1. Acht uitbreidingen in nieuwe seizoenpas Civilization 6

Acht uitbreidingen in nieuwe seizoenpas Civilization 6

Maya & Gran Colombia Pack hebben twee nieuwe leiders

2K heeft acht nieuwe uitbreidingen aangekondigd voor de nieuwe seizoenpas van Civilization 6. De uitgever maakte dit bekend middels een persbericht.

Sid Meier’s Civilization 6- New Frontier Pass brengt vanaf 21 mei om de maand nieuwe content uit. De nieuwe seizoenspas komt met acht nieuwe samenlevingen, negen nieuwe leiders en zes nieuwe gamemodi. Deze content wordt in zes verschillende dlc’s om de maand uitgebracht.

Het eerste pakket van de seizoenspas heet Maya & Gran Colombia Pack, dit pakket zal beschikken over een Maya- en Gran Colombia-leider, een nieuwe Apocalyptische-spelmodus, nieuwe stadstaten, bronnen en Natuurlijke Wonderen. Dit pakket komt dus 21 mei 2020 uit.

Iedereen die de nieuwe seizoenspass aanschaft krijgt ook de Teddy Roosevelt- en Catherine De Medici-personagepakketten cadeau. Elk personagepakket bevat een nieuw leidermodel en verse achtergrond, nieuwe gameplay-bonussen en een geüpdate agenda van de leiders.

“Vier jaar geleden kondigden we Civilization 6 voor het eerst aan en de steun van onze fans is overweldigend”, zegt Ed Beach, het hoofd van design bij de Civilization-franchise. “Na vier jaar aan gebalanceerde updates, is Civilization 6 uitgegroeid tot een van de belangrijkste games van de Civilization-serie.”

Civilization 6: Gathering Storm

Anton Stenger, hoofd van design bij Firaxis Games, laat via een persbericht weten erg enthousiast te zijn dat er meer content komt naar Civilization 6 om zo iets nieuws te bieden aan zowel oude als nieuwe fans van de Civilization-serie: “Door onze content op vaste momenten uit te geven krijgen we meer kansen dan ooit om ons met de community te verbinden omdat we actief content blijven ontwikkelen en uitgeven.”

De Civilization 6 - New Frontier Pass kost 39,99 dollar (zo’n 36,94 euro) op Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac en Linux. De versie voor het mobiele platform komt later dit jaar. Elk van de DLC-pakketten is ook los beschikbaar.

Lees hier onze review over de base-game van Civilization 6.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Zo dat zijn nog al wat uitbreidingen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren