1. Acteur Oscar Isaac wil Snake spelen in Metal Gear Solid-film

Acteur Oscar Isaac wil Snake spelen in Metal Gear Solid-film

Star Wars-acteur is enthousiast over de rol

Tijdens een interview met IGN heeft Star Wars-acteur Oscar Isaac aangegeven dat hij maar al te graag Snake wil spelen in de aankomende Metal Gear Solid-film

Isaac, onder andere bekend voor zijn rol als Poe Dameron in de nieuwe Star Wars-trilogie en de sci-fi-film Ex Machina, is binnenkort te zien in de Netflix-film Triple Frontier. Hij gaf hiervoor een interview samen met andere acteurs en beantwoordde vragen, waaronder over in welke gameverfilming hij een rol zou willen spelen. Isaac antwoordt direct "Metal Gear Solid, dat is degene waar ik op hoop." Vervolgens wordt hem gevraagd welke rol hij zou spelen, waarop hij antwoordt "Snake, man!". Bekijk het volledige interview via deze link.

Regisseur Jordan Vogt-Roberts is al enige tijd verbonden aan de Metal Gear Solid-film en reageerde via Twitter op de opmerking van Isaac. Hij geeft aan dat het casting-proces nog niet is gestart, maar dat Oscar Isaac aan zet is. Dit is slecht nieuws voor algemeen hoofdredacteur van InsideGamer.nl Martin Verschoor, die zich ook beschikbaar stelt voor de rol.

De Metal Gear Solid-film is al enige tijd in ontwikkeling, maar heeft nog geen officiële releasedatum. Volgens Vogt-Roberts is de film niet gebaseerd op een bepaalde game uit de serie. “Mijn doel is om echt te vertolken wat fans willen en verwachten om de omslachtige, geweldige en de lange tijdlijn te verfilmen op een logische manier", aldus Vogt-Roberts over de ambitieuze verfilming.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren