1. Achter de schermen in nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-trailer

Achter de schermen in nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-trailer

Hoge verwachtingen van de campaign

In een nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare nemen de ontwikkelaars de kijkers mee voor een kijkje achter de schermen van de campaign.

Er woekert altijd wel ergens een oorlog en de definitie van oorlog veranderd jaarlijks. In de korte video geplaatst door het YouTube-account van Call of Duty, laat Infinity Ward zien hoe oorlog in hun ogen is veranderd. In de video zien we hoe deze veranderingen het verhaallijn van Modern Warfare hebben beïnvloed en hoe de campaign is gemaakt.

In de langverwachte campaign van Call of Duty: Modern Warfare neemt de speler het op tegen de fictionele natie van Urikstan. De verhaallijn en gebeurtenissen zijn volgens de ontwikkelaars bijzonder goed overwogen. Bovendien is het verhaal geschreven met behulp van voormalige soldaten en oorlogsdeskundige.

Al met al wordt het in deze trailer duidelijk dat Infinity Ward een hoge pet opheeft van de campaign van Modern Warfare. Of het verhaal echt zo grijpend en gedetailleerd is, is nog maar de vraag, maar als we deze video geloven kan het haast niet misgaan.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren