1. Actie rpg Dark Devotion komt naar PS4, pc en Xbox One

Actie rpg Dark Devotion komt naar PS4, pc en Xbox One

Side-scroller

Dark Devotion is een nieuwe game van indie ontwikkelaars Arcade Crew en Hibernian Workshop.

De ontwikkelaars omschrijven het spel als rijk, gedetailleerd en met een meeslepend verhaal. De sombere game gaat over de kracht van religie, waar de protagonist constant wordt geconfronteerd met zijn geloofsovertuigingen.

De side-scroller is gesitueerd in vier werelden, elk met een eigen omgeving en wapens. De ontwikkelaars stellen ook dat de gameplay mechanics erg extensief zijn. Zo kan je de game meerdere keren op meerdere manieren uitspelen, omdat de speler elke keer een andere skill-set kan samenstellen.

De ontwikkelaars omschrijven de graphics als iets dat een chiaroscuro-atmosfeer neer zet. Chiaroscuro is een schilderstijl uit de 17e eeuw, gebaseerd op de grootmeester Caravaggio, waar een sterk contract tussen licht en donker een illusie van drie dimensies creëerde.

De game moet later dit jaar uitkomen voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren