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Fuck Cyberpunk, hier heb ik heel veel zin in. Vooral de splitscreen!
  • @benjaminben
    Yep en je bent niet de enige :P
  • @TommieNL
    Elke keer speel ik deze game helemaal kapot en dan heb ik er ook echt geen zin meer in. Maar de updates liggen zo mooi uit elkaar, dat elke keer wanneer er weer een uitkomt ik weer zin heb om een nieuwe boerderij op te starten. Een dijk van een game en een dijk van een prestatie want alles is gemaakt door 1 persoon. Is wel boeiende meuk op Youtube over te vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren