1. Check uitgebreide gameplaybeelden van Outriders

Check uitgebreide gameplaybeelden van Outriders

The First City in beeld

De eerste Outriders Broadcast is uitgebracht. People Can Fly toont onder andere The first City en het World Tier-systeem.

De beelden tonen The First City, de eerste stad die mensen stichtten toen ze op Enoch arriveerden om te onderzoeken of de planeet leefbaar was. Na een nucleaire explosie is een groot deel van de bewoners uitgeroeid en bevinden zich er vooral monsters.

Ook wordt de gameplay van de lootshooter verder uit de doeken gedaan. Spelers moeten dekking zoeken en schieten, maar zoals in dit geval soms ook wegrennen van snelle vijanden. Tijdens het schieten maken spelers gebruik van verschillende krachten, afhankelijk van welke klasse ze spelen. Zo beschikt de Pyromancer over vuuraanvallen die grote groepen vijanden kunnen raken.

Verder toont People Can Fly dat de interface behoorlijk teruggeschroefd kan worden en dat de game gebruikmaakt van een World Tier-systeem. Dat systeem vindt een geschikte moeilijkheidsgraad voor spelers door ze te laten stijgen tot een World Tier die bij ze past. Wie een minder grote uitdaging wil kan deze echter ook weer naar beneden bijstellen, of wordt gedwongen dat te doen als ze te vaak sterven op hun huidige niveau. Hogere World Tiers bieden betere loot en meer beloningen.

Tot slot zegt People Can Fly dat de game geen microtransacties bevat. Outriders verschijnt dit najaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het lijkt een mix van Gears of War en Destiny, maar wel met slimmere vijanden dan Destiny. Het geeft mij wel een People Can Fly gevoel. Ik ben enthousiast.
  • niet onder de indruk van de eerst beelden
  • Ik ben een fan van dit soort games maar deze video haalt me niet over om hem te halen. Ik hou hem wel in de gaten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren